Nieuwe Pokémon Diamond/Pearl filmpjes


In Amerika is het volgende week al zover, Pokémon Diamond en Pokémon Pearl komen uit (wij moeten nog wachten tot juni). Gametrailers speelde met de definitieve versie van het spel, en legde drie nieuwe filmpjes vast over de eerste minuten in het nieuwe Pokémon avontuur. Ik ben nog steeds onder de indruk van die graphics. Nog nooit eerder 3D graphics gezien die zo trouw waren aan hun 2D roots.

Dit wordt het eerste Pokémon-spel wat ik serieus van plan ben te gaan spelen. Ergens in mijn la met oude spelletjes zwerft ook nog een exemplaar rond van Pokémon Yellow, maar die heb ik nooit langer dan vijf minuten gespeeld. Diamond of Pearl wordt het eerste spel waar ik echt voor ga zitten. Ik moet van mezelf. Ik moet erachter komen wat iedereen zo geweldig vind aan die Pokémon spelletjes die ik nooit heb begrepen. Deze keer ga ik het volhouden! Zelfs als het spel langzaam begint en nog niet meteen interessant is.

Ik moet wel zeggen dat filmpjes zoals de bovenstaande, een stad vol met bewoners en helemaal niemand die iets interessants te zeggen heeft, me nog niet echt geruststellen.

Ik ben dus nog maar een leek, maar zelfs ik kan al zien dat die GT maar wat aanrommelt. Op dat bordje wat hij in het bovenstaande filmpje tegenkomt staat toch echt dat hij het beste zoveel mogelijk verschillende Pokémon kan gebruiken, en toch zet hij bij ieder gevecht alleen dat blauwe vogeltje in. Wat een prutser.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Erik speelt Lost In Blue
- Harvest Moon DS plaatjes

Lees ook:Wat IS het verschil tussen Pokémon Diamond en Pearl?
Lees ook:Nieuwe Pokemon Battle Revolution screenshots
Lees ook:Pokémon Diamond & Pearl dag in Japan
Lees ook:Drie minuten Pokemon Diamond/Pearl
Lees ook:Nieuwe Pokémon Battle Revolution filmpjes en plaatjes

3.491 reacties op “Nieuwe Pokémon Diamond/Pearl filmpjes

 1. Bou

  over een week speel ik dit spel ^_^

    /   Beantwoorden  / 
 2. denise

  hihi, ik ben zeker van plan om je te helpen bij de magie van pokémon, ik wordt weer helemaal nostagisch als ik dat deuntje hoor als er een gevecht begint (AA) gewoon een geweldig spel :)

    /   Beantwoorden  / 
 3. denise

  hihi, ik ben zeker van plan om je te helpen bij de magie van pokémon, ik wordt weer helemaal nostagisch als ik dat deuntje hoor als er een gevecht begint (AA) gewoon een geweldig spel :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Caution

  Hey Erik!

  Leuk dat je ook eens voor een Pokémon Game gaat zitten, want ik zweer je dat het erg leuk is! Alleen jammmer van dat filmpje. Dat poppetje loopt maar rond in die stad, en heeft de bijnaam “Blue” aan dat vogeltje gegeven!!!

  Als je het wilt weten, dat vogeltje heet in het echt “Piplup”. Niet echt een naam dat ik zou uitkiezen, maar het is voor Nintendo echt een hele klus om ongeveer 100 nieuwe namen te verzinnen!

  Ik weet niet hoe ver die speler al in het spel gevorderd is, maar tegen een Psychic-Pokémon zoals Abra, zal ik een Dark-Pokémon inzetten, omdat Dark nou eenmaal sterker is dan Psychic. Het doel van een Pokémon Game is toch zoveel Pokémon te vangen en trainen? Dan moet die trainer inderdaad niet de hele tijd Piplup inzetten…

  De graphics zijn inderdaad verbeterd, maar eigenlijk is dat ook het enige wat ik in dat filmpje heb gezien. XD

  Maar succes ermee, Erik! Als je vragen hebt over het spel kun je bij mij terecht! (Als we dat spel eenmaal allebei hebben :) )

  Ikzelf ga het spel ook kopen, want ik heb bijna alle Pokémon Games die er bestaan, en ik ben een grote fan! Ik maak zelfs Pokémon Strips in Microsoft PowerPoint!

  Maar nogmaals, succes ermee, Erik! :D

    /   Beantwoorden  / 
 5. Adam

  Op Bart Smit zeggen ze dat het 31 december komt! Dat zo verschrikkelijk zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Wouter

  Dan importeer je hem toch gewoon…

    /   Beantwoorden  / 
 7. Mark

  De bart smit site is in middels aangepast, daar staat nu 27 juli. Dat vind ik eigelijk nog behoorlijk lang, dus misschien ga ik hem wel bestellen uit amerika zoals jullie al zeiden.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Caution

  27 Juli?! Balen, :( Net één dag na mijn verjaardag! Dan moet ik maar wat anders gaan vragen :( ;)

    /   Beantwoorden  / 
 9. Adam

  27 Juli is mijn verjaardag dus ik kan hem voor mijn verjaardag vragen:)

    /   Beantwoorden  / 
 10. Antylopix

  iemand hier ervaring met videogamesplus.com? Hier staat Diamond en Pearl voor 32 euro zonder verzend kosten. En komt 23 april daar. Dat is dus 3 maanden eerder dan hier, dus wou graag weten of die betrouwbaar is?

    /   Beantwoorden  / 
 11. erik

  Videogamesplus is een geweldige winkel :) Heb er al meerdere keren besteld en ben altijd erg tevreden. Ze werken supersnel, vaak gingen mijn pakketjes al op dezelfde dag dat ik mn bestelling plaatste de deur uit (ze houden je op de hoogte van de order-status via mailtjes). En ze zijn ook niet duur.

    /   Beantwoorden  / 
 12. MNC

  eindelijk zie ik de graphics ook. het vorige filmpje deed het niet.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Bou

  caution,
  zoals je mischioen zou merken door te lezen, is dit het begin van het spel, daat valt dus nog geen dark pokemon te krijgen….

    /   Beantwoorden  / 
 14. Caution

  Tsja, Bou, dat heb ik blijkbaar over het hoofd gelezen… ik weet op dit moment nog niet zo veel over Diamond en Pearl, maar ik ga binnenkort beginnen met research. Als het om een Pokémon Game gaat wil ik er altijd zoveel mogelijk informatie erover hebben.

  Misschien is het toch mogelijk om snel een Dark-Pokémon te vangen, dat kon ten slotte ook in Ruby, Sapphire en Emerald, en dan heb ik het over Poochyena. Of weet je het zeker dat er geen Dark-Pokémon aan het begin te vangen zijn?

    /   Beantwoorden  / 
 15. S I l\/l O l/l

  bij de 5e stad kun je in het bos (Eterna Forest) een Murkrow vangen. Dat is de eerste Dark pokemon die je kunt vangen. Verder zijn er niet zoveel Dark pokemon..

    /   Beantwoorden  / 
 16. Iris

  zoo, ik merk wel dat ik lang ben weggeweest:O de hele site is verandert:P

  ik denk ook dat ik het spel maar gaa aanschaffen, maar dat kan nog wel even gaan duren(A)

    /   Beantwoorden  / 
 17. mark

  waneer komt die in de winkels te ligge

    /   Beantwoorden  / 
 18. S I l\/l O l/l

  Caution, hoe doe je dat, strips maken met Microsoft Powerpoint?? Ik maak wel mijn eigen pokemon met paint.
  Wie weet eigenlijk wat de beste is: de Nintendo DS of de Nintendo DS Lite???
  Reageer ff!!!.. TNX =)

    /   Beantwoorden  / 
 19. Caution

  @ SI|\/|0I/I:

  Eerst kopieër ik een achtergrond van google naar mijn dia, dan plak ik er een Pokémon in, dan laat ik hem wat zeggen met een stripwolkje, en dan dupliceer ik de dia, en dan laat ik hem wat anders zeggen. Het is een soort van Boven-naar-beneden-strip.

  Ik heb al 3 hele strips af, en dat zijn zo’n ongeveer 5000 dia’s! :) Ik ben nu bezig met mijn vierde. (ik maak er 6)

  Ik zou nog een tijdje wachten met de DS Lite. Hij is wel kleiner, maar de stylus pennen die erbij horen zijn wat groot naar mijn smaak. Je kan de gewone stylus pen wel gebruiken, maar als je die een keer kwijt raakt, moet je een DS Lite stylus pen gebruiken, want de elektronica winkels verkopen haast geen gewone stylus pennen neer.

  Dus ik zou gewoon de gewone Nintendo DS aanschaffen, die vind ik beter ;)

    /   Beantwoorden  / 
 20. S I l\/l O l/l

  ok.. bedankt Caution =)
  jammer want ik vind de DS Lite wel mooier, maar als de gewone DS beter is ga ik die wel kopen… =P
  Alleen dat gezeur met Wi-Fi is een beetje ingewikkeld… snap er geen hol van… 8(

    /   Beantwoorden  / 
 21. Equ

  De ware magie gaat zeer diep. Om dit te begrijpen heb ik verschillende guides geschreven. Het gaat om het verzamelen, de contests (welke pokemon is het mooist, slimst etc.) maar vooral om de battles;
  Om de battles beter te begrijpen heb ik een guide geschreven. Dit is dan ook voor gevorderde trainers, maar mijn doel is dan ook om dit te brengen naar het grote publiek.Lees de inleiding als je wilt weten waarom het iig voor mij en vele anderen zo leuk is. En ja, ik ben 20. Wat mij betreft is het battle element het meest diepgravende en tactische spel ooit gemaakt; het is een mengeling van schaken en het knip/schaar/papier spel, maar gaat veel dieper dan dat.

  Zie:
  http://www.pokemongemmine.nl/viewgameinfo.php?i=544

    /   Beantwoorden  / 
 22. Antylopix

  Ik heb hem besteld, samen met m’n buurjongen, hij heeft Diamond en ik Pearl.

    /   Beantwoorden  / 
 23. joris

  ik wil weten waaneer de pokemon daimond and pearl op de DS uit is in de intertoys???

  groetjes joris

    /   Beantwoorden  / 
 24. max

  yeaah ik heb bij videogamesplus besteld stond dat ie vrijdag de 20ste in stock was nu krijg ik em over 2 weken yeaah ! :) :D
  (mooi p/review)

    /   Beantwoorden  / 
 25. Cynder

  Kan je amerikaanse games op een europeese DS spelen?

    /   Beantwoorden  / 
 26. Antylopix

  @Cynder

  Ja, ik heb een Amerikaanse versie van ACWW en die doet het gewoon op mijn Europese DS. Erik heeft dit ook(als het goed is:P)

    /   Beantwoorden  / 
 27. anthony_wii_man

  maar dan kan je toch niet pokemon van een europees gba spel halen?

    /   Beantwoorden  / 
 28. Antylopix

  Dat zou ik niet weten:S

    /   Beantwoorden  / 
 29. rachael

  diamond en pearl komen uit op 27 juli in de zomervakantie

    /   Beantwoorden  / 
 30. rachael

  dat is wel vervelend want dan ben je op vakantie wanneer het uit komt maar mijn vriendin is er niet en ik moet het voor haar reserveren echt ****

    /   Beantwoorden  / 
 31. tobias

  jongens kom op man , word dit nou gezien als een sirieuze game?
  ik bedoel pokemon wat is dat.

  om al niet te beginnen over de grapics van de eerste final fantasy delen bijna 20 jaar geleden, en die waren beter ook als deze.
  het zegt voor mij heel erg veel dat games van 20 jaar geleden beter zijn dan zon slap aftreksel van final fantasy.

    /   Beantwoorden  / 
 32. marcel1050

  ik las net een mail van media markt ze zeggen dat pokemon diamond en perla eerde komt in die winkel en het is ok nog zo het word 5 mei verwacht
  dan koop ik het zeker en 1 mai word er reklamers gemakt voor jetix

    /   Beantwoorden  / 
  1. Didier

   kan je uitgestorven pokemons levend maken

     /   Beantwoorden  / 
   1. bryan

    ja in oreburgh city als je daar bent boven het pokemon center is een musa als je daar in gaat
    zie je dan een man met een wit hemd aan de balie
    als je met hem praat (tip neem je fosielen mee)

      /   Beantwoorden  / 
 33. S I l\/l O l/l

  wat zeg je nou marcel?? Ik kan het niet lezen… Dit is toch geen Nederlands…
  Ik zie er wel staan dat het eerder uitkomt, ik hoop dat je gelijk hebt =)

    /   Beantwoorden  / 
 34. thom w

  ik vind pokemon super alleen jammer dat het zo laat uit komt.ik vind de vetste pokemon walrein!en jullie?
  ik hoop een reactie pleas!

    /   Beantwoorden  / 
  1. bryan

   ik mewtwo mew blazikun giratina celebi enyei lugia vinesur charmander20keer deoxis rexwaza

   deze heb ik via cheats

   en ik weet heel veel over pokemon
   dus als je iets niet weet vraag het aan mij
   en je kan me berijken op mijn msn [email protected] of klik op reaceren

     /   Beantwoorden  / 
 35. thom w

  ik wist niet dat zoveel meisjes dit leuk vinden en jetix zend die afleveringen op klote tijd uit!

    /   Beantwoorden  / 
 36. thom w

  is hij leuk?

    /   Beantwoorden  / 
 37. thom w

  als je aan pokemon niks aan vind zeg ut gewoon

    /   Beantwoorden  / 
 38. Dylan

  Pokemon pearl is al een tijdje uitgekomen maar bij mij in het dorp verkopen ze ut nergens :-(
  Weet iemand een goeie plek om te koope?

    /   Beantwoorden  / 
 39. S I l\/l O l/l

  Heey thom,
  ik vind de mooiste pokémon Kureseria (Japanse naam van Cheressia)
  Ik wil pokemon Pearl alleen duurt zo lang..
  ik ben al weer terug van vakantie als hij uitkomt dus dat is jammer. Ik heb wel pokémon Ranger gewonnen bij Jetix alleen dat lijkt me niet zoveel aan… Ik wacht nog tot hij wordt bezorgd.

    /   Beantwoorden  / 
 40. Linkster

  mijn favo pokemon is skarmory! ik vind hem er gewoon cool uitzien!

    /   Beantwoorden  / 
 41. Caution

  Mijn favoriet is Weavile :) Ik neem hem in mijn Team in Diamond en Pearl :D

    /   Beantwoorden  / 
 42. marcel1050

  hallo halle mensen op het moment is pokemon diamond en perla nu verkrijg baar in linburg
  en een paar maanden verder in heel nederland
  dus dit was het ende van gamelog.nl
  veel speel plzier
  diamond en perla

    /   Beantwoorden  / 
 43. Mark

  marcel, als ie uitkomt komt ie uit in heel nederland en niet alleen in limburg dus dat is onzin. Bovendien is Perla het koffiemerk van albert heijn. Het is Pokemon PEARL. En zeg niet dat het een typfout is want je typt het altijd zo. Ik vind dat je eens op moet houden met je praatjes over Diamond en Pearl, Marcel. Ook op andere forums zit je allemaal van die domme dingen te posten van “ik heb hem lekker al” en van die onzin. EN LEER TYPEN!!!

    /   Beantwoorden  / 
 44. Ikkeuuh*

  Ik zou de DS Lite nemen!
  ik heb een Nintendo ds lite, en m’n broertje een gewone ds.
  Ik zweer, de ds lite is veeeel beter
  ech veel mooier beeld, mooier om te zien, er zijn een aantal knopjes op een andere/gemakkelijkere plaats, en beter geluid
  en hij is ook kleiner (handig)
  Ik denk dat als je een gewone ds neemt, dat je spijt krijgt dat je geen lite genomen hebt.
  IK RAAD AAN OM LITE TE NEMEN, SERIEUS!

    /   Beantwoorden  / 
 45. cetje

  hey ik zou ook pok diamond laten overvliegen van amerika maar is video games plus wel vertrouwbaar en stel dat ik dat spel heb kan ik dan later gewoon linken met de europese versie ?????

    /   Beantwoorden  / 
 46. Pierierier

  Ik ben meer van zeldzame pokemon zoals Mew en Celebie!

    /   Beantwoorden  / 
 47. cetje

  hey ik zou ook pokemon diamond laten overvliegen van amerika maar is video games plus wel vertrouwbaar en stel dat ik dat spel heb kan ik dan later gewoon linken met de europese versie ?????

    /   Beantwoorden  / 
 48. Antylopix

  ik heb hem ook gekocht van die site. Ik had hem 8 dagen later thuis. Het gaat bij jouw misschien wel sneller, omdat ik hem gepreorderd had.

    /   Beantwoorden  / 
 49. Steef

  In julie komt ie eindelijk in Nederland
  dan sta ik natuurlijk meteen al bij de eplaza of intertoys:P

  gaaf spel:D

    /   Beantwoorden  / 
 50. pokemon freak!

  Als dat spel uitkomt heb je tog geen adapter ofzo mee nodig alleen da infra rood gedoe op je ds????

  I am the ultimate master trainer!

  IK HEB EEN SHINY MEW SHINY HO-OH EN SHINY LUGIA!!! EN NOG EEN SHINY MEWTWO ALLEMAAL LVL !) :(

    /   Beantwoorden  / 
 51. Mark

  blabla… cheats…
  Weet je trouwens wel hoe je shiny pokemons kunt krijgen ZONDER cheats??

    /   Beantwoorden  / 
 52. lolz

  Je kan een schiny pokémon krijgen door zo veel uur te spelen als je dat aantal uur gespeeld hebt heb je kans om er één tegen te komen maar dan nog is de kans dat je hem tegen komt zeer klein.

    /   Beantwoorden  / 
 53. Mark

  Volgens mij was het zo dat iedere keer als je een pokemon tegenkomt is de kans dat het een shiny is ongeveer 1 op de 7000 nog iets…( ik weet het getal niet meer precies)
  Ik doe al best lang pokemon spellen en ik ben één keer een oranje(in plaats van bruin) zigzagoon tegen gekomen bij ruby.
  En natuurlijk de rode gyrados bij Gold/Silver/Crystal.

    /   Beantwoorden  / 
 54. S I l\/l O l/l

  IK HEB EEN SHINY REGISTEEL…

  Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb per ongeluk een shiny Registeel gevangen…
  Ik was de Regi’s aan het vangen en toen ik ze allemaal had, zag ik dat de achtergrond bij de ene (Registeel) een beetje goud was (net als de letters) en bij de andere twee was de achtergrond grijs…
  Ik heb ze gekloond met een glitch…
  Die was alleen voor Emerald..

    /   Beantwoorden  / 
 55. Caution

  Zo, dat is wel cool! Het gebeurt niet vaak dat een Legendarische Pokemon Shiny is! Gefeliciteerd ermee! Als je een keer opnieuw begint met je spel, vergeet dan zeker niet je Registeel eerst over te zetten naar een andere variatie van de Ruby, Sapphire en Emerald.

  Dat deed ik vroeger ook altijd met Pokemon Gold. ;)

  Als je opnieuw begint, eerst je zeldzame Pokemon overzetten! Daarmee bedoel ik voornamelijk Shiny Legendaries. Áls je dan een keer opnieuw wil beginnen dan. :)

    /   Beantwoorden  / 
 56. Mark

  Heb ik ook met een paar andere pokemon. Ik heb een keer meegedaan aan zo’n nintendo actie waarmee je dan deoxys kon gaan vangen. Die zet ik nou iedere keer over voordat ik opnieuw begin.

    /   Beantwoorden  / 
 57. S I l\/l O l/l

  Dat weet ik zo nog niet, of ik wel opnieuw wil beginnen…
  Binnenkort ben ik veel te druk met Pokémon Pearl… =P

  Groeten van mij….

    /   Beantwoorden  / 
 58. marcel1050

  lowl mark een deoxys heb je lugia ok en ho-oh lijkt me lagen maar je komt er niet zo aan ik heb deoxys ik heb ticket gehaald in het spel en ik heb een nooit opgestuurt
  maar hoe ik dat gedaan heb blijft geheim
  en nog iets mark ga jij maar door met de gba
  dat vind je tog leuker

    /   Beantwoorden  / 
 59. Linkster

  weet iemand hoe ik celebi kan vangen op pokemon emerald? ik moet nog 3 pokemons!

  mew, celebi, jirachi.

  geweldig… zo weinig en dan de moeilijkste die er zijn nog moeten…

    /   Beantwoorden  / 
 60. S I l\/l O l/l

  Marcel,
  hou toch op met dat gezeik tegen Mark.
  Omdat je zeker niets te zeggen hebt ga je maar zeiken…
  Iedereen op dit forum wordt er vast gek van….. 8(
  Wij weten nu ook wel dat jij pokemon Diamond of Pearl hebt…

  Groetjes van MIJ!!

    /   Beantwoorden  / 
 61. lolz

  heb nu pokémon pearl ik speel er nu al een dag of twee op en ik zit bij de 4de badge en mijn team is empeleon 45,luxray 40,floatsel 41,gastrodon 43,lucario 40(wel getrade van diamond dat ik ook heb)en een starapoter van level 41

    /   Beantwoorden  / 
 62. marcel1050

  pokemon emerald is cool maar diamond is cooler deoxys was moelijk om tekrijgen maar ik heb de ticket gehaald en ik ga deoxys overzeten en ho-oh en lugia ok zijn event pokemon de alle sterste tot nu toe

    /   Beantwoorden  / 
 63. poke master

  ik heb deze spellen allebei ze zijn super tof ik raad het je aan om het spel te laten overschepen vanuit amerika je kunt hem bestellen ofbestel hem en laat hem over schepen naar nederland

    /   Beantwoorden  / 
 64. Mark

  De ticket die je nodig hebt om naar het eiland van Deoxys te gaan kun je niet in het spel krijgen zonder een speciaal apparaatje, of door mee te doen aan een nintendo actie.
  Op een andere manier is het niet mogelijk, dus of je liegt, of je hebt een apparaatje gebruikt en de eerste mogelijkheid lijkt mij trouwens waarschijnlijker.

  Maar jij zegt dus dat je Deoxys, Ho-Oh en Lugia hebt gevangen in Firered he?
  Omdat ik jou niet geloof (hoe zou dat komen?)
  wil ik wel eens weten hoe die eilanden heten Marcel. Hoe heten dus het/de eiland(en) waar je Ho-Oh, Lugia en Deoxys kunt vangen?
  En JA, ik weet het al, dus zeg maar niet van “dat vraag je omdat je het zelf niet weet”.

    /   Beantwoorden  / 
 65. Rudy

  Hee volgens mij kan je als je goed kijkt eindelijk rennen (of harder lopen) in gebouwen!! Of hij loopt gewoon raar:P…

  Gr. Rudy

    /   Beantwoorden  / 
 66. Rudy

  Hee volgens mij kan je als je goed kijkt eindelijk rennen (of harder lopen) in gebouwen!! Of hij loopt gewoon raar:P…

  Gr. Rudy

    /   Beantwoorden  / 
 67. cetje

  hey die costumersupport van videogamesplus beignt tegen te steken ik heb al een week geleden een email gestuurt naar hen omdat mijn betaling zogezegd reversed is (ik heb betaald met VISA) heef dit ook al meegemaakt ???? post dan hoe je het oplost want ik haat wachten op Pokemon diamond

    /   Beantwoorden  / 
 68. rara

  Het is inderdaad een leuk spel met een paar dagen heb ik het ook binnen, maar ik heb hem al eventjes op de pc gespeelt en het was erg leuk. Ik ben alleen na 10 minuutjes al gestopt om de lol voor het echte spel niet te bederven.

    /   Beantwoorden  / 
 69. Mark

  Ik heb een email naar Nintendo zelf gestuurd, en ze zeggen dat ze nog geen exacte release date hebben. Of ze willen het niet zeggen of ze weten het nog echt niet…
  Laten we hopen dat ze er niet te lang meer over twijfelen.

    /   Beantwoorden  / 
 70. vinno-o

  ik heb Diamond & pearl al ik heb ze besteld uit amerika ik ben 12 jaar oud dus als je wilt weten hoe stuur dan een mailtjje terug; dank je wel

    /   Beantwoorden  / 
 71. Mark

  Dan flikker je maar op van dit forum homodebomo. Simpel zat.

    /   Beantwoorden  / 
 72. anner

  “ik ben 12 jaar oud dus als je wilt weten hoe”

  ik denk doordat je al 12 lentes meegaat!

    /   Beantwoorden  / 
 73. anner

  nee maarre, heb je diamond of pearl? en vind je het wat?:)
  Met welke pokemon ben je begonnen? Ik zit sterk te twijfelen waar ik mee zal beginnen 27 juli:P

  ps. sorry voor dubbelpost

    /   Beantwoorden  / 
 74. Mark

  Ik ga meestal voor vuur… bij mij tot nu toe bij alle pokemon spellen goed gegaan. Bij D/P is dat een of ander aapje, ik weet de naam niet precies.

    /   Beantwoorden  / 
 75. sjonnie

  ik heb binnen al een poke van lvll 150 op een een shiny reiqaza ik ga jullie ownen ik heb nu al 50 shinys en 2 van lvl 146 ik diss jullie

    /   Beantwoorden  / 
 76. Malukuboy

  Wat zal ik doen, wachten op de Europese uitgave of van Amerika??? Ik denk dat ik toch voor de Europese uitgave ga, omdat ik dan zeker ben dat ik met ruby/sapphire kan ‘ruilen’.

    /   Beantwoorden  / 
 77. kenan

  dat aapje heet Chimchar ;)

    /   Beantwoorden  / 
 78. kenan

  Nou kijk, anner.

  Ik heb de NDS emulator gedownload met het spel pokemon pearl, het werkt uitstekent, je kan beginnen met een vuur pokemon Chimchar, of gras Turtwig(ofzo) en de water weet ik niet meer.. ik koos voor die Chimchar, ik heb em nu al volledig geëvolueert en is op lvl 36. Neem bezoekje aan op nikospokemonsite.nl (ik maak daar een walkthrough voor pkmn D&P) vraag me gerust meer dingen.

    /   Beantwoorden  / 
 79. Mark

  Sjonnie, pokemons kunnen ook bij die nieuwe maar tot 100. En dat van die 50 shiney’s vind ik ook een behoorlijk sterk verhaal.
  Aan je typkunsten en sterke verhalen te zien, zou ik je bijna door elkaar halen met Marcel1050. Toevallig een nieuwe forum naam van Marcel?

    /   Beantwoorden  / 
 80. S I l\/l O l/l

  Kenan,

  Waar heb je die Nintendo DS emulator en pokemon Pearl/Diamond gedownload???
  Ik wacht op de EU releasedatum maar dat duurt iets te lang en ik zou het graag willen spelen….
  Ik kon pokemon pearl/diamond niet vinden om te downloaden…
  Is de game in het engels????
  PLZ REAGEER!!!

    /   Beantwoorden  / 
 81. Malukuboy

  Er zijn intotaal 107 nieuwe pokemon. Ik heb het gezien op NPS (Niko’s Pokemon Site). Dit is niet de beste, maar ook niet de slechtste pokemonsite over Pokemon Diamond/ Pearl…
  En S I l\/l O l/l, ik kan ook niet wachten tot de EU-releasedatum!

    /   Beantwoorden  / 
 82. anner

  @ kenan:

  een emulator…
  neee, ik hou daar niet zo van.. beetje idee van.. cheaten.. vind k niet leuk.
  net zoals een walkthrough, het is toch leuker om zelf uit te zoeken hoe je alles moet doen?;) maar wel vet dat je m maakt voor degene die dat niet leuker vinden;)
  maar ik wacht gewoon geduldig tot ik hem zelf heb:D dan heb je nog eens de echte ook, vind ik veel leuker?:D

    /   Beantwoorden  / 
 83. Mark

  Ik heb Diamond net besteld van videogamesplus.com.
  Daar kostte ie ongeveer 37 euro inclusief verzendkosten. Ik had wat verder gezocht naar cd-wow.com (een nederlandse site), maar er waren nogal slechte reacties over die site dus dat leek me geen goed idee. Over 1-14 dagen is ie hier.

    /   Beantwoorden  / 
 84. Rudy

  Cd-wow.com is wel te vertrouwen hoor maar het is geen nederlandse site van oorsprong. De site is in het nederlands maar de klantenservice bijvoorbeeld is in het engels. Ook hebben ze alleen amerikaanse spellen, die je overigens gewoon kan spelen omdat bijna alles van nintendo in europa PAL is met de amerikaanse versies. Meestal is alleen het boekje anders.

  Ik wacht trouwens op de EU versie want dan krijg je dus ook sterren voor de nintendo site;).

  En ook nog even de game is in het engels want nederlands wordt eigenlijk nooit door nintendospellen ondersteund.

  Ik hoop dat hij snel komt hij wordt nu verwacht voor zomer 2007 (Pkmn battle revolution ook trouwens) dus ben benieuwd…

    /   Beantwoorden  / 
 85. Mlukuboy

  Nederlands wordt wel ondersteunt door Nintendo (Benelux). Kijk maar naar het spel Madagascar… (wel de enige die ik ken.)

    /   Beantwoorden  / 
 86. i+m+a+d+

  heey kenan mag ik die emulator??

    /   Beantwoorden  / 
 87. i+m+a+d+

  ik weet ebst veel van diamond en pearl hebben jullie vragen ofzow kan je bij mij zijn ik kan zelf ook niet wachten maar ik zou jullie wel een tip geven ebstel niet van sites amerikaanse spellen je kan 1 niet draadloos linken of met draad tegen eu 2 je hebt kans dat de wifi het niet doet en 3 sites zijn niet te vetrouwen je moet zelf eerst betalen dus… maar je moet het zelf weten in iedergeval gaf ik een tip)dat gebeurde ook toen ik niet kon wachten op emerald|

    /   Beantwoorden  / 
 88. i+m+a+d+

  sorry voor die typ foutjes typte te snel±P en marcel moet echt gekickd worden van forums hij lult ze achter elkaar

    /   Beantwoorden  / 
 89. Mark

  Op http://www.serebii.net kun je ook veel info vinden over alle pokemon games. Alle pokemons van D/P staan er ook al op inclusief waar je ze moet vangen, welke aanvallen ze leren op welk level enz.

    /   Beantwoorden  / 
 90. Malukuboy

  Pleas… zeg hoe je eraan komt!!! …Pleas
  Ik wil het weten, zodat ik zeker weet dat ik het leuk vind!!!

    /   Beantwoorden  / 
 91. Malukuboy

  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  Hierbij bedoel ik:

  Geplaatst door kenan: Antwoord
  08/05/2007, 23:35

  Nou kijk, anner.

  Ik heb de NDS emulator gedownload met het spel pokemon pearl, het werkt uitstekent, je kan beginnen met een vuur pokemon Chimchar, of gras Turtwig(ofzo) en de water weet ik niet meer.. ik koos voor die Chimchar, ik heb em nu al volledig geëvolueert en is op lvl 36. Neem bezoekje aan op nikospokemonsite.nl (ik maak daar een walkthrough voor pkmn D&P) vraag me gerust meer dingen.

    /   Beantwoorden  / 
 92. i+m+a+d+

  ik heb een ds emulator hij werkt goed ik heb oowk een egte ds maar voor de gene die geen ds hebben ik kan hem wel verzenden..

    /   Beantwoorden  / 
 93. i+m+a+d+

  maar diamond en pearl is wel leuk alleen je moet nog alles leren kennen:P

    /   Beantwoorden  / 
 94. S I l\/l O l/l

  Ik heb de NDeSmuME gedownload (is een Nintendo DS emulator), alleen ik ben nog op zoek naar een pokemon pearl rom

  Welke ds emulator heb jij dan, i+m+a+d??
  PLZ REAGEER FF

    /   Beantwoorden  / 
 95. i+m+a+d+

  ik had ook eerst desmume maar dat is een hele slechte emulator ik heb namelijk een betere en als je pokemon diamond of pearl wilt spelen op mij emulator mijne werkt goed dan meot je wel windows vista hebben

    /   Beantwoorden  / 
 96. i+m+a+d+

  srry voor typfoutjes typte te snel:P

    /   Beantwoorden  / 
 97. S I l\/l O l/l

  O..
  dat heb ik niet!! =(
  Ik heb nou de No$gba.
  Daar speel ik nu de Japanse versie van het spel op…
  Ik vermaak me dan tot hij hier in de EU uitkomt.. =)

    /   Beantwoorden  / 
 98. Malukuboy

  Hoe lang duurde het dan voordat de No$gba op 100% was… Dan weet ik tenminste hoelang ik moet wachten… Bij mij was het niet hoger dan 96%…:’(

    /   Beantwoorden  / 
 99. Malukuboy

  Ow en waar krijg je dan de spellen… als ik mag wil ik wel weten hoe je aan pokemon diamond/ pearl komt. Ik heb het gedownload (.nds bestand) maar doet het niet voor no$gba (DOS)

    /   Beantwoorden  / 
 100. S I l\/l O l/l

  Dat spel (japanse pokemon Pearl) was AFGRIJSELIK sloom…
  In het huis van de hoofdpersoon ging het best wel normaal, maar daarbuiten…
  ECHT ERG…
  Ik kon ook niet opslaan… -_-
  Dus als je me de link wil doorsturen, dan vind ik dat GEWELDIG…!!!
  ik zal je proberen toe te voegen!! =)

    /   Beantwoorden  / 
 101. i+m+a+d+

  heey sivi ik heb een trucje om het te versnelllen en saven kan ik ook voor je regelen er zijn meer mensen die problemen hadden met dat o.a. ik add deze msn maar [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 102. i+m+a+d+

  wow cool:D is dat jouw site?

    /   Beantwoorden  / 
 103. Mark

  Ik heb vandaag pokemon diamond al binnengekregen. Ik heb hem afgelopen woensdag besteld, en vandaag (zaterdag) is ie al binnen. Ik heb hem besteld van videogamesplus.com uit canada. Ik kan het iedereen aanraden.

    /   Beantwoorden  / 
 104. anthony_wii_man

  @mark:
  ik heb m van gameshop :3 k was erg aan het no lifen aangezien ik 50+ pokiemon op lvl 80 getrained heb XD

    /   Beantwoorden  / 
 105. B_artt

  @ mark
  hoeduur wassie bij videogamesplus.com uit canada?
  Khep egt geen zin om te w88 tot 27 juli ofzooXD
  Grtz

    /   Beantwoorden  / 
 106. Mark

  37 euro (+ een paar cent, ik weet niet meer hoeveel). Ik had m met pap zn creditcard betaald en hij was binnen drie dagen dus al binnen.

    /   Beantwoorden  / 
 107. i+m+a+d+

  de wi-fi connection zou het bij jou niet doen america doet het wel maar ok ik zal iedereen aanraden om het niet te doen.

    /   Beantwoorden  / 
 108. i+m+a+d+

  kan je alleen in de regie shinnoh in pokemon diamond of kan je ook in de hoenn of de kanto of zoiets?

    /   Beantwoorden  / 
 109. Mark

  Bij mij werkt de wi-fi wel. Ik kan via diamond wel onze draadloze router vinden, maar de instellingen staan nog niet helemaal goed. Pap komt volgende week weer thuis van het delta vliegen en dan ga ik dat ff oplossen met hem. Ik moet nog een WEP key hebben van onze router.

    /   Beantwoorden  / 
 110. mitch

  waneer komt daimond&pearl in nederland uit?

    /   Beantwoorden  / 
 111. Mark

  Is nog niet helemaal duidelijk, maar dat wordt pas eind juni of eind juli. Dus dat duurt nog even.

    /   Beantwoorden  / 
 112. mitch

  hoe duur is pokemon daimond&pearl

    /   Beantwoorden  / 
 113. Mark

  Waar ik hem besteld heb 37 euro inclusief verzenden en hier in NL wordt het 45 of 50 euro waarschijnlijk.

    /   Beantwoorden  / 
 114. ylketje

  als je een ticket wil moet je eerst alle pokemon, op zeldzame na, dan ga je naar die man die zegt ”come show me your pokedex when you caught all pokemon en hij geeft je een ticket.

    /   Beantwoorden  / 
 115. Dino

  Nou, ik heb het spel gekocht bij een gameshop voor 62,50 euro. Grootste miskoop die ik gedaan heb, ik vind er echt helemaal niks aan! Saai en het ziet er erg gedateerd uit, niet mijn spel. :(
  Als iemand hier hem wil overkopen voor 50-55 euro, graag! Mail me anders maar op [email protected].

    /   Beantwoorden  / 
 116. i+m+a+d+

  nou ja maar hij komt uit in 27juli en nog steeds wil ik weten kan je nog in andere regies dan shinnoh?

    /   Beantwoorden  / 
 117. S I l\/l O l/l

  @ i+m+a+d,

  Jammer genoeg kun je alleen in Sinnoh rondlopen. Verder kun je niet naar Hoenn ofzo.
  Is wel jammer, maar niets aan te doen….

    /   Beantwoorden  / 
 118. B_artt

  Ik heb em vandaag besteld bij videogamesplus.ca
  en daar is tie ong 37 euro dus ben benieuwd wnr die binnenkomt:D

    /   Beantwoorden  / 
 119. bbb

  hou je bek met je kut spel je bent zelf kut

    /   Beantwoorden  / 
 120. bbb

  ik heb een chimchar lv. 100
  een dialgra lv. 100
  en nog 76 pokemon op lv.100 ik heb de spellen over laten schepen vanuit amerika door mijn opa.

  ps.
  ik had het tegen homo de bomo nicht

    /   Beantwoorden  / 
 121. Mark

  Als je nu al 78 pokemon op level 100 hebt bbb, dan wordt het hoog tijd dat je wakker wordt en stopt met dromen. Chimchar is trouwens de eerste versie van die drie, dus die zou al geevolueert zijn.
  In het kort: ik geloof geen zak van wat je zegt.

    /   Beantwoorden  / 
 122. S I l\/l O l/l

  Hij kan de Chimchar ook een everstone kunnen hebben gegeven…. Maar die vind je haast niet in het begin dus dat is wel onwaarschijnlijk… Of hij heeft een Chimchar op het eind gebreed en toen een everstone gegeven of hij heeft zich gewoon vergist =P
  hij heet dan Infernape….

    /   Beantwoorden  / 
 123. Malukuboy

  Als (ja als..) jullie het willen weten ben ik een pokemon diamond/ pearl site aan het maken. Het wordt waarschijnlijk http://www.pdp.tk. Het duurt wel nog ff voordat die klaar is. Ik wil geen domme reacties hierop. ALleen met een nette taal.=D

    /   Beantwoorden  / 
 124. B_artt

  Mark ( of andere die het spel al hebben) zijn er nou verschillen tussen de versie uit amerika en die die uit gaat komen in NL?

    /   Beantwoorden  / 
 125. i+m+a+d+

  nou ja tijdens het evoluveeren kan je ook B drukken dan evoluveer je ook niet ….

    /   Beantwoorden  / 
 126. Mark

  B_artt, ik heb hem nog niet uitgespeeld, en ik weet niet hoe de nederlandse versie eruit ziet, dus ik weet niet of er verschillen zijn. Ik denk niet dat er veel vercshillen zullen komen. Het enige wat ik wel al weet, is dat je bij de nederlandse versie een nederlandse handleiding krijgt :)
  Bij de vorige spellen was het ook zo dat je bijna alle informatie op amerikaanse sites kon vinden, dus ze zullen wel hetzelfde blijven in NL.
  En Malukuboy, veel succes met je site. Als je alleen fatsoenlijk taalgebruik wil zou ik Marcel alleen niet uitnodigen :)

    /   Beantwoorden  / 
 127. mitch

  hoe heten die pokemons die voorop de verpakking van daimond en pearl.

    /   Beantwoorden  / 
 128. Malukuboy

  Geplaatst door mitch: pokemon Antwoord
  16/05/2007, 10:07

  hoe heten die pokemons die voorop de verpakking van daimond en pearl.

  Dialga (op die van diamond) & Palkia (op die van pearl)… OK?

    /   Beantwoorden  / 
 129. mitch

  waar kan je hem kopen

    /   Beantwoorden  / 
 130. mitch

  waar kan je hem kopen

    /   Beantwoorden  / 
 131. mitch

  waar kan je hem kopen

    /   Beantwoorden  / 
 132. B_artt

  welke begin pokemon zal ik nemen!?

    /   Beantwoorden  / 
 133. Caution

  Chimchar, van het Vuur-type! Hij verslaat gras en staal! Als Piplup zijn laatste evolutie heeft bereikt, is hij Water-Staal!

  Dus ga voor vuur!

  Vuur is tevens ook mijn favoriete type :)

  En als je nog meer bewijs wilt:

  Totale krachten:

  Torterra: 1881 -_-
  Infernape: 1906! :D
  Empoleon: 1896 :|

  Zoals je ziet is Infernape ( vuur ) het sterkste!

    /   Beantwoorden  / 
 134. Linkster

  ja caution, maar ik maak een basis op tactiek, niet op kracht.tevens neem ik een gebalanceerde training, in plaats van, weetikveel chimchar naar 80 trainen en de rest op 40 houden. ik leer ze ook de moves waarmee ze bijna elk type super effectief verslaan, en dat doe ik dan bij 6 pokemon.

    /   Beantwoorden  / 
 135. Linkster

  “Jammer genoeg kan je alleen maar in sinnoh rondlopen” Ja, in gold kon je 16 badges halen! dat was leuk! ik hoop dat ze net als met leafgreen en firered gold en silver ook vernieuwen! shining gold and pure silver?

    /   Beantwoorden  / 
 136. Mark

  Hou in de gaten, dat infernape ook fighting is he, wat betekent dat psychic en flying ook super effectief op hem zijn. Daarnaast nog water. Rock zou volgens zijn vuur type effectief moeten zijn, maar volgens zijn fighting type juist niet, dus die blijft ‘gewoon’. Van ground weet ik het niet zeker.

    /   Beantwoorden  / 
 137. mii

  FIRE!

  zeker vuur nemen.
  alhoewel gras wel meer defense heeft.
  maar infernape is vet.
  en hij is het handigst in gevechten qua aanvallen maar dat moet jezelf maar uitvinden ik ga hier niet de boel spoilen.

    /   Beantwoorden  / 
 138. B_artt

  Tja, ik zie wel.
  Ik denk dat ik voor chimchar ga..

    /   Beantwoorden  / 
 139. Niels

  hé ik ben een hele grote pokémon fan!!!

    /   Beantwoorden  / 
 140. Niels

  hé ik ben een hele grote pokémon fan!!!

    /   Beantwoorden  / 
 141. Niels

  hé ik ben een hele grote pokémon fan!!!

    /   Beantwoorden  / 
 142. mitch

  waar kan je pokemon diamond kopen

    /   Beantwoorden  / 
 143. Tigg

  Hallo allemaal!
  Nu komt (een waarschijnlijk) hele domme vraag, maar zijn Pearl & Diamond alleen voor de DS? Ik heb namelijk zelf een GBA maar ik zou ook graag het spel willen spelen.
  Anders zou ik weer speciaal een DS moeten aanschaffen en daar heb ik eigenlijk ook niet veel zin in, te duur!! (En wat moet ik dan met al m’n andere oude spellen doen, kunnen die eigenlijk ook op de DS? -ik bedoel dus de spellen van de GBA en GB color-).
  Alvast bedankt,
  Tigg

    /   Beantwoorden  / 
 144. i+m+a+d+

  maar de laatste evoluties van de 3 begin pokemons staan alle 3 in het voordeel bij elkaar want vuur verstaal staal water verslaat vuur vuur verslaat weer gras ground verslaat weer vuur(piplup laatse evolutie word steel en water-chimchar word fighting en fire,trutwig word ground en grass…. dat jullie niet even dom doen want ze zijn allemaal even sterk tegenover elkaar >>>>maar ik kies zelf ook chimcharXD:P

    /   Beantwoorden  / 
 145. i+m+a+d+

  ja dat kan je hebt namelijk een gba slot en een ds slot in die gba slot kunnen je gameboy advance spellen maar color en die oudste kunnen niet en pokemon diamond en pearl word nog wel gemaakt voor de game boy advance maar dat komt echt pas later……lang wachten.TIP:koop een DS

    /   Beantwoorden  / 
 146. i+m+a+d+

  Weet iemand een goeie site waar ik d/p kan importeeren?

    /   Beantwoorden  / 
 147. Tigg

  Wtf is een GBA slot? (Ik ben gewoon een amateur-voor-de-lol-spelletjes-speler).
  En ja, het best is misscien idd om een Gameboy DS te kopen, maar om dan én een GameBoy DS én dan zo’n GBA slot te kopen wordt misschien iets te duur voor alleen één zo’n spelletje. Dan wacht ik liever heel lang voordat hij op de GBA uitkomt.
  Even nog iets off-topic; die cheats enzo he, hoe krijg je die op zo’n spel? Dat is toch met zo’n apparaatje? Maar waar kan je die halen?!
  Groeten, Tigg

    /   Beantwoorden  / 
 148. S I l\/l O l/l

  Het is een Nintendo DS en DAARIN zit een GBA slot (dat is een opening waar games van de Gameboy Advanced in kunnen) en een DS slot (daar kunnen de games voor de Nintendo DS in)
  Zo’n cheatding kun je vaak op sites als
  E-bay kopen… (maar ik zou het allemaal maar niet vertrouwen…)

    /   Beantwoorden  / 
 149. Tigg

  Ah, ok, dankje wel!
  Ik heb zojuist een e-mail verstuurd voor deze Gameshark;
  http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230131111405
  De feedback van de verkoper is goed, dus ja. . .
  Ik moet echt zo’n ding hebben want ik kom er anders niet uit met al die tickets enzo.
  Heeft er hier iemand echt “GIGA” veel verstand van Pokémon en MSN ofzo? Is wel zo handig ^^.
  Bij voorbaat dank,
  Tigg

    /   Beantwoorden  / 
 150. i+m+a+d+

  ja ik heb wel verstand ervan en je koopt een ds lite 130euro en dan kun je spelen op je gemakje…

    /   Beantwoorden  / 
 151. saricane

  hmm ik vind het niet zo leuk
  de pokemons irriteren me chimchar en infernape zijn wel cool
  luxray is ook niet slecht
  maar die zijn de enigen

    /   Beantwoorden  / 
 152. i+m+a+d+

  nou ja niemand dwingt je om te spelen en nog dit als je iets niet leuk vind hou et dan voor je we hebben er niks mee te maken o en dit zal ik zeker melden zoek een andere FORUM!!

    /   Beantwoorden  / 
 153. Heidi Grzenia

  Ik verheug me heeeeeeeeeeelemal op dit spelletjes. Ik kan niet meer afwachten tot dit spelletjes ok in Nederland verschijnt. Ik heb net de filmpje van Eric gezien. Als ik hen was had ik Cem (Chimchar) gepakt dan dit Pip (Piplup). Ik was maar blij dat Pearl nu eindelijk van een Nederlander was gespelt.

    /   Beantwoorden  / 
 154. i+m+a+d+

  dat is hij niet zelf dat heeft hij vand e internet afgehaald al die filmpjes maar ben blij dat je hem wilt kopen:D

    /   Beantwoorden  / 
 155. dennis

  hey i+m+a+d kan ik die emu en het spel krijgen ik heb nu ook een emu en spel maar gaat vresel;ijk sloom en het is japans dus als ik die van je mag hebben graag

    /   Beantwoorden  / 
 156. JDO

  ik heb een emu. maar ik zoek nu nog een goede engelse rom van pokemon diamond peral mag ook wete iemand wara ik die kan vidnen

    /   Beantwoorden  / 
 157. dennis

  ik heb de rom wel voeg me maar ff toe op [email protected] daar zit ik nooit op maar voor jou wel ff

    /   Beantwoorden  / 
 158. dennis

  en de game kan je saven met een paar bestandjes die ik er bij doe en hij is engels hey maar welke emu gebruik jij

    /   Beantwoorden  / 
 159. Mark

  Een emu is misschien wel handig, maar je DS kun je toch meenemen en dat vind ik leuker. Je kunt ook ruilen met andere mensen enzo en dat vind ik toch het leukste aan pokemon.

    /   Beantwoorden  / 
 160. yanyan

  heeeey ik heb een vraag ik heb een nederlandse ds-lite maar kan je daar dan ook pokemon pearl uit diamond spelen? en ook ruilen met eu spellen? b.v.d yan,

    /   Beantwoorden  / 
 161. luky

  maakt nie uit of die nederlands is of nie … maar je kan beter gewoon w8e todat die uitkomt in europe (rond juli)

    /   Beantwoorden  / 
 162. i+m+a+d+

  ja dat kan zoiezo ja isgoed hoor dennis je krijgt hem wel…

    /   Beantwoorden  / 
 163. yanyan

  welke pokemon kan je wel in pearl vangen en niet in diamond (ik wil pearl) en nog iets luky wrom wachten als ze tog hetzelfde zijn?

    /   Beantwoorden  / 
 164. yanyan

  en hoe kan je ruilen met andere mensen zit er de wi-fi connectie er al in de ds of moet je die er apart bij kopen?

    /   Beantwoorden  / 
 165. S I l\/l O l/l

  kijk op http://www.serebii.net, daar vind je echt alles over pokemon D/P.
  Je kunt daar ook de exclusives (de pokemon die in Pearl maar niet Diamond zitten enz.)
  van de games zien.

    /   Beantwoorden  / 
 166. pokemasterrr

  ik kom nie langs stark mountain mn begin pkmn was piplup (empoleon lvl 82) ik moet team vormen maar dan kan ik geen rock climb gebruiken en dus kan ik nie verder kan iemand me helpen plz? xD ikheb pokemon diamond echt een vet spel moeten jullie echt kopen

    /   Beantwoorden  / 
 167. mike

  Ik ga hem ook zeker kopen maar moet eerst ds kopen. :(

    /   Beantwoorden  / 
 168. mike

  Ik ga hem ook zeker kopen maar moet eerst ds kopen. :(

    /   Beantwoorden  / 
 169. mike

  Ik ga hem ook zeker kopen maar moet eerst ds kopen. :(

    /   Beantwoorden  / 
 170. pokemasterrr

  baleh… ik heb bijna een niewe nodig xD
  mn L knop is bijna kapot gegaan (tip: koop dus geen metroid prime hunters) dan gaat je L knop fcking hard achteruit en das geen pretje btw:ik ben op jacht naar cresselia en ik heb mn mastr ball al op mesprit gebruikt die ook rondzwerft

    /   Beantwoorden  / 
 171. pokemasterrr

  baleh… ik heb bijna een niewe nodig xD
  mn L knop is bijna kapot gegaan (tip: koop dus geen metroid prime hunters) dan gaat je L knop fcking hard achteruit en das geen pretje btw:ik ben op jacht naar cresselia en ik heb mn mastr ball al op mesprit gebruikt die ook rondzwerft

    /   Beantwoorden  / 
 172. pokemasterrr

  btw ik heb op mn emrald spel veel lvl 100 pkmn en een shiny machamp en ik ben dat spel al zon halfjaar kwijt das echt *** want die had ik graag willen emigreren

    /   Beantwoorden  / 
 173. i+m+a+d+

  haha jullie denken echt veel te weten erover nou zeg me dan uit jezelf niet van internet !is het waar dat torttera en empoleon en infernape alle 3 in het voordeel zijn tegen elkaar??

    /   Beantwoorden  / 
 174. pokemasterrr

  ik heb alleen empoleon mn broer heeft ze alledrie ik zou et ni weten maar ik denk van wel vuur is goed tegen steel en water goed tegen vuur dus t zal vast waar zijn

    /   Beantwoorden  / 
 175. pokemasterrr

  ik heb alleen empoleon mn broer heeft ze alledrie ik zou et ni weten maar ik denk van wel vuur is goed tegen steel en water goed tegen vuur dus t zal vast waar zijn

    /   Beantwoorden  / 
 176. pokemasterrr

  kan iemand me dan nu helpen misschien? xD die strark mountain is fcked iri ik hoop dat iemand al zover is? ik krijg ook maar geen oaks letter die nodig is voor zon egeltje

    /   Beantwoorden  / 
 177. pokemasterrr

  kan iemand me dan nu helpen misschien? xD die strark mountain is fcked iri ik hoop dat iemand al zover is? ik krijg ook maar geen oaks letter die nodig is voor zon egeltje

    /   Beantwoorden  / 
 178. pokemasterrr

  ik zocht naar een golbat zodat ik cresselia kon vangen (meanlook) k vind een fking shiny MEDICHAM een blauwe weet je hoe mazzel ik heb :D ik heb hem gevangen
  (wie zou dat niet doen)

    /   Beantwoorden  / 
 179. Pallet Town

  Hoe zit het nou met wi-fi
  Ik dacht dat dat automatisch geregeld was in de DS.
  Ik ga speciaal voor pokemon een DS kop terwijl me psp al aan alle eisen voldoet.
  Maar hoe zit ‘t nou met de wi-fi moet je nog zo’n extra kutding kope?!

    /   Beantwoorden  / 
 180. Pallet Town

  Hoe zit het nou met wi-fi
  Ik dacht dat dat automatisch geregeld was in de DS.
  Ik ga speciaal voor pokemon een DS kop terwijl me psp al aan alle eisen voldoet.
  Maar hoe zit ‘t nou met de wi-fi moet je nog zo’n extra kutding kope?!

    /   Beantwoorden  / 
 181. Mark

  De wifi zit al ingebouwd in de DS, je hebt dus geen link kabel of iets dergelijks nodig. Alleen als je met de DS op internet wil heb je een draadloze router of een nintendo WiFi stick nodig. Wij hebben thuis toevallig al een draadloze router. Ik moet alleen nog ff alles goed instellen.

    /   Beantwoorden  / 
 182. pokemasterrr

  t is geen wi fi wat je bedoelt mark r it geen wifi ingeboud dat wat jij bedoelt is wireless om over de wereld te doen heb je welde wifi nodig en die van mij is volges mij kapot (bij andere spellen doet ie et soms niet misschien komt dat omdat et misschien amerikaanse versies zijn)

    /   Beantwoorden  / 
 183. kip

  wat is de beste starter pokemon?

    /   Beantwoorden  / 
 184. kip

  Wie heeft er al een shining pokemon? Ik heb een shiny kecleon. Maar ik had liever een coolere shining pokemon.

    /   Beantwoorden  / 
 185. kip

  ik zou turtwig als eerste pokemon nemen want zij laatste evlo is wel cool. Maar ik weet niet of turtwig wel ster is

    /   Beantwoorden  / 
 186. kip

  ik zou turtwig als eerste pokemon nemen want zij laatste evlo is wel cool. Maar ik weet niet of turtwig wel sterk is

    /   Beantwoorden  / 
 187. kip

  ik zou turtwig als eerste pokemon nemen want zij laatste evlo is wel cool. Maar ik weet niet of turtwig wel sterk is

    /   Beantwoorden  / 
 188. kip

  ik wou er niet zo vaak op drukken srry

    /   Beantwoorden  / 
 189. marcel1050

  bartsmit is te gek het is op vaste data gekomen 21 juni waaneer de zomer begint

    /   Beantwoorden  / 
 190. kip

  waar zie je dat dan? op de site?

    /   Beantwoorden  / 
 191. i+m+a+d+

  heey ik zal je zeggen infernape is best wel een goede dus kies chimchar maar tortteraa is best wel mooi eigen keuzes….maar piplup is gewoon niks waard..

    /   Beantwoorden  / 
 192. kip

  Oke dan neem ik turtwig als starter.

    /   Beantwoorden  / 
 193. pokemasterrr

  empoleon is wel sterk hoor dus je moet zelf de keuze maken en ik heb een shining medicham machamp bellosom (deze zijn alleen op emerald en diamond van mij) ik heb noctowl ook nog de rest ben ik kwijtgeraakt en mij lijkt die keckleon wel cool

    /   Beantwoorden  / 
 194. pokemasterrr

  mag ik je friendcode en de naam van je pop? (Kip) mijn pop heet ginji en ik heb mn friendcode ng nie gecheckt :S

    /   Beantwoorden  / 
 195. pokemasterrr

  mag ik je friendcode en de naam van je pop? (Kip) mijn pop heet ginji en ik heb mn friendcode ng nie gecheckt :S

    /   Beantwoorden  / 
 196. i+m+a+d+

  ik vind dat empoleon ook sterk is maar piplup als starter is eigenwijs hij luistert niet alltijd…

    /   Beantwoorden  / 
 197. pokemasterrr

  Ginji

    /   Beantwoorden  / 
 198. kip

  wat is een friendcode dan? en welke pop?

    /   Beantwoorden  / 
 199. pokemasterrr

  piplup luisterde wel altijd naar mij.. maarja… en welk spel heb jij kip? want als je geen nintendo ds hebt dan is et ook nie nodig en met pop bedoel ik de naam van je characher dus datis die ene knakker die je speelt snappie? en… Ik wil chimchar en turtwig ook wel hebben want ik heb alleen piplup die nu empoleon lvl bijna 90 zit :3 wie heeft er nog meer shinys?

    /   Beantwoorden  / 
 200. pokemasterrr

  i+m+a+d heb jij pokemon diamond of pearl en heb je dan al de leaque verslagen of hoeveel legends heb je? heb je ook ooit een shiny gehad? en als je torterra in gevecht ziet zie je alleen dat eilandje dat is net alsof je eenheel eiland inzet inplaats een pokemon en dat vind i lelijk :3 infernape is wel ok maar ik vind hem wel faag die oranje dingen op de armen been enz. empoleon heeft een vaag uiterlijk het lijkt net NApoleon

    /   Beantwoorden  / 
 201. pokemasterrr

  i+m+a+d heb jij pokemon diamond of pearl en heb je dan al de leaque verslagen of hoeveel legends heb je? heb je ook ooit een shiny gehad? en als je torterra in gevecht ziet zie je alleen dat eilandje dat is net alsof je eenheel eiland inzet inplaats een pokemon en dat vind i lelijk :3 infernape is wel ok maar ik vind hem wel faag die oranje dingen op de armen been enz. empoleon heeft een vaag uiterlijk het lijkt net NApoleon

    /   Beantwoorden  / 
 202. kip

  Ik heb nog geen diamond of pearl maar ik wou er nog een kopen. maar ik wou gewoon alvast een starter weten.

    /   Beantwoorden  / 
 203. Heidi Grzenia

  kip, Je hoev niet tot 25 July aftewachten als je maar niet wilt. Ik heb die spelletjes ok gisteren bestellt (amerikaanse versie). En als het goed gaat heb ik ze of vr. 1 Juni of ma. 3 Juni. Klick dus op CDWOW!.nl

    /   Beantwoorden  / 
 204. pokemasterrr

  lol ik had hem op 1 mei via de gameshop ik hoefde hem nie eens te bestellen :D en kip… je kunt als je de leaque hebt gehaald je shiny keckleon overplaatsen maar dan moet je wel de national dex hebben

    /   Beantwoorden  / 
 205. kip

  Ik vind het wel stom dat er geen events in Nederland zijn. zelfs voor de gba was er niks in Nederland voor mew, jirachi en/of celebi

    /   Beantwoorden  / 
 206. Linkster

  kip als je die wil hebben suggereer ik dat je een gameshark koopt.

    /   Beantwoorden  / 
 207. naamloos

  Ik ben van plan om dit spel ook te gaan kopen, maar ik ben wel bang dat mensen me zullen uitlaggen omdat ik pokemon speel. Ik bedoel ik ben 14 maar het lijkt me best een leuk spel.

    /   Beantwoorden  / 
 208. kip

  Nou en ik ben 12. Maar gameshark cheats kun je toch niet kopen in eroupa. En doen die gameshark cheats het wel altijd?

    /   Beantwoorden  / 
 209. Pallet Town

  Ik sta bekend op me hele school over mijn poke-verslaving, ze lachen je uit , maar stieke mzijn er veel meer die het spelen ;)

    /   Beantwoorden  / 
 210. Pallet Town

  ben ook 14 btw

    /   Beantwoorden  / 
 211. Mark

  Ik ben 17 en ik vind t nog leuk. Ik heb zelfs nog een vriend van 17 die het ook nog speelt.

    /   Beantwoorden  / 
 212. i+m+a+d+

  ik ben 13 en de kinderen uit men klas denken dat ze al 20 zijn haha ik betrapte ze zelf met digimon terwijl ze mij uitlachtte….

    /   Beantwoorden  / 
 213. kip

  Werken gameshark cheats wel altijd? Want ik had pokèmon emerald op de computer (ik heb hem ook op de gba) en toen deden sommige gameshark cheats het niet.

    /   Beantwoorden  / 
 214. B_artt

  Kheb em vandaag binnen gekregen en ‘t is egt een vet spel!!ben nu al 4 uurtjes aan het spelen:P is egt verslavend!:D

    /   Beantwoorden  / 
 215. kip

  Welke heb je?

    /   Beantwoorden  / 
 216. Byela

  ik heb pokemon diamond al

  het is egt een vet spel

  alleen het is moeilijk om die chimchar

  (aapje duz) te trainen maar ik heb nu

  sijn derde evelutie en dat is infernape

    /   Beantwoorden  / 
 217. kip

  Cool. Maar als ik diamond koop (ik weet wel zeker dat ik hem koop) dan neem ik turtwig want de laatste evlo van turtwig is wel sterk. (denk ik)

    /   Beantwoorden  / 
 218. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 219. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 220. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 221. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 222. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 223. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 224. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 225. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 226. i+m+a+d+

  hey jongens weet iemand een goeie inmport site?? of winkel??

    /   Beantwoorden  / 
 227. i+m+a+d+

  sorry voor dubbel post klikte te vaak:S

    /   Beantwoorden  / 
 228. Heidi Grzenia

  congratulation

    /   Beantwoorden  / 
 229. Don

  Hey Imad, waar woon je? Ik heb nog wel een pokemon te koop voor je. mail anders even naar klomp32 apestaartje gmail.com

    /   Beantwoorden  / 
 230. i+m+a+d+

  ik woon in Rotterdam

    /   Beantwoorden  / 
 231. kip

  Heeft iemand celebis, jirachi of mew? voor de gba?

    /   Beantwoorden  / 
 232. kip

  Heeft iemand celebie, jirachi of mew? voor de gba?

    /   Beantwoorden  / 
 233. i+m+a+d+

  celebie wel…

    /   Beantwoorden  / 
 234. jim

  hallo,

  ik heb het spel via videogameplus.ca en heb de 3e keus gemaakt van cash/money enz alleen ik snap er niks van moet ik dan betalen als de post komt ofzo wie wilt me erbij helpen mail me dan naar [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 235. jim

  hey mark hoe heb jij het bij videogameplus gedaan? want ik heb geen creditcard en heb ik de 3e optie gedaan cash ofzo maar ik snap er niks van kun jij me helpe

    /   Beantwoorden  / 
 236. Mark

  Ik heb hem gewoon met de credit card van me vader betaald. Ik betaal het hem eind van de maand terug.
  En nog iets, ik kan niet meer posten op de site vanuit thuis, volgens mij heb ik een IP ban ofzo vanwege dat gedoe met marcel.
  Ik doet dit nu vanaf school.

    /   Beantwoorden  / 
 237. Peerdenfan

  Ik heb nu al lekker Diamond :’D

    /   Beantwoorden  / 
 238. Mark

  Dr hebben een heleboel mensen hier diamond.

  EN MIJN WIFI DOET HET:D:D:D

  Mijn friend code is: 4124 1731 0024

    /   Beantwoorden  / 
 239. Mark

  PS Ik kan thuis ook weer posten… :)

    /   Beantwoorden  / 
 240. pokemasterrr

  HEY COOL MARK xD heb jij diamond of pearl? misschien kan ik iemand helpen als ie een vraag heeft ps:als je mesprit of cresselia nie kunt vange probeer et es by valley windwork ofzo en de route darnast daar komen ze wel vaak maar je moet ook een quick ball gebruiken als je er 1 hebt tip: gebruik master ball op cresselia en niet op mesprit ik heb diamond ook en ik ga strax effe me vriend code checken denk ik

    /   Beantwoorden  / 
 241. pokemasterrr

  en hoe heet jij op t spel mark?

    /   Beantwoorden  / 
 242. pokemasterrr

  oh en… IK SPAAR SHINYS EN IK BIED GOED ;P wel op diamond of pearl natuurljk

    /   Beantwoorden  / 
 243. jim

  ik krijg dinsdag of woensdag pokemon pearl echt vet alleen jammer dat je de pokemons niet over kan zetten later, maar dat boeit me niet hoef ik niet langer te w8en in de zomer:P

    /   Beantwoorden  / 
 244. kip

  hey imad heb jij celebie gegamesharkt?

    /   Beantwoorden  / 
 245. Heidi Grzenia

  He, Jim.
  Ik krijg 1 keer Diamont en 2 keer Pearl op ongefear op die zelfde tijd zoals jou. Als je het binnenkrijgt zeg het mij, ja? Ik zeg ok tegen jou als ik het binnenkrijg. Afgesproken?

    /   Beantwoorden  / 
 246. jim

  heidi Grenzia
  is goed ik zal het zeggen ik heb ook een wifi maxx zodat ik online kan spelen heb jij er ook 1? misschien kunnen we dan wel online tegen elkaar strijden als je wilt….

    /   Beantwoorden  / 
 247. Heidi Grzenia

  Ja zeker. Maar ik heb geen WIFI. Ik weet niet hoe het werkt.

    /   Beantwoorden  / 
 248. jim

  dan moet je een wifi usb stick kopen van 40 euro en dat insteleren op je computer en dan moet je die instellingen maken op de ds en dan kun je online:D

    /   Beantwoorden  / 
 249. Heidi Grzenia

  Bedankt, Jim.

    /   Beantwoorden  / 
 250. i+m+a+d+

  nee hoor gwn de nintendo ds lite kip…

    /   Beantwoorden  / 
 251. jim

  jah maar als je geen wifi USB stick hebt kun je niet online kip ik heb ook een ds lite dus

    /   Beantwoorden  / 
 252. i+m+a+d+

  stem ff iedereen wat vind je mooier een ds zwart of wit???

    /   Beantwoorden  / 
 253. i+m+a+d+

  ik stem voor wit

    /   Beantwoorden  / 
 254. jim

  de witte is het mooist, maar ik vind de ds van japan ook mooi met die 2 zeldzame pokemons van diamond en pearl die is echt te vet

    /   Beantwoorden  / 
 255. pokemasterrr

  jim ik snap nie wat je bedoelt met dat ik vind het jammer dat i de pokemon niet over kan zetten maar dat kan wel alleen niet de diamond ds pokemon naar de advance games dat lukt dus nie maar wel de advance naar de ds maar dat kan maar 6 per keer dan moet je ze vangen in pal park dat zijn gewoon een soort masterballs die je daar gebruikt dus je hebt genoeg aan 6 balls

    /   Beantwoorden  / 
 256. jim

  pokemasterrr: mijn vriend heeft pokemon diamond uit amerika en hij heeft emerald en die heeft ie uitgespeelt en op diamond heeft hij de nationale dex maar hij kan niet zijn pokemons naar diamond overzetten want dan moet hij een amerikaanse pokemon emerald hebben en dat heb ik ook bij nintendo.com gelezen

    /   Beantwoorden  / 
 257. jim

  jah dat zei hij,omdat hij het zelf niet kan doen en ik ben zelf bij hem geweest

    /   Beantwoorden  / 
 258. i+m+a+d+

  oo en weet iemand een goeie import site???waar je contant kan betalen?

    /   Beantwoorden  / 
 259. pokemasterrr

  jim: ik heb emerald van een vriend geleend gisteren en bij mij kan ik ze wel overzetten en volgens mij is dat niet de amerikaanse versie hoor… en het staat bij bijv. contineu als je het normale spel wil spelen en je hebt op zn minst 6 pokemon in de box nodig anders luk het ook nie of er zit gewoon een stofje tussen ofzo ;P

    /   Beantwoorden  / 
 260. kip

  maar ehh ik had gelezen dat je eerst de pokemon league moet uitspelen en daarna 150 gezien hebben (met manaphy) voordat je in de pal park kan. klopt dat? (zoja dan vind ik dat wel belachelijk)

    /   Beantwoorden  / 
 261. kip

  srry ik las iets verkeer zonder manaphy was het

    /   Beantwoorden  / 
 262. kip

  dus dan moet het zijn

  maar ehh ik had gelezen dat je eerst de pokemon league moet uitspelen en daarna 150 gezien hebben (zonder manaphy) voordat je in de pal park kan. klopt dat? (zoja dan vind ik dat wel belachelijk)

    /   Beantwoorden  / 
 263. jeroen

  ALs je een visual gameboy advance op je computer zet doen dat die gameschark codes het ook???????????????????????????/

    /   Beantwoorden  / 
 264. kip

  want dan krijg je de nationale pokedex

    /   Beantwoorden  / 
 265. jeroen

  ik heb op pokemon crystal mew en celebi en lugia en ho-oh en mewtwo, dit is geen fopje

    /   Beantwoorden  / 
 266. kip

  ja je kan gamesharken op de computer met pokemon spellen (heb ik ook wel gedaan)

    /   Beantwoorden  / 
 267. kip

  maar moet je eerst 150 pokemon gezien hebben voor je de nationale pokedex krijgt?

    /   Beantwoorden  / 
 268. jeroen

  zou dat ik geleze heb wel het is stom maar het moet wel

    /   Beantwoorden  / 
 269. jeroen

  ik heb net de visual gba gedowload en als ik een code wel invoeren dan doet die het niet dan geeft die error aan? kan iemand mij hierbij helpen???

    /   Beantwoorden  / 
 270. Bou

  ik heb pokemon pearl en ja, je moet eerst alle 150 pokemon in de sinnoh pokedex hebben gezien, en de pokemon league hebben verslagen, dan kan je naar een niewe route waar aan het einde pal park is, dan kan je in het opstartscherm van pearl (of diamond natuurlijk) kiezen, ‘migrate from sapphire’(sapphire heb ik :D vandaar) en dan weer in pokemon pearl naar de pal park, en dan krijg je 6 park (master) balls, en als je dan ff door het gras rent heb je je 6 geemigreerde poke’s. alleen het jammere is dat je dan wel weer 24 uur moet wachten voor een nieuwe transfer!!
  je hebt het voor de pokemon league niet egt nodig, als je een beetje traint, en de 150 pokemon heb je gezien als je de leaugue hebt verslagen, en als je trainers verslaat voor de league, dus gwoon in het hele spel, dan heb je de 150 zeker na de leaugue.
  ik moest na de pokemon league nog maar 4 pokemon, tentacool, dialga, combee, en nog eentje, die je heel makkelijk te zien krijgt.

    /   Beantwoorden  / 
 271. Heidi Grzenia

  Bou, een vraag. Sins waneer heb je de Pearl eigelijk?

    /   Beantwoorden  / 
 272. kip

  bedankt voor de info bou :p

    /   Beantwoorden  / 
 273. jim

  ik krijg dinsdag pokemon pearl heb er echt zin in en me broertje krijgt diamond. ik denk dat ik piplup als starter kies, me broertje kiest chimchar. ik heb hem besteld bij http://www.videogameplus.ca en gewoon geld overgemaakt. ik raad een ieder om hem daar te bestellen je krijgt het echt heel snel ik heb hem vrijdag besteld en krijg hem dinsdag:P

    /   Beantwoorden  / 
 274. kip

  importeer je hem dan? ik bedoel als je hem importeerd moet je toch vet veel verzendkosten erover heen betalen?

    /   Beantwoorden  / 
 275. jim

  neej ik moet gewoon 37 euro betalen en daar zit verzendkosten al overheen dus eigenlijks vet goedkoop en je krijgt hem supersnel thuis want als je bij marktplaats kijkt die mensen zeggen dat je het binnen 2 week in huis hebt dus je kunt beter bij http://www.videogameplus.ca bestellen want daar krijg je het binnen 5 dagen al thuis bezorgd ik krijg hem dinsdag dus ik raad het je aan om het daar te bestelle

    /   Beantwoorden  / 
 276. djy

  ik kan hem hier in winkel gewoon kopen

    /   Beantwoorden  / 
 277. kip

  maar eh is ie dan uit amerika ofzo want als je hem uit amerika besteld kan je hem toch niet op een europeese ds spelen? en doet palpark het dan wel??

    /   Beantwoorden  / 
 278. jim

  het komt uit amerika, en je kunt hem wel spele op je ds want die is regio vrij. ja pal-park kun je ook gewoon doen hoor

    /   Beantwoorden  / 
 279. Heidi Grzenia

  Kip, volgens mij wel.Zo heb ik het gehoort.De Europeese DS met de amerikaanse Pearl werkt prima.

    /   Beantwoorden  / 
 280. kip

  jim heb jij pal park een keer gebruikt met die regio vrije pearl? zoja was die gba spel ook regio vrij? want ik heb een emerald gekocht toen hij niet uit was en als ik dan een regio vrije diamond of pearl koop werkt palk park dan wel zeker weten?

    /   Beantwoorden  / 
 281. jim

  ik krijg dinsdag pas pokemon pearl maar heb op serebii gelezen dat het wel kan alleen niet met een japanse spel dus stel je hebt pokemon diamond en je hebt pokemon emerald in het japans dan wilt het niet maar van amerika en europeese spellen willen wel hoor

    /   Beantwoorden  / 
 282. jeroen

  kun je diamond en pearl ook dowloaden op je computer want ik heb emerald al wel op men visual gba en die doet het goed ik heb met codes nu al jirachi en mew de rest volgt nog
  weet iemand dus of het kan van diamond of pearl en die het dan ook goed doen??

    /   Beantwoorden  / 
 283. i+m+a+d+

  ey jongens doe niet moeilijk en bestel hem gewoon je nintendo ds(lite) is toch regiovrij en emerald en pal park werkt prima k heb genoeg geifmoreerd over die spel…. dus je hoeft mij niks uit te leggen

    /   Beantwoorden  / 
 284. pokemasterrr

  i+m+a+d+ heb jij diamond of pearl al dan?

    /   Beantwoorden  / 
 285. .:kevin:.

  eey weet iemand hoe je pokemon shiny moet maken
  ik heb de leugue gedaan en ik heb dialga en palkia ;p

    /   Beantwoorden  / 
 286. .:kevin:.

  eey jeroen hoe zet je die games op je visual gba dat lukt mijn niet:(

    /   Beantwoorden  / 
 287. kip

  jim ik heb een vraag: Als je pokemon diamond/pearl (van die site waar jij hem gekocht hebt) moet je toch wel veel verzend kosten betalen omdat hij uit Amerika komt?

  en bou ik had nog een vraag voor jou: Als je alle 150 pokemon moet zie hoe zit dat dan met de starter pokemon? hebben sommige trainers die ook gewoon ofzo?

    /   Beantwoorden  / 
 288. pokemasterrr

  lol kevin… je kan geen pokemon shiny maken je moet mazzel hebben de kans dat je er een vind is 1 op de 8.1 k… das dus weinig kans… en als je de leaque hebt gehaald praates met dawn als je de national dex hebt das wel lol die zecht iets over poke radar en kans op shiny pokemon ps: ik heb zomaar zonder die radar in victory road een shiny medicham gevangen op diamond en heb jij giratina en heatran al? ik wel en als et kan wil ik je characher naam en je friend code wel xD

    /   Beantwoorden  / 
 289. jim

  kip nee je hoeft geen verzendkosten betalen dat zit al bij die 37 euro hoor want ik heb 37 euro overgemaakt en ik krijg het spel morgen ik kan bijna niet w8en ik ga beginnen met de water pokemon piplup

    /   Beantwoorden  / 
 290. i+m+a+d+

  nee ik heb de spel nog niet maar 2 van men vrienden wel…

    /   Beantwoorden  / 
 291. pokemasterrr

  k en ik snap niks van die wifi geval hoe kan dat eigelijk kan iemand me dit uitlegen? plz? xD

    /   Beantwoorden  / 
 292. pokemasterrr

  imad jij snapte alles tog al? :D dan kun jij het vast wel uitleggen xD

    /   Beantwoorden  / 
 293. kip

  maar op de site staat dat je nog 6 dollar verzend kosten erover heen moet betalen hoe kan jij hem dan voor 37 euro krijgen jim?

    /   Beantwoorden  / 
 294. kip

  en bou ik had nog een vraag voor jou: Als je alle 150 pokemon moet zie hoe zit dat dan met de starter pokemon? hebben sommige trainers die ook gewoon ofzo? want als ik bijv. turtwig neem als starter en die evloueert naar torterra dan heb ik 3 starters erop staan maar hoe zit dat dan met de ander starters?

    /   Beantwoorden  / 
 295. jim

  geen idee maar ik heb gewoon 37 euro betaald en wat eurocenten.

    /   Beantwoorden  / 
 296. i+m+a+d+

  ‘mag k ook je vraag beantwoorden kip??

    /   Beantwoorden  / 
 297. kip

  ja tuurlijk mag dat

    /   Beantwoorden  / 
 298. i+m+a+d+

  je hebt toch wi-fi op dat spel dan kom je veel van die starters tegen automatisch in die battles ensow of je kan je chimchar of trutwig of puplip ruilen tegen een andere starter of wi-fi battles dan zie je ze ook en trouwens midden in de spel dan heeft je rival/vriend alltijd ook een starter daar vecht je regelmatig tegen en er is een andere meisje in die spel die heeft ook een starter daar vecht je dus ook tegen dus kip maak je geen zorgen….

    /   Beantwoorden  / 
 299. jeroen

  aan kevin : ik heb hem gewoon van lime wire afgehaald;)

    /   Beantwoorden  / 
 300. kip

  als je moest kiezen wie had je dan gekozen van turtwig of piplup? je moet niet kijken hoe ze eruit zien gewoon wie het beste is in het spel iedereen mag stemmen!

    /   Beantwoorden  / 
 301. jim

  ik vind van piplup, omdat ik ga hem zelf ook kiezen

    /   Beantwoorden  / 
 302. kip

  wie is het beste vand die twee ik bedoel bij de gyms en de pokemon league

    /   Beantwoorden  / 
 303. jim

  ik vind piplup,omdat de 1e gym steen pokemons gebruikt dus je kunt turtwig en piplup nemen maar de 2e gym is een gras en piplup is ook een vogel soort dus ja ik neem piplup, maar waarom ga je niet naar serebii.net en daar info vinden daar kun je zien welke pokemons de elite 4 gebruiken en de gymlyders.
  yes pearl is net binnengekomen!!! alleen heb zo examens dus na me examen lekker game want heb nu soort van zomervakantie ik hoef niet meer naar school:P

    /   Beantwoorden  / 
 304. pattie

  ik hoop dat je wilt zeggen waar je die goed werkende emulator heb gedownload;)en ook pokemon diamond of pearl ik ben hem al paar maanden voor mijn broertje aan het zoeken maar al die emulators doen het niet.

  ik zou het echt op prijs stellen als je het wou zeggen bedankt!!;)

    /   Beantwoorden  / 
 305. pattie

  als jij je emulator wilt verzenden zou ik dat erg op prijs stellen.

  ik ben hem al maanden aan het zoeken voor mijn broertje.

  dus als je het wilt doen bedankt

    /   Beantwoorden  / 
 306. kip

  ik heb mijn starter keuze gemaakt :P ik neem turtwig

    /   Beantwoorden  / 
 307. kip

  is piplup wel makkelijk te trainen of juist niet?

    /   Beantwoorden  / 
 308. kip

  is piplup wel makkelijk te trainen of juist niet?

    /   Beantwoorden  / 
 309. jim

  ja weet ik niet maar ik neem hem omdat ik toch alle 3 starters krijg dus ja maar ik neem hem omdat hij me lievelings pokemon is:P ik ga morgen bezig met pokemon:P want ben klaar met me examens en heb nu lekker vakantie!!! 14 juni krijg ik uitslag als ik ben geslaagt of niet dus spannend voor me ik hoop het wel maar ja dat zie ik wel;)

    /   Beantwoorden  / 
 310. kip

  als piplus makkelijk te trainen is neem ik hem mischien ook wel… dus jim als je begonnen bent wil je dan even zeggen of hij makkelijk te trainen is?

    /   Beantwoorden  / 
 311. jim

  ja is goed ik ga er morgen mee beginnen want heb zo verjaardags feest van me opa die is 65 jaar geworden dus gaan we uit eten ergens in zwolle ofzo. maar morgenmiddag ga ik er mee beginnen eerst f uitslapen:P dus ik schrijf je wel als ie makkelijk te trainen is okay want turtwig evolueert op lvl 18 en daarna lvl 32 en piplup op lvl 16 en 36 maar kijk op serebii.net voor meer info heb je misschien een WIFI USB stick? want dan kunnen we online game

    /   Beantwoorden  / 
 312. kip

  ik heb het spel nog niet (ik wil alvast een starter weten) maar ik moet mijn vader en moeder overhalen om het spel te bestelen van http://www.videogameplus.ca

    /   Beantwoorden  / 
 313. pokemasterrr

  ik heb Piplup want die is cool XD ik vond hem wel lijp bedankt i+m+a+d vor je raad ;p het heeft me wel geholpen maar mijn empoleon is echt cool ik heb nu ook door de wifi last van… POKERUSH XD die had mn gekregen shinese monferno ;p die had een shinese naam maar mijn raad is neem een piplup die is wel het coolst ^^

    /   Beantwoorden  / 
 314. Dion

  Heey, ik ga hem ook halen, ik heb hem alleen al zeker vanaf begin mei in een winkel zien liggen dus.. :S.. Ik weet hem al te krijgen..

    /   Beantwoorden  / 
 315. pokemasterrr

  ik heb hem ook vanaf 1 mei dus bijna 30 dagen mijn empoleon is lekker al lvl 91 xD en ik was mn eigen emerald kweit maar ik heb die van mn vriend mogen lenen dus heb ik nu weer wat lvl 100 pkmn erbij wel jamr van mn emerald er stond een shiny machamp en een shiny bellosom op

    /   Beantwoorden  / 
 316. pokemasterrr

  hey heeft iemand diamond of pearl en wi-fi voeg me dan toe op msn [email protected] dan kunne we misschien eens ruilen of vechten ;p

    /   Beantwoorden  / 
 317. kip

  pokemasterrr was empeleon moeilijk te trainen?

    /   Beantwoorden  / 
 318. jim

  pokemasterrr ik heb pokemon pearl net gekregen en ga er morgen mee beginnen heb ook wifi mijn msn is [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 319. i+m+a+d+

  hey kip ze zijn allemaal hetzelfde XP je hoeft niet bang te zijn maar ik begrijp niet waarom jij het spel makkelijk wil hebben als je het uitgespeeld hebt heb je nix meer te doen dus kies je favo pokemon en train heb op je gemak doe chill je hebt genoeg tijd man(weet iemand een bertrouwbare site waar ik d/p kan bestellen)

    /   Beantwoorden  / 
 320. randy

  waar kun je die emulator dnan downloaden

    /   Beantwoorden  / 
 321. Wisse

  Zover ik weet zijn er nog geen emulators die DS spellen (behalve home made) kunnen emuleren. De roms die je nu op internet vind is voor die lege cardridges.

    /   Beantwoorden  / 
 322. gabbertje

  wie kan mij de goeie ds emu en de engelse pokemon diamond sture dit is mijn [email protected] alvast bedankt zou het egt respecteren als 1 van jullie het zou doen …nja laterss…

    /   Beantwoorden  / 
 323. Don

  Als er nog iemand is die een originele amerikaanse versie wilt hebben ipv al die emu-troep. Ik heb nog een diamond en een pearl te koop voor 50 euro inclusief verzenden… mail me maar op [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 324. Heidi Grzenia

  Klik toch naar CDWOW!.nl, Gabbertjes, als je gie engelse wilt hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 325. pokemasterrr

  ik heb btw alle startrs inclusief de johto regio en het spel is inderdaad wat saaier als je snel uitspeelt dus inderdaad kies je favo pkmn maar als je hem uitspeelt is er nog genoeg te doen hoor :P

    /   Beantwoorden  / 
 326. jim

  hey pokemasterrr als ik de nationale dex hebt he wil je dan je johto starters paren of clonen en met me ruilen ik heb de starter van emerald alle 3 en de 3 starters van fire red op emerald

    /   Beantwoorden  / 
 327. kip

  oke dan kies ik m’n favoriete pokemon :p

  maar ehh ik weet niet nog niet wie cooler is tussen torterra en empeleon….

    /   Beantwoorden  / 
 328. jim

  empeleon vind ik het coolst hoor kip maar ja jij moet beslissen wie joun starter word waarom kijk je niet op http://www.serebii.net en dan kijk je voor info over diamond/pearl en dan kijk je welke beginner pokemon je cool vind dan kijk je b.v naar de aanvallen ofzo maar je moet zien

    /   Beantwoorden  / 
 329. kip

  ja ik kijk elke dag een paar keer op serebii.net om te kijken wie ik nou zal kiezen :p

    /   Beantwoorden  / 
 330. jim

  okay ik ga vanavond beginnen met pokemon pearl:P:P

    /   Beantwoorden  / 
 331. kip

  stem ff iedereen wie vind je cooler torterra of empeleon?

    /   Beantwoorden  / 
 332. jim

  empeleon!:P

    /   Beantwoorden  / 
 333. kip

  jim ik heb een vraag als ik pokemon diamond koop (ik koop hem als hij uit is in nederland) als ik dan turtwig als starter neem kan ik dan van jouw een piplup krijgen
  als we een keer online traden ofzo?

    /   Beantwoorden  / 
 334. jim

  ja tuurlijk wel dat kan en dan krijg je ook van mij chimchar die vuur aap beginner want me broertje krijgt zaterdag diamond dus ja natuurlijk wil ik dat wel doen hoor:P

    /   Beantwoorden  / 
 335. kip

  thnx jim :) dan neem ik als starter turtwig :p

    /   Beantwoorden  / 
 336. kip

  kent iemand gameshop playit? zo ja kan je daar ook pokemon diamond bestellen

    /   Beantwoorden  / 
 337. randy

  zo jij dan die naar mij kunnen doorsturen
  alvast bedankt
  mijn mail is [email protected]
  greets randy

    /   Beantwoorden  / 
 338. kip

  zo ja kan je daar ook pokemon diamond bestellen? srry ik had geen vraag teken erachter gezet

    /   Beantwoorden  / 
 339. Heidi Grzenia

  Kip, als je graag wilt Diamond bestellen, dan klik toch gewoon op videogameplus.ca. Je hebt toch zo vaak antwoort gekregen.

    /   Beantwoorden  / 
 340. Mark

  Ik ben t weekend weggeweest mensen dus ik heb ff nie kunnen posten.
  Ik heet gewoon MARK in het spel. En ik ben nog niet zo ver dat ik die pokemons kan vangen pokemasterrrrr.

    /   Beantwoorden  / 
 341. pokemasterrr

  welke pokemon? en heb jij wi-fi? misschien heb ik al eerder gevraagd maar ik weet nie zeker ;p goddamnet met mn pokemon uitbreiding gat et echt top ik heb met wifi een pokemon monferno gekregen met pokerush en een weavile en ik zoek steeds weer naar een palkia die iemand wil ruilen maarja… niemand doet dat he xD ja wel iemandmaarja laatmaar… wie heeft de regis? als je die hebt kun je na de leaque regigigas vangen ;S

    /   Beantwoorden  / 
 342. jim

  ik heb net me 2e badge verdient heb een prinplup lvl 22, luxio lvl 17, starvia lvl 21, budew lvl 15, geodude lvl 19, magikarp lvl 17, machop lvl 16, buizel lvl 12, pachischu lvl 13, zubat lvl 20, combee lvl 12, aipom lvl 13, muchlax lvl 15, beatifly lvl 13, dustox lvl 14, buneary lvl 15
  het spel is echt verslavend haha:P:D maar ja heb vakantie nu:P

    /   Beantwoorden  / 
 343. jim

  ik heb nu alle 3 de beginner pokemon:P

    /   Beantwoorden  / 
 344. jim

  weet iemand waar je shinou underground kunt doen? of moet je de nationale dex hebben ik ben nu bij de 3e gym stadje

    /   Beantwoorden  / 
 345. Mark

  Ja ik heb wifi pokemasterrrrr
  Mijn friend code is: 4124 1731 0024
  Mijn in game name is: MARK
  Ik ben nog niet zo lang bezig en ik heb nu: Alakazam 29 (via wifi kadabra geruild)
  Cranidos 20 (net uit fossiel)
  Monferno 28
  Gastrodon 30
  Luxio 28
  Staravia 28

    /   Beantwoorden  / 
 346. pokemasterrr

  nice mark :) ik vertel mn code strax nog… jim je hoefd geen speciale badge te hebben maar wel de explorer kit dan moet je die ergens op de GROND niet op stenen gebruiken dan kun je underground en cranidos’/shieldon vinden en als je de leaque hebt verslagen ook allle andere fossielen van daarvoor dus zoek maar niet in een grot of een woestijn naar fossielen ;p je kunt ze gewoon vaker vinden enz… ok hier strax mn friendcode en voeg me toe op msn mark… [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 347. pokemasterrr

  ok game name… Ginji
  friend code: 1504 2483 3756
  btw: staraptor heeft een lelijke kuif :P
  ik kan et weten want ik had starly al vanaf lvl 3in t begin mn tweede pokemon en ik droeg em altijd bij me
  die kuif moet weg dan is ie pas cool en k haat bidoof…

    /   Beantwoorden  / 
 348. i+m+a+d+

  in de buurt bij mij is een import winkel die verkoopt diamond en pearl ikga morge diamond hale XD

    /   Beantwoorden  / 
 349. pokemasterrr

  cool :D bij mij is een gameshop die verkocht hem al heel snel nu heb ik m precies een maand en t is nogsteeds een cool spel… nou ja… nogsteeds :S beetje te snel om nogsteeds te zeggen maar hij is leuk xD op die oudere spellen kon ik wel een half jaar doorspelen

    /   Beantwoorden  / 
 350. Heidi Grzenia

  Dit spelletjes zijn nopg steets niet binnen. Duurt toch langer dan ik dacht.

    /   Beantwoorden  / 
 351. jim

  weet iemand waar ik happiny ei kan ophalen in hearthome city ik weet niet waar!!!
  en weet iemand waar ik het eevee ei kan vinden please help me

    /   Beantwoorden  / 
 352. jeroen

  Ik heb een vraag!!! ik ben nu pokemon emerald aan het spelen en wil de sootoplis gym in ik moer dan met 2 mannetjes praten in het wesetelijk deel maar die zie ik nergens graag snel hulp????

    /   Beantwoorden  / 
 353. Heidi Grzenia

  Jeroen, bedoel je die 2 mannen van Team Magma en Aqua?

    /   Beantwoorden  / 
 354. jeroen

  euhm ja kan best het staat overel in walktrough maar die zijn er niet?

    /   Beantwoorden  / 
 355. jeroen

  echt heel raar kan iemand me helpeh?!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 356. Heidi Grzenia

  Jeroen, let op. Je moet eerst Steve aanspreken. Hij vraagt eerst jou waar Rayquaza bevind. Je moet hem als antwoort geven SKY PILLAR. Dan moet je naar toe tot heel boven. Surf naar rechts dan vind je boven Sky Pillar. Spreek Rayquazza aan. Als hij dan wegvliegt kom je ok terug naar Shootpolis City. Dan zie je een klein dramatje hoe Rayquazza de ruzie uit elkaar houdt. Pas dan mag je naar de gym. Snapp je?

    /   Beantwoorden  / 
 357. jim

  yes me prinplup is geevolueerd in empeleon:P heb ook een jirachi:P:D:D

    /   Beantwoorden  / 
 358. jeroen

  ja heb ik gedaan maar dan voor de 2e keer staat steve aan de west kant als je daar om hoog wil lopen maar dan brengt die me naar de cave of orgin en dan met ik wallace zoeken daar in maar die krijg ik niet gevonden?

    /   Beantwoorden  / 
 359. pokemasterrr

  IK WIL OOK JIRASHI KUN JE ME HELPEN HOE IK EM OP EMERALD SAPPHIRE OF RUBY OF DIAMOND OF PEARL KAN KRIJGEN? xD met wifi heb ik een shiny aron gekregen

    /   Beantwoorden  / 
 360. iliboy

  volgens mij IS er gewoon geen mannier
  om jirachi te k

    /   Beantwoorden  / 
 361. toby

  jirachi kun je krijgen via het spel pokemonchannel.weet iemand trouwens hoe ik mijn friend code kan weten op pokemon diamond???

    /   Beantwoorden  / 
 362. toby

  trouwens,ik heb hem.ik wil hem wel ruilen tegen een aruceus op wifi.

    /   Beantwoorden  / 
 363. toby

  hoe kun je je friend code weten?

    /   Beantwoorden  / 
 364. toby

  hoe kun je je friend code weten?

    /   Beantwoorden  / 
 365. pokemasterrr

  ik heb geen arceus

    /   Beantwoorden  / 
 366. bp

  hallo iedereen heb tot nu toe bets veel pokemon spellen alleen nog niet pearl en diamond
  ik wou graag wete wanneer het in de winkels is

  ty

    /   Beantwoorden  / 
 367. Mike

  Ik heb een vraag..
  Hoe krijg ik mijn Budew happy zodat hij evolved in Roselia?!?!

    /   Beantwoorden  / 
 368. pokemasterrr

  trainen… maar als ik jou was zou ik dat niet doen want als je de leaque hebt verslagen kun je een roselia lvl 50 ofzovangen heb ik ook gedaan nu heb ik roserade

    /   Beantwoorden  / 
 369. Heidi Grzenia

  Ik denk dat Perla en Diamante heel lang kan duuren tot het binnen is. TECHNISHE FOUTE. Dat is de reden. Als ik pech heb kom het pas in 2 of 3 maanden. Wat voor zwarte weeken!

    /   Beantwoorden  / 
 370. Linkster

  Heeft echt nog nooit iemand gehoord van
  Heen en weer terug ruilen? stel: ik moet nog een mew. mijn buurjongen heeft een mew. mijn buurjongen moet nog een jirachi. ik heb een jirachi. we willen hem allebei niet kwijt. dan ruilen we, en ruilen hem meteen weer terug! hij staat in je pokedex dan aangegeven als gevangen, omdat je hem dan een paar minuten in bezit hebt! makkelijk toch?

    /   Beantwoorden  / 
 371. pokemasterrr

  ja tulk maar wij kennen mekaar niet en hebben geen friendcodes van mekaar…

    /   Beantwoorden  / 
 372. jim

  mijn budew heb ik op lvl 12 laten evolueren in roselia je meot gewoon van die calcium dingen kopen heb er in totaal 8 aan hem gegeven:P heb nu 7 badges heb het spel nog maar 3 dagen:P je friend code kun je kijken bij palpad. wie wil een empeleon met een masterbal ruile? via wifi

    /   Beantwoorden  / 
 373. pokemasterrr

  ik heb empoleon maar geen masterball…
  maar wie moet wat dan bieden wie die emp met masterball en wie wat anders en welk lvl moet die emp zijn en heeft iemand shinys ik bied spr goed
  kep geen zin meer om met wi’fi naar shinys te zoeken maar ik zoek naar shiny charizard :P

    /   Beantwoorden  / 
 374. arthur

  wie vind skarmory nou cool dan??

    /   Beantwoorden  / 
 375. arthur

  vele te late reactie eigenlijk :p

    /   Beantwoorden  / 
 376. kip

  ik vind hem wel cool

    /   Beantwoorden  / 
 377. arthur

  ik heb zowat alle versies beval diamond en pearl ik heb et liefst diamon omdat dat zo coole pokemon an de voorkant heeft zelf vind ik die ene starly klein vogeltje het leukste van het diamon/pearl

    /   Beantwoorden  / 
 378. arthur

  wat een spelfouten :p ik heb toch maar 6.1 voor nederlands xd (dit wat slow motion typen anders doe ik dat vet snel

    /   Beantwoorden  / 
 379. arthur

  f.u.k weer spelfout niet echt ik heb een haakje vergeten :p

    /   Beantwoorden  / 
 380. i+m+a+d+

  eey jongens wrm zo moeilijk koop hem in een import shop of anders koop hem van een site of anders w8 tot de release date van europe 27juli in nederland vekrijgbaar

    /   Beantwoorden  / 
 381. pokemasterrr

  omg dit gaat hier effe niet over spelfouten he -.- wat boeit mij jou cijfers?

    /   Beantwoorden  / 
 382. Timo

  komt pokemon diamond en pearl in Juni of Juli uit??

    /   Beantwoorden  / 
 383. Heidi Grzenia

  27 July

    /   Beantwoorden  / 
 384. i+m+a+d+

  maar je kan hem bestelle of in een import shop bij jou in de buurt kope…

    /   Beantwoorden  / 
 385. Heidi Grzenia

  Timo, als je gaat bestellen Pearl en Diamond dan klik op videogameplus.ca.

    /   Beantwoorden  / 
 386. jim

  weet iemand waar de grot van unown is?

    /   Beantwoorden  / 
 387. pokemasterrr

  ik wel. als je bij de day care bent dan moet je rechts boven in de stad naar rechts daar zijn wat berg dingetjes je weet vast wel wat ik bedoel dan moet je de goeie weg vinden en dan kom je in een soort doolhof waar je unowns vind…

    /   Beantwoorden  / 
 388. Maaike

  waarschijnlijk wil de gene in het filpje dat blauwe vogeltje trainen dus is het niet egt een prutser ;)

    /   Beantwoorden  / 
 389. kip

  hey jim ik heb pokemon diamond bestelt reseveer je nog ff een chimchar en piplup voor me? :p

    /   Beantwoorden  / 
 390. i+m+a+d+

  ik geef gratis manaphy weg jaja snel weze!!

    /   Beantwoorden  / 
 391. Heidi Grzenia

  He, Kip. Waar heb je Diamont bestellt?

    /   Beantwoorden  / 
 392. jim

  ik heb hem nog wel hoor kip heb alle 3 starters ik wil gratis manaphy imad!!!

    /   Beantwoorden  / 
 393. Heidi Grzenia

  Hey, jongens. Hebt jullie ervaringen met CDWOW!.net gehad in betrekking met Pearl en Diamond bestellen? Als wel dan antword me snel.

    /   Beantwoorden  / 
 394. Heidi Grzenia

  …..!….!UFFFF! ZUCHT. Eindelik! Pearl en Diamond zijn misschien volgende week binnen. Ik hoop dat ik deze keer gelijk heb.

    /   Beantwoorden  / 
 395. pokemasterrr

  dit gaat over pokemon en niet over neopets of wat dat ook ag zijn…
  ik wil manaphy

    /   Beantwoorden  / 
 396. pokemasterrr

  dit gaat over pokemon en niet over neopets of wat dat ook ag zijn…
  ik wil manaphy

    /   Beantwoorden  / 
 397. jim

  wie kan me helpen? ik kan de elite 4 niet verslaan ik kom steeds bij de champion alleen ik kan die lucario niet verslaan want dan heeft me empeleon van lvl 71 geen aanvallen meer wie weet waar je ethers ofzo kunt kopen of iets waar je je aanvallen weer mee heelt

    /   Beantwoorden  / 
 398. kip

  Heidi Grzenia ik heb diamond bestelt bij cd wow

    /   Beantwoorden  / 
 399. Heidi Grzenia

  Goed zo, Kip. Dan moet je gewoon ongefaer met tot 4 weken rekenen tot dat dit spelletjes aankomen.

    /   Beantwoorden  / 
 400. kip

  nee ik had een mail gehad dat hij over ongeveer 2 weken zal komen

    /   Beantwoorden  / 
 401. kip

  want hij was uitverkocht anders zal hij over een week komen

    /   Beantwoorden  / 
 402. Heidi Grzenia

  Kip, ik weet. Ik heb ok gedacht dat ik de spelletjes in 2 weken zou krijgen maar ik wacht nog steets op de spelletjes en heb ze precies 2 dagen voor pinksteren bestellt. Goed. Hopelijk hebben ze het voor lange tijd instock.

    /   Beantwoorden  / 
 403. kip

  maar ik heb een mail gehad toen zijden ze dat

    /   Beantwoorden  / 
 404. kip

  maar ik heb een mail gehad toen zijden ze dat

    /   Beantwoorden  / 
 405. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 406. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 407. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 408. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 409. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 410. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 411. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 412. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 413. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 414. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 415. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 416. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 417. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 418. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 419. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 420. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 421. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 422. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 423. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 424. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 425. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 426. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 427. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 428. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 429. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 430. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 431. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 432. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 433. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 434. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 435. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 436. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 437. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 438. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 439. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 440. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 441. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 442. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 443. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 444. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 445. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 446. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 447. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 448. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 449. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 450. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 451. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 452. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 453. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 454. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 455. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 456. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 457. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 458. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 459. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 460. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 461. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 462. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 463. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 464. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 465. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 466. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 467. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 468. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 469. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 470. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 471. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 472. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 473. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 474. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 475. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 476. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 477. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 478. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 479. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 480. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 481. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 482. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 483. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 484. i+m+a+d+

  ….

    /   Beantwoorden  / 
 485. i+m+a+d+

  sorry voor dubbelpost

    /   Beantwoorden  / 
 486. Kars

  ”Heidi Grzenia ik heb diamond bestelt bij cd wow”

  Ik ook, en wacht er nu al een maand op…

    /   Beantwoorden  / 
 487. pokemasterrr

  je kunt nergens een ether kopen maar ik heb eindelijk shiny aggron 3 lange vermoeiende dagen trainen en dan heb je ook wat maar die dubbel post was wel best lang :S effe 107 mailtjes verwijderen hoor (-.-)

    /   Beantwoorden  / 
 488. jim

  okay.

  ik heb het spel besteld bij videogamelus en ik kreeg het spel binnen 5 dagen al thuis. en anders kijken jullie op marktplaats toch me broertje heeft daar diamond gekocht en is er erg tevreden mee, maar als je op marktplaats gaat kopen moet je wel een foto vragen want heel veel hebben een fake spel want het hoesje van pokemon diamond en pearl moet glinsteren dus let daar wel goed op

    /   Beantwoorden  / 
 489. pokemasterrr

  jim heb jij dat spel dan nu al? hoelan? hoe ver ben je? xD heb je shiny? heb je lvl 100? heb je de leaque al verslagen? heb je wi-fi? heb je je friendcode dan al? wat is je friendcode als je er een hebt? xD beantwoord maar lekker :P

    /   Beantwoorden  / 
 490. jim

  hey pokemasterrr

  heb het spel sinds vorige week woensdag en ben bij de league alleen kan die league niet verslaan:(
  ik heb geen shiny’s en geen lvl 100 pokemons. ik heb wel wifi en heb ook een friendcode maar die weet ik nu niet uit me hoofd

    /   Beantwoorden  / 
 491. Suzanne

  heej, ik heb het spel al (via Engeland) en heb de elite 4 enzo al gedaan. Ik heb nu 1 shiny pokemon en wil er nog meer (het is een roze met groene golbat) het spel is echt leuk maar nu ik ze allemaal al gespeeld heb (echt allemaal, de meeste op de computer) begin ik ze zat te worden. Maar toch leuk spel, is het kopen waard.

    /   Beantwoorden  / 
 492. Suzanne

  ow trouwens, mijn pokemon waren allemaal bij level 50 toen ik de league ging doen.. Ik heb het nog maar net gehaald, ik heb trouwens ook geen level 100 pokemon. ik heb wel 2 van die 3 legendarische en ben bezig met de 3e, ik heb ook dialga

    /   Beantwoorden  / 
 493. jim

  oh mijn sterkste is empeleon van lvl 72 en ik kan niet eens de league verslaan:( maar heb nu 40 revives gekocht en 70 hyperpotions dus ga later weer even proberen ik heb een palkia van lvl 50 en heb de 3 legendaries ook(uxie,mesprit en azelf ook van lvl 50)

    /   Beantwoorden  / 
 494. pokemasterrr

  Suzanneik spaar shinys als je wi-fi hebt enz kunnen we ruilen misschien mijn charizard lvl 100 voor die golbat ofzo? ik vind het wel ok kheb nu 2 shinys een aggron en een medicham ik had eerst ook nog een machamp en bellosom shiny en op crystal een shiny noctowl maarjah… ik kan die mach en bell nie overzetten want ik ben dat fcking spel kwijt… maar misschien ruilen dan? xD

    /   Beantwoorden  / 
 495. toby

  he gasten,sorry dat ik al een tijd niet mail maar ik ken zowat alleen donderdag op de computer kan.maar ik vind mijn friend code niet in mijn pal pad.Wat nu ????
  maar heeft iemand misschien deze?

  -palkia
  -darkrai
  -fione
  -manaphy
  -sheimi
  -aruceus(die mot ik hebben)

  ik heb trouwens een shiney crobat en voor de rest alle legendarische pokemon.

    /   Beantwoorden  / 
 496. pokemasterrr

  als iemand manaphy heeft laat em dan paren dan krijg je gewoon phione dus die kun je weg laten hoor en heb je een wi-fi? dan kan je mn palkia krijgen en ik bied ook op shiny crobat

    /   Beantwoorden  / 
 497. toby

  oh ok.maar ik weet mijn friend code niet en ik vind hem ook niet in mijn pal pad.hoe moet ik dat doen?anders kunnen we ruilen…

    /   Beantwoorden  / 
 498. toby

  oh ok.maar ik weet mijn friend code niet en ik vind hem ook niet in mijn pal pad.hoe moet ik dat doen?anders kunnen we ruilen…

    /   Beantwoorden  / 
 499. toby

  ik zoek trouwens ook een elctivire…

    /   Beantwoorden  / 
 500. toby

  ik heb trouwens hele speciale biedingen.dit zijn ze:

  chimchar lv1
  -double kick
  -thunderpunch
  -firepunch
  -blaze kick

  abra lv1
  -thunderpunch
  -icepunch
  -firepunch
  -teleport

  meditite lv1
  -thunderpunch
  -icepunch
  -firepunch
  -foresight

  buneary lv1
  -thunderpunch
  -icepunch
  -firepunch
  -foresight

  en ik kan nog veel meer pokemon met speciale aanvallen laten kweken.ik geef je er wel een hold item bij maar ik wil er wel een goede ruil voor terug.

    /   Beantwoorden  / 
 501. toby

  iedereen post je friend code hieronder dan registreer ik je.

    /   Beantwoorden  / 
 502. i+m+a+d+

  leveloze gast

    /   Beantwoorden  / 
 503. toby

  ga lekker mensen oplichten,dat heb ik al gezien bovenin de blog.

    /   Beantwoorden  / 
 504. kip

  dit zijn mijn sterkste pokemon ik heb alleen nog geen diamond (ik heb ze op pokemon emerald staan ik ga ze wel overzetten als ik diamond heb)

  raikou lvl 100
  entei lvl 100
  suicune lvl 100
  lugia lvl 100
  ho-oh lvl 100
  kyogre lvl 100
  groudon lvl 100
  rayquaza lvl 100
  deoxys lvl 100
  moltres lvl 100
  camerupt lvl 100
  milotic lvl 100
  verder heb ik geen lvl 100 pokemon meer maar ik heb alle legendarische behalve mew, celebi en jirachi (en natuurlijk legendarsiche pokemon van diamond/pearl)

  ps. ik heb 1 shining pokemon en dat is een kecleon

    /   Beantwoorden  / 
 505. Heidi Grzenia

  Kars, ik ben benieuwt voor jou hoe lang jij moet afwachten. Ik heb mijn bestellingen afgezegt hoor want ik heb geen zin meer zoooooo lang aftewachten en verlang mijn geld terug. Ik heb nu bij Videogemeplus.ca bestellt. Zodra het geld binnen is sturen ze me binnen 48 uuren op. En ik heb gemerkt dat de service vanuit Toronto veel beter is. Als je maar vragen hebt krijg je gelijk ‘n goede en duidelijke antwoort. Bij CDWOW! kwamen altijd misverstanden.

    /   Beantwoorden  / 
 506. Heidi Grzenia

  Kars, ik ben benieuwt voor jou hoe lang jij moet afwachten. Ik heb mijn bestellingen afgezegt hoor want ik heb geen zin meer zoooooo lang aftewachten en verlang mijn geld terug. Ik heb nu bij Videogemeplus.ca bestellt. Zodra het geld binnen is sturen ze me binnen 48 uuren op. En ik heb gemerkt dat de service vanuit Toronto veel beter is. Als je maar vragen hebt krijg je gelijk ‘n goede en duidelijke antwoort. Bij CDWOW! kwamen altijd misverstanden.

    /   Beantwoorden  / 
 507. toby

  wil je die keckleon ruilen voor 1 van die biedingen die ik aanbied??

    /   Beantwoorden  / 
 508. pokemasterrr

  ik bied eengoeie betere dan een van die biedingen XD voor de keckleon i bied wel een munchlax ofzo of roserade… ik bied in ieder geval goed op ALLEshiny pokemon en mn frien code is 1504 2483 3756 en je krijgt je fc door eerst een keer met wi’fi online te gaan…of als je een ambipom wilt voor je keckloen die shiny is of wat dan ook of een bonsly of een mantyke kies maar welke je wilt ik heb meer dan genoeg ik heb vet veel pkmn… dus zeg maar wat

    /   Beantwoorden  / 
 509. kip

  Heidi Grzenia hadden ze bij jou ook gezegd waneer hij ongeveer aankwam? want bij mij zeiden ze dat hij uitverkocht was en dat ze op 11/06/07 weer nieuwe kregen en dat het daarna nog 7 dagen duurde dat het binnen was

    /   Beantwoorden  / 
 510. pokemasterrr

  yo ik wil vooral die shiny golbat en die shiny keckleon want die crobat die krijg ik wel door die golbat maar meteen crobat is ook goed dus t maakt niks uit en zeg maar welke pokemon je wilt en misschien doe ik t wel als jij wel wilt ruilen he

    /   Beantwoorden  / 
 511. kip

  wie ruilt een palkia voor een shiny kecleon?

    /   Beantwoorden  / 
 512. pokemasterrr

  ike ikruil de palkia wel als jij een shiny keckleon hebt…

    /   Beantwoorden  / 
 513. Heidi Grzenia

  Jawel, Kip, zoits zeiden ze ok tegen mij. Als het uitverkocht is duurt het heel lang todat het zij het hebben. Noch een andere vraag. Als je geen Pearl en Diamont hebt hoe kom je op de idee te vragen dat je zo heel plotzling een Palky hebt? Ik denk je bent on het bestellen.

    /   Beantwoorden  / 
 514. jim

  yes heb de elite 4 verslagen om 7 uur:P
  heb alle starters van kanto,johto,hoenn en shinnou:P

    /   Beantwoorden  / 
 515. jim

  yes heb de elite 4 verslagen om 7 uur:P
  heb alle starters van kanto,johto,hoenn en shinnou:P

    /   Beantwoorden  / 
 516. pokemasterrr

  cool ik deed het ook met een emp maar dan op lvl 77 maar heb je shinys mag ik je friendcode en wil je een keer vechten? xD

    /   Beantwoorden  / 
 517. pokemasterrr

  yes kep weer een shiny beet fia wi’fi ik heb nu een shiny gligar en als die evolueert in gliscor is ie spr cool

    /   Beantwoorden  / 
 518. jim

  ik heb een lugia en een latios en regirock:P
  iemand deed het voor 3 magikarps omdat ie ze toch had gecloond hahahahaha echt gek maar ja heb ik weer coole pokemons bij me.
  je moet gewoon bij serebii.net gaan en dan wifi chat doen

    /   Beantwoorden  / 
 519. pokemasterrr

  cooldat kende ik nog niet ty :D

    /   Beantwoorden  / 
 520. cetje

  wtf wat voor bullshit is dat sommige sites zijn wel vertrouwbaar en je kan wel wisselen met EU en je kan ook op wifi

    /   Beantwoorden  / 
 521. ali

  wat doe je zo dom:S

    /   Beantwoorden  / 
 522. pokemasterrr

  cetje wat bedoel je daar nou weer mee? serebii is niet onvertroubaar en hoezo kun je wel wisselen met eu en dat zoort bullshit? met de wi-fi kun je de wereld rond :S
  ik denk nie dat jij er veel van begrijpt…

    /   Beantwoorden  / 
 523. jim

  nee denk het ook niet,
  je kunt met de amerikaanse pearl/diamond ook pokemons migraten van een europese spel dus ja ik weet niet wat je allemaal lult

    /   Beantwoorden  / 
 524. pokemasterrr

  ik geef jim gelijk xD jim jij hebt de leaque nu gehaald he? en je kunt nu ook op wi-fi he? geef mij je friendcode en je naam dan maar :) die van mij staat nog een stukje terug ergens… en weet iemand hoe je gligar in gliscor laat evolueren? t is vet faag t lukt mij nie…

    /   Beantwoorden  / 
 525. pokemasterrr

  en jim kun jij die lugia voor mij clonen?

    /   Beantwoorden  / 
 526. pokemasterrr

  ok tis gelukt kep nu shiny gliscor. ik wil op zn minst 6 shinys en ik heb er pas 3

    /   Beantwoorden  / 
 527. kip

  als ik pokemon diamond binnen heb dan wil ik wel shiny kecleon ruilen tegen een palkia

    /   Beantwoorden  / 
 528. pokemasterrr

  ok is goed joh maar dan moet je wel wat verder komen btw ik heb mn dialga lvl 100 voor shiny palkia lvl 100 geruild daarna voor een shiny raikou lvl 42 en toen heb ik mn medicham shiny geruild voor een shiny squirtle en ikregel nog wel een dialga voor jou keckleon dus mn shinys zijn nu squirtle aggron gliscor en raikou ^^

    /   Beantwoorden  / 
 529. jim

  hey pokemasterrr

  ik weet niet hoe je moet clonen bij mij lukt he niet hoe doe jij het dan? want er staat dus dat je na 12 sec je ds moet uit doen ofzo iets allemaal vage dingen maar als je het weet wil je me dan een mail sturen?: [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 530. toby

  wie wilt mijn shining crobat voor een darkrai,manaphy,arceus ruilen???

    /   Beantwoorden  / 
 531. pokemasterrr

  jim ik kan niet clonen ik weet nie hoe dat moet maar door die wi-fi chat heb ik nu 6 shinys en 1 mew
  dit zijn mn shinys aggron raikou walrein gliscor charizard en squirtle en nee ze zijn allemaal echt en niet gehackt

    /   Beantwoorden  / 
 532. jim

  okay ik zal vragen aan anderen hoe je moet clonen

    /   Beantwoorden  / 
 533. pokemasterrr

  als je het weet vertel het dan ook maar aan mij xD

    /   Beantwoorden  / 
 534. jim

  ja tuurlijk

    /   Beantwoorden  / 
 535. pokefreak

  maar is die datum wanneer pokemon diamond en pearl uitkomen in nederland, 27 juli het is dus officieel maar kan het echt niet mee worden verschoven? is het nu gewoon 27 juli en niks anders?

    /   Beantwoorden  / 
 536. Heidi Grzenia

  He, pokemastrrr. Ik weet hoe men pokemon klont. Ik heb in Internet doorvorst en een filmpje gezien van. Als je dit filmpje wilt hebben dan geef me jou E-Mailadress zodat ik jou dit filmpje kan opsturen, ja? Ik heb dit filmpje opgenomen.

    /   Beantwoorden  / 
 537. pokemasterrr

  ok :D ik heb ook iets gehoord van met GTS en dan iets met offer pokemon en de klok moet 8.25 rondjes draaien en dan uitdoen is dat goed of nie?

    /   Beantwoorden  / 
 538. kip

  iedereen ff stemmen wie is cooler dialga of palkia?

    /   Beantwoorden  / 
 539. jim

  ja klopt pokemasterrr
  alleen bij mij lukt het niet beetje vaag:(
  als jij het kan wil je me dan zeggen hoe je dat doet

    /   Beantwoorden  / 
 540. i+m+a+d+

  ik heb een shiny cAmerupt en shiny ditto en een shiny onix

    /   Beantwoorden  / 
 541. pokemasterrr

  nou ik heb het ook geprobeert jim mij lukt het ook nie en imad ik heb veeel meer shinys nu… komen ze…
  charizard lvl 39
  eevee lvl 54
  pikachu lvl 67
  squirtle lvl 30
  walrein lvl 81
  aggron lvl 44
  gliscor lvl 34
  treecko lvl 8
  flygon lvl 100
  keckleon lvl 100
  swellow lvl 100
  deoxys lvl 100
  wat andere non shinys zijn mew en ik had ook nog jirachi :P

    /   Beantwoorden  / 
 542. wes

  er is een term voor 3d-ig 2d dat heet 2.5D 3d ruimte met 2d hoe legt ik dit nu uit ken je new mario bros. en sonic rivals dan weet je wat ik bedoel

  2.5D is een beelddiepte pricies tussen 3D en 2D

    /   Beantwoorden  / 
 543. jim

  ik kan nog steeds niet clonen:(
  ik kijk bij youtube en dan pokemon pearl/diamond cloning en dan doe ik die mensen na alleen het werkt niet.:(

    /   Beantwoorden  / 
 544. pokemasterrr

  ik ook das vette **** en die 2.5D ofzo… is dat net als de spellen diamond en pearl? want dat is ook best 2d en 3d :P
  kep nu ook een arceus :P

    /   Beantwoorden  / 
 545. NOOB

  Dit kliknt misschien een beetj raar maar waar kan je het spel kopen heb alles bijna afgezocht…

    /   Beantwoorden  / 
 546. Lottie

  Ik denk dat het spel gewoon is uitverkocht..

    /   Beantwoorden  / 
 547. rebecca

  op bart smit sttat dat hij 27 juli uitkomt

    /   Beantwoorden  / 
 548. rebecca

  ik ga gewoon de nederlandse kopen:P

    /   Beantwoorden  / 
 549. jim

  ik heb een shiney sceptile, en een shiney typhlosion:P

    /   Beantwoorden  / 
 550. vincent

  hoi beste mensen,
  ik heb pokemon pearl en diamond al de USA versie dit is gewoon engels. je kan hem download op http://www.nds-roms.com je moet een ds linker kopen/bestellen op internet of zoiets als een passcard waarmee je nds roms kunt overzetten naar je pc..

    /   Beantwoorden  / 
 551. vincent

  ik heb de amerikaanse trouwens en rube/saphire/emerald ruilen is geen probleem die zijn egter wel orgineel uit nederland

    /   Beantwoorden  / 
 552. vincent

  ik heb de amerikaanse trouwens en rube/saphire/emerald ruilen is geen probleem die zijn egter wel orgineel uit nederland hij komt trouwens uit op 27 juLLie srry voor het drie dubbel posten

    /   Beantwoorden  / 
 553. toby

  ik zoek graag een shinning…
  heb al een shining crobat,maar moet er meer hebben.maar hoe clone je pokemon???
  want dan wil ik die shinning crobat ruilen tegen een andere shining.

    /   Beantwoorden  / 
 554. anoniem

  dat is niet waar op 27 juli

    /   Beantwoorden  / 
 555. kip

  wel hoezo niet dan? het stond zelf op de nintendo site

    /   Beantwoorden  / 
 556. UUUUUh naam vergeten

  wel waar 27 juni

    /   Beantwoorden  / 
 557. pokemasterrr

  Toby… dat willen wij allemaal wel weten :D
  men zecht dt je dat bij GTS kunt doen en dat zou ook best kunnen maar de kans dat het lukt is heeeeeeel klein. ik kan nie clonen en volgens mij niemand die hier nog meer is ^_^ maar nog veel succes met het vinden en als je naar serebii.net en wifi chat gaat vind je ook wel mensen die gewoon normale ruilen doen zo heb ik nosepass en galade voor shiny flygon lvl 100 en swellow lvl 100 geruild :D en ik heb ook een normale rypherior geruild voor een shiny galade daarna :)
  ik ben zo blij met die flygon tis mn favo pkmn :D

    /   Beantwoorden  / 
 558. ???

  Waar vind ik in Shinnohondergrond een KEYSTONE?

    /   Beantwoorden  / 
 559. jim

  ja vind geen keystone in shinou underground je moet met een man praten en die geeft je een odd keystone en dan moet je met 32 mensen praten in shinou underground (dus je moet met een paar vrienden zijn want je kunt niet online met anderen mensen) en als je met 32 mensen hebt gepraat kun je een spiritomb vangen van lvl 25 ik heb hem al gevangen:P
  ik heb net me meganium gecloond had gewoon geluk want daarna kon ik het ineens niet meer

    /   Beantwoorden  / 
 560. pokemasterrr

  wtf? hoe deed je dat? was het met seconden of met rondjes van de klok en vertel hoe vaak plz ik wil ook wel wat kunnen clonen en hetwas geluk zoals je zei misschien maar je kunt ze wel makkelijk vaker clonen je leert het later makkelijker dan heb je meer kans dus blijf oefenen :D

    /   Beantwoorden  / 
 561. jim

  ik liet eerst de klok 1 rond afmaken en toen wachte ik 15 sec en deed ik hem uit en toen had ik 2 meganiums had ik maar me shiney sceptile of shiney typhlosion gecloond:(

    /   Beantwoorden  / 
 562. arjan

  hoe moet je klonen

    /   Beantwoorden  / 
 563. arjan

  hoe moet je klonen

    /   Beantwoorden  / 
 564. i+m+a+d+

  welke spel vinden jullie beter diamond of pearl(ik diamond)geef de rede erbij mijn reden is omdat ik dialga cooler vind dan palkia

    /   Beantwoorden  / 
 565. jim

  ik vind pokemon pearl leuker, omdat palkia me lievelings pokemon is

    /   Beantwoorden  / 
 566. Chrysalis

  Ik heb np$gba gedownload, alles werkt perfect (wel even prusten met de snelheid, maar nu alles ok). Maar mijn enige vraag: WEET HIER IEMAND HOE JE JE SPEL MOET SAVEN :p ??? want ELKE keer opnieuw beginnen is zoooo vervelend :p

    /   Beantwoorden  / 
 567. kip

  die cd-wow site is klote mijn spel is nog langer uit gesteld :( ze zijn dikke naaiers die gozers

    /   Beantwoorden  / 
 568. iemand

  diamond

    /   Beantwoorden  / 
 569. jim

  bestel hem dan gewoon bij videogameplus die is echt te vertrouwen ik had pokemon pearl binnem 4 a 5 dagen binnen

    /   Beantwoorden  / 
 570. marcel1050

  ik ben bij jhoto leak schnou het was moelijk om te komen maar ik ben er aleen ik heb een niet verslagen ik versla altijd 3spelers maarb ik denk dat ik deoxys moet over zetten dan win ik het wel
  Andere nieuws mensen
  1.de vaste date 27 juli bij alle winkel bij nl
  2.er over denken heef nu nog geen nut
  3.25 juni word er reklamer gemaakt op jetix en een paar andere zenders
  4.de europa heeft ze al maar ze maken meer dp
  5.27 juli lekker spelen
  6.geloof mark niet plz bedankt

    /   Beantwoorden  / 
 571. Kars

  @ kip: helemaal mee eens. ik ben nu ook al een maand aan het wachten. Vorige keer had ik er FF3 DS besteld, duurde ook een maand ofzo, wordt er gek van. Ik bestel daar nooit meer was.

    /   Beantwoorden  / 
 572. pokemasterrr

  lol? de johto leaque in shinnow? omfg dat is de shinnow leaque of heb je die allang verslagen en is er een doorgang ofzo? nou ik geloof het niet dus je zit volgens mij fout met je johto leaque…

    /   Beantwoorden  / 
 573. jim

  hahaha ja want je kunt niet eens naar johto:P

    /   Beantwoorden  / 
 574. pokemasterrr

  :P kijk eindelijk iemand die het snapt… en zeg niet ddat je crystal ofzo speelt want dan nog kun je GEEN deoxys overzetten naar de johto regio… deoxys overzetten kan ook pas nadat je de leaque hebt gehaald dus ik zou maar even doorzetten en aan de mooie tijden die je met je deoxys zullen meemaken :P

    /   Beantwoorden  / 
 575. jim

  hahaha ik lach me hier dood om

    /   Beantwoorden  / 
 576. Linkster

  marcel, waarom maak je mark nou weer zwart?
  ik snap niet waarom. je kan toch ook gewoon zeggen dat mark geen gelijk heeft in plaats van “geloof mark niet”. en alsjeblieft, leer typen! volgens mij is het “reclame” en niet “reklamer”. en nog een paar andere…
  “jhoto leak” en “maarb”. sorry, maar het is niet zo duidelijk…

    /   Beantwoorden  / 
 577. i+m+a+d+

  marcel he klooit maar je je kan niet eens fatsoenlijk nederlands en ten 2e je kan niet bij pokemon diamond of pearl of emerald of sapphire of ruby bij de johto komen en je kan pas bij pal park als je de shinnoh leaque hebt verslagen dus ik zou niet over mark praten kijk eerst naar je zelf!!!!En jij bent zoiezo een leugenaar ook op andere sites en forums jij moet echt een goeie IP ban krijgen…

    /   Beantwoorden  / 
 578. i+m+a+d+

  Hee weet iemand waarom marcel zen naam rood is??

    /   Beantwoorden  / 
 579. Marko

  Over spelfouten en forumspammers moet jij niets zeggen imad, dat is een beetje krom.

    /   Beantwoorden  / 
 580. pokemasterrr

  ik d8 dat het hier over pokemon ging? :P
  marcel je moet leren typen en wat slimmer worden en waar heeft mark geen gelijk? waneer lult hij wat? ik heb nog niks gevonden dus je moet je muil houden marcel wat doe je hier eigelijk? mensen zwart maken?

    /   Beantwoorden  / 
 581. jim

  jah en mensen laten geloven dat er een johto shinnou league is haha

    /   Beantwoorden  / 
 582. Steff

  Ey ik probeer pokemon pearl nu al een tijdje te spelen maar het wel gewoon niet ik probeer het met no$gba maar dan komt er te staan : cannot read the cartridge ofzo dus ik vraag mij af
  HOE SPELEN JULLIE POKEMON PEARL OP EEN EMULATOR als je antwoord hebt stuur mailtje naar [email protected]!
  of reageer op mijn bericht!

  Bij voorbaat dank!

  Gr,
  Steff

    /   Beantwoorden  / 
 583. toby

  he mensen,ik denk dt ik mijn spel maar ga hecken.dan heb ik alle items op maximale stand.en kan alle pokemon vangen.maar ik kan dan ook overal lopen en heb zelfs deze items:

  azure flute(arceus)
  members card(darkrai)
  oaks letter(sheimi)

  maar ik weet ook hoe dat moet.ik heb de software ervoor…

    /   Beantwoorden  / 
 584. i+m+a+d+

  marko hou je mond beter sukkel

    /   Beantwoorden  / 
 585. Marko

  Zie je nou wel Imad :)
  Een beetje dom hè?

    /   Beantwoorden  / 
 586. Animelover

  Haha wat een reacties! :P
  En voor iedereen geld, als je een reactie wil geven moet je wel een beetje redelijk abn praten, iets wat een hoop mensen niet doen.

    /   Beantwoorden  / 
 587. pokemasterrr

  Steff… volgens mij heeft niemand hier die no$gba ofzo… wij hebben het echt nds spel… nou ja… ik tenminste met een paar andere :P en ik vind diamond het coolst want ik vind dialga mooier en ik vind de pokemon cooler die je daarop kunt vangen en niet op pearl als je begrijpt wat ik bedoel…

    /   Beantwoorden  / 
 588. lord jaapy

  hoe kan je met iemand anders via wi fi
  ik snap het niet helemaal

    /   Beantwoorden  / 
 589. jim

  je moet zijn friendcode registreren en dan naar een pokemoncenter en dan met de roltrap naar beneden en praat je met de vrouw en klaar is kees

    /   Beantwoorden  / 
 590. pokemasterrr

  of je kunt naar de gts gaan in jublife city…(Global Trade Station) en als je geen vrienden met wifi of pokemon hebt dan kun je beter naar de GTS gaan of kijk op serebii.com dan kun je op wifi chat klikken en dan kun je ook overleggen…

    /   Beantwoorden  / 
 591. jim

  ja klopt
  ik heb een japanse suicune:( van lvl 52

    /   Beantwoorden  / 
 592. i+m+a+d+

  ik heb vandaag men diamond gekocht heeft iemand friendcodes en hoe kom ik achter men eigen friendcode?

    /   Beantwoorden  / 
 593. Ragnild

  Kun je op pokémon diamond en pearl ook een dratini en/of lugia vangen?

    /   Beantwoorden  / 
 594. Ragnild

  wie is er allemaal pokémon-draken fan?typ dan: :-)

    /   Beantwoorden  / 
 595. Ragnild

  wie weet een leuke pokémon-site?Waar je lid van kunt zijn(gratis)ofzo…

    /   Beantwoorden  / 
 596. Ragnild

  ehm…waar hebbie het overrrrr???klóóte tijd???

    /   Beantwoorden  / 
 597. pokeman

  welke pokemon is de beste beginner?
  de vuur water of gras(ik vind die gras wel cool =p)

    /   Beantwoorden  / 
 598. pokeman

  please antwoord

    /   Beantwoorden  / 
 599. pokeman

  hallo??

    /   Beantwoorden  / 
 600. pokeman

  omg is er nu niemand op dit forum?? o ja strak kontje ragnild….=p $$$$$

    /   Beantwoorden  / 
 601. pokemasterrr

  maakt niet uit… ik heb piplup gekozen en das nu een empoleon lvl 92 ik heb een stuk of 12 shinys xD ik had ook een shiny raikou via wifi chat en imad… jij zei op msn dat je diamond al veel langer had tog?

    /   Beantwoorden  / 
 602. pokemaster

  ik haal effe die 2 erretjes weg bij mn naam… gedaan :S anyway… doe ook aan wifi chat das zooo vet handig…

    /   Beantwoorden  / 
 603. pokemonman

  ik wil diamond en pearl maar ik mag niks op internet kopen. Maar mijn ouders mogen wel dingen kopen dat vind ik echt kut. Maar weet iemand een goede site om het spel te kopen

    /   Beantwoorden  / 
 604. pokemonman

  weet niemand een website

    /   Beantwoorden  / 
 605. jim

  hey
  ik heb een herexamen:S want ik had een 5,3 gehaald en moest een 5,6 halen dan was ik geslaagd echt balen zeg en nu moet ik vet blokken en kan ik dinsdag weer met pokemon pearl want heb maandag en dinsdag herexamen.
  by the way ik wil me japanse suicune kwijt:S

    /   Beantwoorden  / 
 606. pokemasterrr

  ik heb de johto leaque vandaag verslagen bij pokemon diamond en ik a straks de kanto leaque verslaan ik heb al een 1250 shinys:D

    /   Beantwoorden  / 
 607. kip

  hoezo er is geen eens een johto en kant league in dimaond en pearl toch? alleen shinno league en je had toch 2 rr bij je naam weg?

    /   Beantwoorden  / 
 608. kip

  kanto bedoel ik geen kant

    /   Beantwoorden  / 
 609. pokemasterrr

  hou je mogolische bek kip

    /   Beantwoorden  / 
 610. pokemaster

  godverdomme wie heeft mijn naam nu in gebruik? welke vieze kankerlijer doet dat? kip iemand anders scheld je uit en ik denk dat dat imad is… ik heb nooit iets gezecht over de johto leaque en dat ik zoveel shinys heb ok?

    /   Beantwoorden  / 
 611. pokemaster

  en ik heb inderdaad 2 r bij mn naam weg dat isgewoon een fckin naab nepper imad wrom ben je zon tyfs lelijke kanker mongool? wrom doe je dat?

    /   Beantwoorden  / 
 612. Lottie

  Doe is ff rustig. o.o Je hoeft niet zo te schelden. >.

    /   Beantwoorden  / 
 613. pokeman

  Is er iemand op dit forum??
  Ik vind die chimchar wel maar wat dom….
  piplup is te vogelachtig…
  maar turtwig is zo lief,schattig,cool, sterk,omg zo stoer….
  Ik ben weer aan het overdrijve!!
  Wie vinden jullie de beste??
  antwoord plz!

    /   Beantwoorden  / 
 614. pokeman

  zit hier wel iemand op??

    /   Beantwoorden  / 
 615. Cailin Coilleach

  @ Pokeman:

  Dit is geen forum joh :D Dit is een blog waar Erik game nieuws plaatst en waar men commentaar achter kan laten. Het is dus geen discussie forum zoals je gewend bent…

    /   Beantwoorden  / 
 616. pokeman

  o maar jij bent wel stoer lekkere jongen kom es naar m’n thuis… =d =p :d :p

    /   Beantwoorden  / 
 617. pokeman

  o maar jij bent wel stoer lekkere jongen kom es naar m’n thuis… =d =p :d :p

    /   Beantwoorden  / 
 618. pokeman

  o maar jij bent wel stoer lekkere jongen kom es naar m’n thuis… =d =p :d :p

    /   Beantwoorden  / 
 619. pokemaster

  we makenhier een forem van :D

    /   Beantwoorden  / 
 620. pokeman

  dit = fun +fun+fun+fun=heel veel fun .1.2.3.4.5.6.7.8.9 omg….

    /   Beantwoorden  / 
 621. pokeman

  dit = fun +fun+fun+fun=heel veel fun .1.2.3.4.5.6.7.8.9 omg….

    /   Beantwoorden  / 
 622. pokeman

  dit = fun +fun+fun+fun=heel veel fun .1.2.3.4.5.6.7.8.9 omg….

    /   Beantwoorden  / 
 623. pokeman

  dit = fun +fun+fun+fun=heel veel fun .1.2.3.4.5.6.7.8.9 omg….

    /   Beantwoorden  / 
 624. pokeman

  forum is veel leuker dan stomme blog…

    /   Beantwoorden  / 
 625. Wesley

  WTF! 632 (ofzo) reacties =S

    /   Beantwoorden  / 
 626. Mark

  Hey, ik ben al teen tijdje neit online geweest.
  In ieder geval bedankt dat jullie het voor me opnemen tegen marcel :) . Minder goed is natuurlijk dat hier een of andere idioot zit die andere mensen hun naam misbruikt.
  En pokemaster (de echte). Ik heb je toegevoegd bij m’n pal pad. Ik ben alleen niet zo heel vaak online. Ik zal die wifi chat op serebii eens bekijken. Ik heb al 5 gymleaders verslagen. Ik heb het echter ook nog druk met school dus het schiet niet zo heel erg op. Maar ja, hoe minder het opschiet hoe langer je er plezier van hebt :D

    /   Beantwoorden  / 
 627. pokemaster

  ja inderdaar nouja… die misbruikende gek die mag die naam houden want ik heb die 2 Retjes weg en heb jij jou fc dan al gegeven? :D en ik denk dat ik jou ook wel wat pokemon kan geven wat goede dan die jou kunnen helpen he ;P en effe voor iedereen als je shinys ruilt dan bied ik er wel sppr goed op en ik heb maar 12 shinys en dus geen 1250 ofzo…

    /   Beantwoorden  / 
 628. jim

  @pokeman

  ben je een jonge?
  want waarom zeg je lekkere jongen kom es naar m’n thuis

    /   Beantwoorden  / 
 629. i+m+a+d+

  whatsupp wrm scheld je me uit idioot

    /   Beantwoorden  / 
 630. pokemaster

  jaja dat zeg je nu -.-: alsof je onschuldig bent… ik ken jou… je lult altijd alles bij mekaar imad dus ik zou me muil maar houwe als ik jou was

    /   Beantwoorden  / 
 631. Marko

  Inderdaad. Laat Erik de IP’s maar checken. Wedden dat Imad ook hier de boel loopt te verzieken! Triest ventje. Hij is ook al meerdere keren van Wikipedia gebanned.

    /   Beantwoorden  / 
 632. pokemaster

  ja hij lult echt alles hij zei ook op msn dat hijarceus darrrai en shaymin ook al had -.- gewoon geluld want later zei hij hier pas ik heb diamond omfg

    /   Beantwoorden  / 
 633. kip

  maar het kan ook marcel geweest zijn die vuile gozers lult ook steeds over die johto league

    /   Beantwoorden  / 
 634. pokemaster

  ja dat kan ook wel…

    /   Beantwoorden  / 
 635. pietje

  ik vind het op pokemon geel lijken!!
  Ik denk niet dat ik het ga kopen

    /   Beantwoorden  / 
 636. pokemaster

  wtf? hoezo pokemon geel? ben je op je 8erhoofd gevallen ofzo? omg

    /   Beantwoorden  / 
 637. Torterra

  Ik heb pokemon diammond al. het is een geweldig spel man, maar ook erg moeilijk. kan de league maar niet halen :’(
  Maar ik heb geen spijt dat ik hem heb gekocht

  >>>>>>>>>>>>>>>>DIALGA ROCKS

    /   Beantwoorden  / 
 638. pokemaster

  jeah dialga rocks echt wel… ik heb er nu zon stuk of 8 gehad en allemaal geruild… ik zit nu op de 13 shinys 1 daarvan is een pro pikachu xD fking gehackt gekregen maarja XD

    /   Beantwoorden  / 
 639. cura.nick.cura

  eey ik heb ook wifi en mijn naam is:

  naam:NICK
  Friendcode:2792 7321 2105

    /   Beantwoorden  / 
 640. cura.nick.cura

  eey ik heb ook wifi en mijn naam is:

  naam:NICK
  Friendcode:2792 7321 2105

    /   Beantwoorden  / 
 641. cura.nick.cura

  eey ik heb ook wifi en mijn naam is:

  naam:NICK
  Friendcode:2792 7321 2105

    /   Beantwoorden  / 
 642. cura.nick.cura

  stuur me ff ook jouw friendcode en naam als je wifi hebt

    /   Beantwoorden  / 
 643. pokemaster

  1504 2483 3756 ginji

    /   Beantwoorden  / 
 644. pokemonman

  weet iemand waar ik pokemon diamond kan kopen want ik wil dat spel zo graag.

    /   Beantwoorden  / 
 645. pokemonman

  weet iemand waar je dat spel kan kopen het liefste zo goed koop mogelijk en waar je niet wordt genept please reageer

    /   Beantwoorden  / 
 646. Eva

  Ik heb mijn spel bij FutureZone in Zoetermeer gekocht voor €50,-

    /   Beantwoorden  / 
 647. kip

  pokemonman je bent een vieze homo

    /   Beantwoorden  / 
 648. i+m+a+d+

  ik heb mijn spel bij future zone Rotterdam gekocht 50euro hij is egt cool:D:Dpokemaster niet zo haten

    /   Beantwoorden  / 
 649. i+m+a+d+

  ik heb ook een vette shiny bidoof gevangen! ik ga hem goed verzorgen tis mn allerliefste coolste pokemon

    /   Beantwoorden  / 
 650. i+m+a+d+

  wat lul jij iemand pakt mijn naam af:S:s net als bij pokemaster welke fucking idioot doet dit nou en ik ga men naam veranderen

    /   Beantwoorden  / 
 651. pokemaster

  ja doe dat wie is die fcking naab? welke homo doet dat steeds?

    /   Beantwoorden  / 
 652. i+m+a+d+

  pokemaster jij was et denk ik en NEE ik heb je naam nooit afgepakt dus hou aub op

    /   Beantwoorden  / 
 653. pokemaster

  wat ik? wromzou ik dat fcking doen dan? ik heb mn eign naam toch? ach.. ik weet dat k het nie was maar aub hou op die gast die mn naam heeft gejat en dat ook doet bij andere want je maakt mensen zwart en ik denk ook dat t marcel is want die doet al de hele tijd dom…

    /   Beantwoorden  / 
 654. i+m+a+d+

  o ok en pokemaster als et nog niet weet men vriend was op men msn en hij zij al wat dat hij iemand uitschelde dus …

    /   Beantwoorden  / 
 655. jim

  wat is dit steeds voor gedonder ik word er niet goed van dat iemand anders iemands naam gaat gebruiken.

    /   Beantwoorden  / 
 656. Mark

  Zo’n mensen moeten echt gebanned worden. Wie dit ook doet, ga een normale hobby zoeken.
  En het kan goed zijn dat je gelijk hebt pokemaster, dat die marcel hier weer achter zit.
  Als ik ooit domme dingen zeg dan weten jullie wel wat er aan de hand is.

    /   Beantwoorden  / 
 657. i+m+a+d+

  hetzelfde geld voor mij…en ik denk ook dat et marcel is hij lulkt oowk over shinys en johto of kanto leaque

    /   Beantwoorden  / 
 658. denise

  heyhey ik geloof dat het hier een beetje uit de hand loopt, doe eventjes allemaal normaal tegen elkaar!

    /   Beantwoorden  / 
 659. pokemonman

  heb het over dat kippen pootje hoor de rest is wel cool

    /   Beantwoorden  / 
 660. pokemonman

  sorry maar iemand zit me uitteschelden voor vieze homo als iemand je naam gebruikte sorry
  maar als iemand dat nog een keer doet mol ik je begrepen

    /   Beantwoorden  / 
 661. pokemaster

  zullen we dan nu maar weer over een ander onderwerp beginnen? dit loopt indrdaad een beetje uit de hand… als iedereen zn friendcode nou es vertelt dan kunne we misschien wat anders doen dan mekaar voor dingen uit teschelden ok? hier is die van mij noges Ginji 1504 2483 3756

    /   Beantwoorden  / 
 662. cura.nick.cura

  heeft er iemand nog een goeie pokemon voor me want ik kan die pokemon league niet verslaan
  me friendcode is :2792 7321 2105
  me naam is :NICK

    /   Beantwoorden  / 
 663. pokemaster

  ik wel…

    /   Beantwoorden  / 
 664. cura.nick.cura

  wat voor paar heb je

    /   Beantwoorden  / 
 665. pokemonman

  waar kan je dat spel eigenlijk kopen het liefst zo goed koop mogelijk en waar je niet wordt genept please reageer ik moet dat spel echt hebben

    /   Beantwoorden  / 
 666. pokemaster

  paar? oh ik weet nog nie welke ik zal geven hoor xD maar ooit zul je het wel krijgen xD

    /   Beantwoorden  / 
 667. i+m+a+d+

  je moet is trainen…O ja maar er is een vertrouwbare winkel in zoetermeer en Rotterdam genaamd future zone daar kocht ik mijn pokemon diamond en pearl

    /   Beantwoorden  / 
 668. pokemaster

  en als je in Twente woont zal ik GameShop Twente (hengelo/Enschede) aanraden daar kun je pkmn diamond en pearl halen

  ik hoefde mijne nie eens te bestellen ik kon hem zomaar menemen xD

    /   Beantwoorden  / 
 669. hu

  Hij zet aleen dat blauwe vogeltje genaamd piplup in omdat als je wil veranderen moet je je op start drukken en op pokemon en dan op A drukken en dan op switch dan moet je de pokemon die je als eerste wil gebreuken daar op die pokemon drukken dan kiest hij iemand anders.

    /   Beantwoorden  / 
 670. joey

  pokemon ranger is gewoon een tussendoortje om pokemon in te houden maar er zit een geheim ei in als je je jetix magazine leest staat er hoe je manaphy kan krijgen en die is voor pokemon diamond of pearl veel succes =D

    /   Beantwoorden  / 
 671. pokemaster

  ehhm… wie dit nog niet wist… :P
  ik heb een phione maarja… die evolueert tog nie en hu… dit gaat NIET over dat vogeltje :P we weten nu ook wel dat het piplup heet en je drukt niet op start… je drukt op x voor het menu xD

    /   Beantwoorden  / 
 672. pokemaster

  ehhm… wie dit nog niet wist… :P
  ik heb een phione maarja… die evolueert tog nie en hu… dit gaat NIET over dat vogeltje :P we weten nu ook wel dat het piplup heet en je drukt niet op start… je drukt op x voor het menu xD

    /   Beantwoorden  / 
 673. lordjaapy

  waar kan je unown krijgen in diamond en pearl??
  of zien

    /   Beantwoorden  / 
 674. Mark

  Hey mensen,
  ik ben nog niet zo ver in het spel, maar ik ben op zoek naar een Gible of een Rhyhorn.
  Ik kan ze dus nog niet krijgen in het spel.
  Is er iemand die ze heeft? Ze hoeven maar van lvl 30 ofzo te zijn. Ik heb een ramparados te ruil.
  Me msn: [email protected]
  daar geef ik de friend code en alles wel door.

    /   Beantwoorden  / 
 675. dinges

  kan je met pokemon Diamond/Pearl ook pokemons ruilen met ruby enzo?

    /   Beantwoorden  / 
 676. jim

  jah dan moet je het de elite 4 hebben verslagen en je moet de nationale dex hebben dan kun je naar pal park in route 222 en dan kun je migraten van ruby,sapphire,emerald,leafgreen en fire red je pokemons over zetten naar diamond en pearl

    /   Beantwoorden  / 
 677. jim

  heeft iemand een shiney charmander,treecko of een torchik? ik bied palkia,dialga en lugia voor 1 shiney

    /   Beantwoorden  / 
 678. dinges

  Maar kan je ook pokemons van Diamond/Pearl naar ruby overzetten/ruilen?

    /   Beantwoorden  / 
 679. lord jaapy

  waar kan je unown zien

    /   Beantwoorden  / 
 680. toby

  eej mensen,heeft iemand hier manaphy?dan kunnen we ruilen op wifi.maar ik heb je fc nodig.

    /   Beantwoorden  / 
 681. jim

  wie heeft er een shiney teecko of een charmander?

    /   Beantwoorden  / 
 682. toby

  ik heb ze allebei.ook in het shiny.

    /   Beantwoorden  / 
 683. pokefreak

  ja maar dan cheat je zeker want je hebt minimum kans op shiny
  en wel toevaliig dat ze net allebei heb

    /   Beantwoorden  / 
 684. kip

  !#@$$#^&* die mensen van cd-dow hebben pkmn diamond alweer uitgesteld

    /   Beantwoorden  / 
 685. pokefreak

  nou nu moet je niet meer importeren het is nu niet meer zo lang voor diamond en pearl iets meer dan een maandje;)

    /   Beantwoorden  / 
 686. erik

  pokemonman beheers jezelf aub. Pagina’s vol met rrrrrrrrrrrrr is voor niemand nuttig.

    /   Beantwoorden  / 
 687. cynder

  Waar vind ik Cresselia?

    /   Beantwoorden  / 
 688. cynder

  …en het is ‘Sinnoh’,niet ‘Shinnoh’

    /   Beantwoorden  / 
 689. pokemaster

  ik weet waar als je de leaque hebt gehaald ga dan naar t huisj van de man die met de boot naar iron island gaat als je daar bent praat met het kindje in t bed en dan moet je naar de bootbezitter die wil je naar fullmoon island brengen als je daar bent loop naar cresselia praat met haar ze laat iets vallen en dan ga je naar t huis met die jongen dus… btw: probeer hem als je geen m ball meer hebt gewoon met quick balls te vangen als je hem goed verzwakt hebt… tis mij ook gelukt

    /   Beantwoorden  / 
 690. cynder

  ik kon er ni tege vechten…

    /   Beantwoorden  / 
 691. dinges

  kan je ook pokemons van Diamond/Pearl naar ruby overzetten/ruilen?

    /   Beantwoorden  / 
 692. cynder

  nee

    /   Beantwoorden  / 
 693. marcel

  hallo alle mensen dit zou cd-wou zeggen bevoorbeeld
  Het hallo

  Dank u voor het plaatsen van uw bestelling met ons hier aan CD KLAPPER!

  Wij schrijven aan u aangaande uw bestelling voor: Pokemon Diamanten Nintendo DS

  De aankomst van aandeel van onze leverancier is verder uitgesteld geworden. De bedachtzame verzending datum voor deze titel is nu de 29/06/2007

  Zodra wij dit onderdeel naar u wij kunnen verschepen zullen u een e-mail bevestigene bericht sturen.

  Van de datum van bericht sta alstublieft op tot 7 werkdagen voor levering binnen het Verenigd Koninkrijk toe.

  Alstublieft ook verzekerde rust dat de vertraging naar dit onderdeel enig andere onderdelen zal niet treffen dat u van ons hebt misschien bestellen.

  Wij zullen u onmiddellijk informeren indien er enig verdere herziening met achting naar deze titel zijn.

  Wij hopen dat u onze verontschuldigingen voor enig ongemak zult aannemen dat deze vertraging veroorzaakt heeft.

  Dank u voor het winkelen met CD-KLAPPER!
  ze liegen altijt

    /   Beantwoorden  / 
 694. pokemonman

  sorry heeft me broerjte vast gedaan. hij plaagt me altijd

    /   Beantwoorden  / 
 695. pokemasterrr

  dat van die rrrrrrrr enz? btw cynder je moet marking map gebruiken die krijg je bij 1 vand de 7 bij de pokech fabriek en dan zie je zn plek je kunt dan op hem jagen tis net als latias/latios

    /   Beantwoorden  / 
 696. marcel

  nl Wordt 27 juli verwacht!

  In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl worden spelers uitgedaagd om de Sinnoh-regio te verkennen. Dit gebeurt tijdens een ongelofelijk diepgaand RPG-avontuur, waarbij je overal nieuwe Pokémon tegenkomt! Onder de Pokémon die hun debuut maken bevinden zich Mime Jr., Lucario en Weavile. Ook de drie Pokémon waar je mee kunt beginnen zijn nieuw. Spelers kiezen uit Chimchar van het type Fire, Piplup van het type Water en Turtwig van het type Grass. Laat het avontuur beginnen!

  Een van de beste onderdelen van de Pokémon-spellen is de mogelijkheid om te ruilen en te vechten met andere Pokémon Trainers. Dankzij de Nintendo DS kun je een draadloze verbinding leggen met andere Pokémon-fans. Dit kan via de lokale draadloze verbinding of de Nintendo Wi-Fi Connection. Hierdoor kunnen spelers nu ruilen en vechten met Pokémon Trainers van over de hele wereld! In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl is het ook mogelijk om voice chat te gebruiken, waardoor je kunt praten met je online vrienden.

  In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl kunnen Trainers ook de mogelijkheid verdienen om te spelen met de Pokémon die ze gevangen hebben in de Game Boy Advance-spellen Pokémon Emerald, Pokémon FireRed, Pokémon LeafGreen, Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire.

  Het nieuwe Pokémon-avontuur is groot, spannend, op de DS… en binnenkort overal! De aanwezigheid van het touchscreen van de DS heeft de gameplay van Pokémon sterk verbeterd. Als spelers een bepaalde aanval kiezen, kunnen zij op het touchscreen belangrijke informatie zien: de aanvalsnaam, het type aanval en hoeveel Power Points de speler overheeft. Het voorwerpselectiescherm is opgedeeld in verschillende categorieën en daarbinnen zijn alle voorwerpen overzichtelijk geordend.
  Pokémon Diamond en Pokémon Pearl introduceren zichtbare geslachtsafhankelijke uiterlijke verschillen bij de Pokémon.
  Diamond of Pearl? De gameplay van beide spellen is voor een belangrijk deel hetzelfde. Het belangrijkste verschil zit ‘m in de Pokémon die je tegenkomt. Sommige Pokémon komen namelijk maar in één van de twee versies voor, dus je zult met vrienden moeten ruilen om je Pokédex vol te krijgen!

    /   Beantwoorden  / 
 697. anoniem

  diamond/pearl is een vet gaaf spel!!!

    /   Beantwoorden  / 
 698. DeFreak

  DUUH xD iedereen geeft je gelijk. ik vind deze pokemon spelsoorten het leukst want met deze ben je super lang bezig tis een lekker uitgebreid spel je kunt wifi (hiervoor was het ook al leuk maar nu nog beter) het is minder mooi maar het heeft tog iets speciaals dit spel heeft een echt verhaal en zoals je bijv. bij metroid zult merken dat het verhaal uit een paar lvls bestaat maar t er wel heel mooi uit ziet. die andere spellen vond ik ook wel cool van pokemon maar ik blijf maar bij deze spellen pokemon dash was niet al te leuk ranger was redelijk moeilijk (ben ik nog mee bezig) en dungeon kwam ook al aardig dicht in de buurt maar was voor mij iets te moeilijk. maar hierbij heb je een heel leger van pokemon en een echt doel… lol ik kan wel goed lullen he :D

    /   Beantwoorden  / 
 699. pokefreak

  jah joh XD

    /   Beantwoorden  / 
 700. i+m+a+d+

  Eey jongens ik heb een probleem ik was bij pal park ik had een paar shinys wille overzette dus dat had k gedaan toen ik ze moest vangen deed men broertje retire en nu heb k ze nie meer hoe los ik dit op?

    /   Beantwoorden  / 
 701. cynder

  zeldzame pekémon zijn moeilijker te vinden in t pal park….zeggen ze

    /   Beantwoorden  / 
 702. pokemaster

  imad… je moet ze gewoon nog een keer vangen als je op retire klikt zitten ze daar opnieuw in de pal park dus je kunt weer lekker bezig gaan met vangen :D

    /   Beantwoorden  / 
 703. toby

  ja dat klopt.was bij mij ook een aantal keer gebeurd.maar mensen,cheaten is helemaal niet erg heb al een paar keer geruild en geen storingen.ik zo’n 30 shiny palkia’s en dialga’s.

    /   Beantwoorden  / 
 704. toby

  ik heb nu een ds lite gekocht.maakt dat verschil met het krijgen van een friend code op de gewone ds?

    /   Beantwoorden  / 
 705. lisa

  hoi ik heb pokemon diamond al. Hadden ze al gewoon in de winkel in Nederland. Hij is echt super leuk met veel leuke en nieuwe pokemons en het beeld is zo anders maar veel mooier en de huizen hebben bijna allemaal een trap echt leuk (aanrader)

    /   Beantwoorden  / 
 706. canym

  ik heb alles op pokemon leafgreen uitgespeeld en ik heb ontelbar rary candys en meer dan 300 pokemon in level 100
  wat zal ik nu doen?????
  me pokemons verkopen aan mense op straat
  of spel weggeven nu dat i meer dan €5000 is?

    /   Beantwoorden  / 
 707. pokefreak

  jah en hoe kom je aan al die goeie pokemon??……………….

    /   Beantwoorden  / 
 708. rebecca

  cheats??

    /   Beantwoorden  / 
 709. lord jaapy

  wil iemand een phione hebben ik ruil mijne ik heb er tog veel
  als je het wil stuur ff een mail naar [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 710. cura.nick.cura

  heey ik wil wel een phione hebben geef ff je friendcode en je naam

    /   Beantwoorden  / 
 711. pokemaster

  ik ben lord jaapy niet maar ik geef wel de eggs van een phione weg ik heb hem ook.
  ik ben onverslaanbaar geworden ik had een battle met iemand die een spiritomb had die gehackt was en met wonderquard die versloeg mn hele team behalve mn lucario die ook gehackt was (ik hack niet ik krijg die) die kon niet verslagen worden e werd steeds in slaap gedaan door die spiritomb dus mijn pp ging nie 8eruit dus hij had uiteindelijk na een half uur geen pp meer en toen deed ie dus outomatisch struggle en ik had gewonnen als prijs voor mijn slimme spel kreeg ik spirtomb xD

    /   Beantwoorden  / 
 712. lord jaapy

  ik heet jaapy en mijn friencode is
  2706 8534 2733

    /   Beantwoorden  / 
 713. lord jaapy

  sry verkeerd mjn friendcode is 2706 8534 2533

    /   Beantwoorden  / 
 714. lord jaapy

  wie zit er op mijn naam
  dat van sorry zij ik niet

    /   Beantwoorden  / 
 715. lord jaapy

  die bovenste is goed

    /   Beantwoorden  / 
 716. cees

  eey ik weet niet hoe ik de vijfde gym kan doen ik zou het leuk vinden als je het antwoord weet

    /   Beantwoorden  / 
 717. pokemaster

  normaal zou ik je kunnen helpen maar tis nu al zolang geleden dat ik die afmaakte da ik da nie meer weet maar mijn fc is 1504 2483 3756 en van die 5e gym dat is tog die ene met van die balken? ik weet wel waar je moet starten en dat is aan de rechter kant

    /   Beantwoorden  / 
 718. marcel1050

  Wordt 27 juli verwacht!

  In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl worden spelers uitgedaagd om de Sinnoh-regio te verkennen. Dit gebeurt tijdens een ongelofelijk diepgaand RPG-avontuur, waarbij je overal nieuwe Pokémon tegenkomt! Onder de Pokémon die hun debuut maken bevinden zich Mime Jr., Lucario en Weavile. Ook de drie Pokémon waar je mee kunt beginnen zijn nieuw. Spelers kiezen uit Chimchar van het type Fire, Piplup van het type Water en Turtwig van het type Grass. Laat het avontuur beginnen!

  Een van de beste onderdelen van de Pokémon-spellen is de mogelijkheid om te ruilen en te vechten met andere Pokémon Trainers. Dankzij de Nintendo DS kun je een draadloze verbinding leggen met andere Pokémon-fans. Dit kan via de lokale draadloze verbinding of de Nintendo Wi-Fi Connection. Hierdoor kunnen spelers nu ruilen en vechten met Pokémon Trainers van over de hele wereld! In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl is het ook mogelijk om voice chat te gebruiken, waardoor je kunt praten met je online vrienden.

  In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl kunnen Trainers ook de mogelijkheid verdienen om te spelen met de Pokémon die ze gevangen hebben in de Game Boy Advance-spellen Pokémon Emerald, Pokémon FireRed, Pokémon LeafGreen, Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire.

  Het nieuwe Pokémon-avontuur is groot, spannend, op de DS… en binnenkort overal! De aanwezigheid van het touchscreen van de DS heeft de gameplay van Pokémon sterk verbeterd. Als spelers een bepaalde aanval kiezen, kunnen zij op het touchscreen belangrijke informatie zien: de aanvalsnaam, het type aanval en hoeveel Power Points de speler overheeft. Het voorwerpselectiescherm is opgedeeld in verschillende categorieën en daarbinnen zijn alle voorwerpen overzichtelijk geordend.
  Pokémon Diamond en Pokémon Pearl introduceren zichtbare geslachtsafhankelijke uiterlijke verschillen bij de Pokémon.
  Diamond of Pearl? De gameplay van beide spellen is voor een belangrijk deel hetzelfde. Het belangrijkste verschil zit ‘m in de Pokémon die je tegenkomt. Sommige Pokémon komen namelijk maar in één van de twee versies voor, dus je zult met vrienden moeten ruilen om je Pokédex vol te krijgen! als je dat niet vwilt kan je pokedex niet compleet krijgen
  vanaf 1 juli reklamers bij jetix uit gezonden

    /   Beantwoorden  / 
 719. shirley

  hey ik ben een grote pokemon fan
  ikheb bijna alle pokemon games
  behalve de gele ik ben misschien
  een meisje maar ik schaam
  me niet !
  en wanneer komt pokemon,
  diamond en parel uit??
  ikwil hem !
  reageer gerust !

    /   Beantwoorden  / 
 720. pokefreak

  27 juli

    /   Beantwoorden  / 
 721. pokefreak

  De countdown begint
  NOg 1 Maandje!!!
  OOOH ik kan zo niet wachten

    /   Beantwoorden  / 
 722. pokefreak

  ik heb alle vorige generaties pokemon uit de kast gehaadle en die ff uigespeeld om weer een beetje dat gevoel te krijgen xD

    /   Beantwoorden  / 
 723. marcel1050

  hallo alle mensen ik heb goed nieuws vaandag komt de reklamer van pokemon diamond en paerl en dat mag nu wel zo zijn the heeft lang genoeg geduurt
  het is een mooie reklamer
  er komt ok een stuk op tv van

    /   Beantwoorden  / 
 724. i+m+a+d+

  eey weet iemand hoe ik ARCEUS krijg ik wil hem zooooooooooooo graag

    /   Beantwoorden  / 
 725. cynder

  met de azure flute die krijgt ge met een cheat hoe juist weet k ni

    /   Beantwoorden  / 
 726. shirley

  weet iemand hoelang het duurt
  als je via ebay pokemon
  diamond bestelt binnen
  hoeveel dagen krijg ik heb dan ?
  reageer effe a.U.b

    /   Beantwoorden  / 
 727. shirley

  weet iemand hoelang het duurt
  als je via ebay pokemon
  diamond bestelt binnen
  hoeveel dagen krijg ik heb dan ?
  reageer effe a.U.b

    /   Beantwoorden  / 
 728. pokefreak

  ligt eraan als het in buitenland is kan het wel ff duren maar in nederland 5 dagen ofzo

    /   Beantwoorden  / 
 729. Mark

  Het is eigelijk de bedoeling dat je die Azure Flute krijgt door middel van zo’n Nintendo Evenement. Je kunt daar dan heen met je spel, of je stuurt je spel op of iets dergelijks.
  Maar, je kunt uiteraard ook cheaten. Dan moet je wel een action replay hebben, en daar kun je dan codes op intoetsen enzo.

    /   Beantwoorden  / 
 730. shirley

  ik heb deze morgen pokemon
  pearl bestelt op http://www.ebay.be
  wie weet hoeveel dagen het
  ongeveer duurt eerdat je het spel
  krijgt
  reageer !!!
  a.u.b

    /   Beantwoorden  / 
 731. Dirk

  ik dagt binnen een week maar dat weet ik niet zeker

    /   Beantwoorden  / 
 732. shirley

  een week hmmm…
  dus volgende week zondag
  1 week kan ik nog wachten
  heeft iemand beswaren dat ik een
  meisje ben en een grote pokemon
  fan ben ? ik schaam me er niet voor.
  schrijf je mening !

    /   Beantwoorden  / 
 733. Dirk

  nee hoor geen bezwaar

    /   Beantwoorden  / 
 734. Dirk

  heey shirley volgens mij heb jij je pokemon pearl al eerder dan een week want je hebt hem tog uit belgie bestelt??

    /   Beantwoorden  / 
 735. shirley

  ja ik heb hem in belgie bestelt
  want ik woon ook in belgie :P
  ikmoet toch nog een brief krijgen
  de betaalbrief ofzoietts … :D
  maar dirk ga jij pokemon diamond of pearl
  kopen of geen van beiden ?:P

    /   Beantwoorden  / 
 736. Dirk

  ik ga denk ik diamond koopen

    /   Beantwoorden  / 
 737. Dirk

  mar ik weet nog steets niet welke van de 3 beginers pokemon ik ga pakken

    /   Beantwoorden  / 
 738. shirley

  diamond ik heb pearl bestelt
  en als de 2 spellen uitkome
  koop ik diamond als ik jouw was
  zouw ik die water pokemon
  kiesen die lijkt me cool
  maar ik twijfel tussen
  die water pokemon en vuur.
  en woon jij in nederlands?

    /   Beantwoorden  / 
 739. Dirk

  haha jaah ik woon in nederland:P;)

    /   Beantwoorden  / 
 740. shirley

  jij reageert zo snel ! :) ))blijf je de hele tijd op deze site???:PPP

    /   Beantwoorden  / 
 741. Dirk

  haha neej ik zit op msn en als er iemand op mijn reactie reageert dan krijg ik een mailtje

    /   Beantwoorden  / 
 742. shirley

  aha msn ik ga dat downloaden
  maar ga je pokemon diamond bestellen
  of wachten tot die 27 juli uitkomt?

    /   Beantwoorden  / 
 743. Dirk

  ik wacht tot 27 juli want ik ben blut ik moet nog sparen

    /   Beantwoorden  / 
 744. shirley

  ow maar ben jij ouder dan 14 of jongen?
  iedereen vraagt dat aan mij en nu
  vraag ik dat is aan iemand

    /   Beantwoorden  / 
 745. Dirk

  ik ben ouder 14

    /   Beantwoorden  / 
 746. Dirk

  ouder dan 14

    /   Beantwoorden  / 
 747. Dirk

  ik ben 17 en jij? maar waar woon jij in belgie? want ik kom ook vaak in belgie want ik speel airsoft en daar gaa ik altijd voor naar belgie

    /   Beantwoorden  / 
 748. shirley

  ik ben 15. ja ik woon in belgie
  in maasmechelen

    /   Beantwoorden  / 
 749. girl j

  Naamelijk ik hewb het spel al ik heb het sins 16 junni 2007 ik heb een nija kaart gekocht op een site en daar kan je maximaal 120 spellen op zetten daar kanm je ok spellen op zeten die nog niet te koop zijn je moet ok tegen tame galetich dan moet je ze veslaan hum is een ander soort versie dan ruby safire maar wel het zelfde als tame auqa
  en tame magma maar dan is d/p meer geweld meer lv meer dingen nieuwe ietems en nog veel meer ik heb prinplup lv 34 en drifblim lv34 en bibarel lv 22 ponyta lv 23 en geodude lv 22 en marill lv 25 je kunt ze overal vangen maar de pokemons zijn bedoelt om d/p ben je echt een pokemon fan kop dan een ninja kaart op http://www.spyninja.com koop hem snel ze kosten nu nog 80 euro o, ja je kunt ok anderen spellen op zetten zo als pokemon ranger bevoorbeeld

    /   Beantwoorden  / 
 750. Dirk

  kan je eigelijk ook je pokemon van ruby naar diamond en pearl ruilen?

    /   Beantwoorden  / 
 751. Dirk

  ow jammer

    /   Beantwoorden  / 
 752. shirley

  ja ! en weetje al welke beginners
  pokemon ge gaat neme

    /   Beantwoorden  / 
 753. pokemonman

  waar kan je dat spel kopen

    /   Beantwoorden  / 
 754. shirley

  kun je nog niet kopen.
  27 juli is het spel
  overal in de speelgoedwinkels
  te vinden.

    /   Beantwoorden  / 
 755. pokemonman

  okee

    /   Beantwoorden  / 
 756. cynder

  ja met da ‘migrate’ gedoe

    /   Beantwoorden  / 
 757. the best trainer

  jee ik heb het spel al ^^
  gaaf seg:)
  ikk begon ook met die piplup maar die is allang een empoleon:P
  ja kan hem poken bij nedgame….
  weet je nie waar dat is : pech :P

    /   Beantwoorden  / 
 758. shirley

  eey the best trainer is het een fijn
  spel ??? zijn de gyms moeilijk?
  !!! gr. van de grootste fan
  van pokemon:P en welk spel heb je
  diamond of pearl?

    /   Beantwoorden  / 
 759. pokemaster

  ikheb mn empoleon in lvl 100 getraind e nu heb ik ook alle starters in lvl 100 maar ik ruil een shiny arceus ik hack zelf nie maar ik wou een hard gehacte lucario ruilen en iemand bood 3 lvl 100 met die arceus en ja dat sla ik nie af :P wie wil hem bied shinys plz en je kunt overplaatsen met migrate gedoe en btw: die arceus is lvl 100 en ben ik de enige die soms lastheeft van mn toetsenbord op deze site of hebben jullie dat ook?

    /   Beantwoorden  / 
 760. i+m+a+d+

  ik heb pokemon diamond sinds 15juni ik heb men nationale dex inmiddels al ik heb alle legendarys en rares ben al bij pal park geweest het is een leuk spel vol met mysteries en er zijn mini games ensow:P egt cool w8 niet langer en bestel hem nu!!(niet van cd-wow) die belazeren alltijd bestel hem van videogameplus.ca die is goed:D en btw shirley je bent tog een meisje dan past piplup goed bij jou=)ik heb zelf chimchar gekozen

    /   Beantwoorden  / 
 761. i+m+a+d+

  o nee je kan niet ruilen met pokemon ruby sapphire emerald firered leafgreen je kan van die oude exemplaren alleen overzetten

    /   Beantwoorden  / 
 762. i+m+a+d+

  pokemaster ik bied voor arceus voor een shiny camerupt en een shiny ditto

    /   Beantwoorden  / 
 763. shirley

  pokemonmaster geef me effe tips welke
  beginner pokemon zouw ik nemen ?
  welke gyms zijn moeilijk
  zijn het coole pokemon ?
  reageer effe pokemonmaster dankje

    /   Beantwoorden  / 
 764. i+m+a+d+

  licht eraan of een gym moeilijk is welke pokemons je hebt maar je kan piplup nemen als hij evolueert naar empoleon is het water en staal of chimchar als hij evolueert is et vuur en fight die heb ik

    /   Beantwoorden  / 
 765. i+m+a+d+

  ik had meer getypt :S maar de kleinste deel komt alleen maar stom:s

    /   Beantwoorden  / 
 766. shirley

  oke en hoeveel badges heb je al?:P
  en welk spel heb je diamond of pearl.

    /   Beantwoorden  / 
 767. shirley

  mensen reageer hier op !!!!!
  welk spel moet ik kopen
  welke vind jij de beste en ga jij kope ???
  diamond of pearl !!!!????
  stemmen mensen !!!

    /   Beantwoorden  / 
 768. pokemaster

  k heb diamond ik wil mn shiny arceus best ruilen voor die twee en ik vond zelf de 5e en die met dat water best moeilijk de beginner moet je eigelijk zelf weten maar ik vind empoleon en infernape de beste denk ik
  inferape: fire/fight
  torterra: grass/ground
  empoleon: water/steel
  ik vind piplup niet speciaal voor meisjes hoor want empoleon is heel anders dan piplup en het gaat meisjes volges mij ook niet altijd om schattigheid :P ik ben geen meisje maar zo denk ik er wel over :D

    /   Beantwoorden  / 
 769. shirley

  en welke is dan wel voor meisjes ?:P
  piplup die aap of die schildpad:P

    /   Beantwoorden  / 
 770. pokemaster

  ik vind geen een want ze worden toch allemaal sterk :P maar misschien kun je dan tog beter piplup nemen ik vind turtwig eigelijk te dom eruitzien in de 2e staat en dat vind ik wel van meer maar die van de aap is ook wel lelik die van piplup vind ik wel geinig maar je moet maar gewoon zelf kiezen want ik weet nie wat jij vind bewonder ze maar gewoon op serebii :P

    /   Beantwoorden  / 
 771. shirley

  ikga piplub nemen maar
  heb jij pokemon diamond of pearl
  al en welke heb diamond of pearl?:p

    /   Beantwoorden  / 
 772. pokemonman

  ik vind turtwig wel cool maar welke is uiteindelijk de beste please reageer erop.
  ik moet dat spel hebben.maar je komt iets sneller shiny´s tegen dan op de anderen spellen toch.

    /   Beantwoorden  / 
 773. shirley

  turtwig is cool maar die is de
  laatste op mijn lijstje..
  want.turtwig heef wel een cool
  uiterlijk maar veel gyms
  haal je er nie mee..
  ik zouw piplup nemen.
  die is het beste !

    /   Beantwoorden  / 
 774. pokemaster

  jep piplup
  ik heb diamond
  en nee niks van dat diamond/pearl shinys is waar maar er zijn veel hackers enz die ze gewoon maken en dan ruilen ze die met wifi das wel jammer anders waren er veel minder ook

    /   Beantwoorden  / 
 775. shirley

  ow oke
  en is het een super leuk spel?

    /   Beantwoorden  / 
 776. hitler

  pearl en diamond zijn cool:)

    /   Beantwoorden  / 
 777. shirley

  hitler heb je pokemon diamond of pearl?:P

    /   Beantwoorden  / 
 778. pokemaster

  hard :P wie noemt zichzelf nou hitler wel lol xD maar tis echt een sppr cool spel het beste tot nu to vind ik en er is weer een soort secret base maar nu ONDERGRONDS :P

    /   Beantwoorden  / 
 779. shirley

  maar ik vind dialga een coole legendarische
  pokemon palkia valt wel mee !…
  ikwil dat spele zo graag we moete nog
  25 dagen wachten !

    /   Beantwoorden  / 
 780. Jordi

  Watt is chiny

    /   Beantwoorden  / 
 781. Jordi

  wat zijn chinys en kan je alle pokemon ook uit de eerste versies

    /   Beantwoorden  / 
 782. rebecca

  bedoel je niet shinys??

    /   Beantwoorden  / 
 783. pokemaster

  shinys: ander gekleurde pokemon met zelfde stats maar de kans dat je er een tegenkomt: alleen maar 1 op de 1891 of zelfs meer dus ik zou er niet speciaal voor zoeken je moet gwoon mazzel hebbe als je wil weten hoe shinys eruit zien kun jewel naar serebii gaan en dan op een pokemon op de pokedex klikken dan zie je meteen de shiny form ik vond dialga ook cooler

    /   Beantwoorden  / 
 784. pokefreak

  Haa heey mensen is er eigelijk al een nieuwe pokemon reclame op tv van d/p zojah
  issie cool

    /   Beantwoorden  / 
 785. shirley

  mensen welk spel gaan jullie kope
  diamond of pearl of welke hebben jullie
  reageer hier op !

    /   Beantwoorden  / 
 786. toby

  wie zocht er een shiny arceus???
  ik heb er 1.

    /   Beantwoorden  / 
 787. toby

  ik heb diamond gekocht,ik vond dialga wel een speciale type combo hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 788. shirley

  diamond ??? nu al waar heb je die gekocht??
  of woon je ergens waar ze die hebben
  reageer effe !!

    /   Beantwoorden  / 
 789. toby

  maar wie kan er antwoord geven op mijn onbeantewoorde vraag:hoe krijg je je friend code?want er staat hele tijd :

  “obtain your friend code by linking up to the nintendo WFC”

  ofzo iets.maar wie dat kan beantwoorden krijgt van mij een shiny dialga.

    /   Beantwoorden  / 
 790. pokemonman

  toby waar heb je dat spel gekocht. je moet het me vertellen

    /   Beantwoorden  / 
 791. toby

  mijn moeder heeft een kennis die heeft een gamezaak en kan hem heelgoed inporteren.

  P.s ik woon in Nederland

    /   Beantwoorden  / 
 792. toby

  die zaak heet fourgames en ligt in tilburg.

    /   Beantwoorden  / 
 793. shirley

  cool !!!!!!! toby hoeveel procent
  op 100 vind je het spel leuk ?

    /   Beantwoorden  / 
 794. toby

  ik denk 100% ;)

    /   Beantwoorden  / 
 795. pokemonman

  nou zeg je het nog.

    /   Beantwoorden  / 
 796. toby

  ja dat heb ik al gezegd,maar hier komt het nog een keer:

  bij de gamezaak fourgames in tilburg in nederland

    /   Beantwoorden  / 
 797. pokemonman

  sorry

    /   Beantwoorden  / 
 798. toby

  en weet iemand al hoe ik dat moet doen met dat friend code gedoe???

    /   Beantwoorden  / 
 799. pokemonman

  okee

    /   Beantwoorden  / 
 800. toby

  ik ben heel even van de blog.geef me 15 min.

    /   Beantwoorden  / 
 801. pokemonman

  ik dacht als je wi-fi voor het eerst gebruikt krijg je je friend code.
  dat hoorde ik kinderen zeggen.
  het kan dat het nietwaar is hoor

    /   Beantwoorden  / 
 802. toby

  ik dat al geprobeerd maar dan staat er “no acces point in range”ofzo.

    /   Beantwoorden  / 
 803. pokemaster

  probeer het dan bij wifi settings onder continue ofzo en i+m+a+d reageer je nog over die shiny arceus van mij waar jij shiny ditto en shiny camerupt voor bood?

    /   Beantwoorden  / 
 804. toby

  ok ga ik doen,als het goed is krijg je die shiny dialga van me!
  heb jij het ook zo gedaan?

    /   Beantwoorden  / 
 805. shirley

  100%op 100 !!! onee
  nu wil ik hem zeker hebben nouw bedankt :P
  euhh toby hoeveel badges heb je en
  welke beginners pokemon ?:P
  reageer effe

    /   Beantwoorden  / 
 806. toby

  is dit dan mijn code?

  wfc settings>options>System information>Mac address:00-1a-e9-1c-aa-df

    /   Beantwoorden  / 
 807. toby

  ik heb alle badges en mijn beginner is chimchar,omdat infernape wel iets had vond ik.

    /   Beantwoorden  / 
 808. shirley

  chimchar hmm… en piplup kiezen de
  meeste en je hebt alle badges cool..
  heb je de legendarische pokemon
  dialga al?

    /   Beantwoorden  / 
 809. toby

  ja ik alle legendarische pokemon al shiny en non-shiny.de shiny’s heb ik gehackt maar mijn spel is nog niet vast gelopen dus zijn allemaal helemaal OK!!!

    /   Beantwoorden  / 
 810. shirley

  haha :) ) en hoeveel uren en minuten
  heb je tot nu al aan dat spel besteed?

    /   Beantwoorden  / 
 811. toby

  zo te zien want ik heb hem al een tijdje:

  180 uur en 21 minuten

    /   Beantwoorden  / 
 812. shirley

  wow !!!! nie overdrijven hè :P
  maar als je dialga wil vangen welk
  lvl heeft ze dan?:P

    /   Beantwoorden  / 
 813. cynder

  lvl 47

    /   Beantwoorden  / 
 814. cynder

  wat is het beste (niet-gehackte) team?

    /   Beantwoorden  / 
 815. toby

  ik zal je alle legendarische ontmoetingen van hun levels te laten weten:

  rotom lv 15,old chateau(national dex)
  uxie lv 50,aquarity cavern
  mesprit lv 50,verity cavern(hij vlugt weg,vang in wild)
  azelf lv 50 ,valor cavern
  dialga lv 47,spear pillar(diamond versie)
  palkia lv 47,spear pillar(pearl versie)
  heatran lv 70,stark mountain(national dex)
  regigigas lv 70,snowpoint temple(national dex + regice,regirock,registeel)
  giratina lv 70 turnback cave(national dex)
  cresselia lv 50,fullmoon island(national dex,rend weg net als mesprit,vang in wild)
  phione lv 1,(laat manaphy met ditto paren en hatch die egg)
  manaphy lv 1(hatch de manaphy egg van pokemon ranger)
  darkrai lv 40,newmoon island(national dex + nintendo event met de member card key item)
  shaymin lv 30,flower paradise(national dex + nintendo event met de oak’s letter key item)
  arceus lv 80,hall of origin(national dex + nintendo event met de azure flute key item)

  en dat was het zo een beetje.

    /   Beantwoorden  / 
 816. cynder

  hoe krijgt ge die kut event-items??

    /   Beantwoorden  / 
 817. toby

  weet ik veel.ik heb ze gekregen door mijn action replay ds.en dit is mijn team:

  medicham lv 100(shiny)
  -power trick
  -thunderpunch
  -fire punch
  -ice punch

  infernape lv 100(shiny)
  -mach punch
  -thunderpunch
  -flare blitz
  -blaze kick

  alakazam lv 100(shiny)
  -phychic
  -focus blast
  -fire punch
  -energy ball

  electivire lv 100(shiny)
  -fire punch
  -thunderpunch
  -cross chop
  -giga impact

  salamence lv 100(shiny)
  -flamethrower
  -hydro pump
  -fly
  -dragon claw

  deoxys lv 100(shiny)
  -pshyco boost
  -energy ball
  -focus blast
  -shadow ball

  wie denkt ze te verslaan???

    /   Beantwoorden  / 
 818. toby

  en ohh ja ze zijn gehackt maar salamence heeft pokerus.

    /   Beantwoorden  / 
 819. pokefreak

  ze zeggen dat er zon uitbreiding komt van diamond en pearl zoals crystal van gold silverr en emerald van ruby saphire. wete jullie daar al wat meer van

    /   Beantwoorden  / 
 820. pokefreak

  ze zeggen dat er zon uitbreiding komt van diamond en pearl zoals crystal van gold silverr en emerald van ruby saphire. wete jullie daar al wat meer van

    /   Beantwoorden  / 
 821. cynder

  das dan wel (niet zo) vet

    /   Beantwoorden  / 
 822. toby

  mijn echte non shiny lv 72(daar doe ik niks meer mee)

  maar mijn shiny is lv 100.

  p.s ik heb meer als 30 shiny dialga’s

    /   Beantwoorden  / 
 823. toby

  dat zal wel niet zijn van die uitbreiding.want bij ruby had je groudon en bij saphire had je kyogre en op allebeide spellen kon je rayquaza krijgen.en toen kwam er een spel met daarin als hoofdlegendarische rayquaza.maar nu heb je diamond(dialga) en pearl(palkia) maar er zijn 3 andere van lv 70 die je allebeide spellen kunt vangen.dus dan zouden er wel 3 uitgebreide spellen moeten komen.maar dat zou niet gebeuren,maar ik krijg wel een raar gevoel dat er wel zo’n uitgebreide versie gaat komen,maar dat hoop ik niet natuurlijk!!!

    /   Beantwoorden  / 
 824. shirley

  we zijn gwn. diamond en pearl
  freaken !!! iedereen die op deze
  wabsite heeft geschreven !!!
  maar jullie moete me helpen ikweet
  niet welk spel ik wil kopen
  jullie gaan daarom
  stemmen zeg diamond of pearl diegenen
  die jullie willen of hebben
  reageer !!!

    /   Beantwoorden  / 
 825. toby

  ik stem op diamond want dialga is cooler.maar palkia heeft maar 1 zwakte maar voor die type combo kun je palkia laten vervangen door kingdra.dus diamond

    /   Beantwoorden  / 
 826. cynder

  DIAMOND is wel vet en wat is een ‘wabsite’ ? lol :P

    /   Beantwoorden  / 
 827. toby

  hahaha!!! ja trouwens wat is een wabsite?

    /   Beantwoorden  / 
 828. cynder

  ik hoop da ge da ni serieus bedoelt want euhm…

    /   Beantwoorden  / 
 829. toby

  tuurlijk niet.maar het was gewoon een foutje

    /   Beantwoorden  / 
 830. cynder

  het schijnt dat als je op emerald je saved file wrg doet en dan opnieuw begint,je een celebi of jirachi (kweenimeer) in je box bebt…

    /   Beantwoorden  / 
 831. shirley

  ja ikga diamond koowpe 27 juli.
  en dan pak ik chimchar !
  :P die lijkt cool.

    /   Beantwoorden  / 
 832. pokemaster

  Toby k denk dat ik jou gehackte team aankan ik zal normale en gehackte gebruiken denk ik maarik weet wel dat JIJ eraan gaat :P
  en dat van je FC klopte niet dat het dat met jp-o4 ofzo is het zijn getallen zoals 1504 2483 3756 maar wie krijgt die shiny dialga dan toby? dat had ik nie begrepen ik zoek nog wel effe uit hoe dat met die fc moet

    /   Beantwoorden  / 
 833. pokemaster

  LOL ik speel ook al heel lang soms lig ik in bed en speel iknog sppr lang door val ik in slaap effe kijke hoelng ik speel

  kep hm vanaf 1 mei en ik speel/niet speel maar wel aan laten staan: 380 UUR goddamn dat is eehm… niet weinig :P

  ik heb hem wel es 3 dagen 8er mekaar aan latenstaan dicht maar ik d8 dat het niet zou tellen:S

    /   Beantwoorden  / 
 834. pokemaster

  oh en pokefreak er klopt niks van die uitbreiding je kunt gewoonalle hoenn en kanto pkmn emigreren (johto ook mr een stuk minder) je kunt in de safari zone ook wel johto pokemon vangen

    /   Beantwoorden  / 
 835. shirley

  hmmm…. wwhuhahhahaahahha
  mijne papa kan pokemon diamond misschien krijgen van ziojn beste vriend
  owyeah

    /   Beantwoorden  / 
 836. pokemaster

  k heb het volges mij je moet verbinding naar wifi ding wel maken w8 ik leg het effe uit

  in het start scherm bij continue ga je weer naar nintendo wfc settings
  dan naar connection settings connct to your wifi usb connector en dan moet je je wifi op t scherm van je computer aanzetten endan moet je jezelf toestemming geven en als het goedis heb je dan bij pal pad je wifi fc

    /   Beantwoorden  / 
 837. pokefreak

  veel zeggen wel een uitbreiding namelijk

  pokemon opal

  klinkt best wel fake

    /   Beantwoorden  / 
 838. pokefreak

  en die pokemon site van diamond en pearl die komt op de dag van release waarschijnlijk want toen die in amerika nog niet uitkwam was ook alleen nog maar die site en precies op dag van release kwam de officiele site

  best stom dat je die pokeballen niet in willekeurige volorde kan openen
  want ik heb het al op 4 computers geprobeerd en op alle computers was het turtwig, chimchar, piplup, dialga, palkia

    /   Beantwoorden  / 
 839. shirley

  dat maaakt toch nie uit welke volgorde
  ofwel?:P

    /   Beantwoorden  / 
 840. shirley

  dat maaakt toch nie uit welke volgorde
  ofwel?:P

    /   Beantwoorden  / 
 841. pokemaster

  ik dacht dat pokemon opal een ander landse naam voor Shinnoh is bijv. japanse naam ofzo dus daar moetje maar niksbij voorstellen ;D

  en waar heb je het over met willekeurige volgorde? ik vind het alleen jammer dat als een gevecht begint je niet de eerste pokemon zelf kan kiezen bijv. je hebt turtwig op 1 en dan infernpe op 4 dat je gewoon de nummer 4 kunt gebruiken in plaats die op nummer 1 maar jah… dat zal wel bij de pokemon stijl horen he? :D

    /   Beantwoorden  / 
 842. cynder

  waar hebbe jullie het over?? wa is er met da wolgorde gedoe

    /   Beantwoorden  / 
 843. pokemaster

  dat bedoel ik dat snap ik dus nie

    /   Beantwoorden  / 
 844. pokefreak

  nja laat maar:P

    /   Beantwoorden  / 
 845. LOOK, ik ben je oma !!!

  De pokemon’s van diamond en pearl komen er ook in voor.
  {de meeste hier kennen me als THIJS bij animal crossing wild world uit het stadje PALLET}

  Veel succes met het spel :P

    /   Beantwoorden  / 
 846. cynder

  leuke naam heb jij…

    /   Beantwoorden  / 
 847. pokemaster

  hoe weet jij dat de meeste hier jou al kennen? srry hoor ik vat het gewoon nie meer btw ik heb ook animal crosing maar dat spel is saai ookal heb ik alle huizen en de duurste spullen xD dit gaat over pokemon…

  en ja best leuke naam ik ken het ergens van maar ik ben vergeten waarvan…

    /   Beantwoorden  / 
 848. cynder

  loop neuke me u animal crossing dude! lol

  (mopje)

    /   Beantwoorden  / 
 849. toby

  ik ga nu online.heb mijn friend code .geef me jullie fc.

    /   Beantwoorden  / 
 850. toby

  en pokemonmaster krijgt dialga die shiny

    /   Beantwoorden  / 
 851. pokemaster

  1504 2483 3756

  maar wat wil je doen dan? :S en had ik gelijk over hoe je die fc kreeg? want dit kan handig zijn :P

    /   Beantwoorden  / 
 852. pokemaster

  dankje :P

    /   Beantwoorden  / 
 853. pokemaster

  mag ik jou fc ook dan? XD

    /   Beantwoorden  / 
 854. toby

  mijn fc is:

  may
  5155 0037 4014

    /   Beantwoorden  / 
 855. toby

  ja dor jou werkte het.ga nu online trade.en ruil je die spiritomb met wonderguard?

    /   Beantwoorden  / 
 856. pokemaster

  ok dan kom ik nu on btw mn naam is Ginji maar dat maakt niks uit

    /   Beantwoorden  / 
 857. pokemaster

  ehhm nee srry :P
  die houd ik voor de noodgevallen en de battles war andere mnsen pokemon inzetten op overwinning/verlies xD

    /   Beantwoorden  / 
 858. pokemaster

  deze dikzak lijkt misschien dom maar als je hem bij een trainer in t migrate station laat zien krijg je een speciale pokech apply

  ty voor die pokemon btw xD

    /   Beantwoorden  / 
 859. toby

  ik wil best wel battlen maar geen spiritomb met wonderguard of sableye

    /   Beantwoorden  / 
 860. pokemaster

  nee zal ik nie gebruiken maar laat mij dan wel eerst effe mn goeie pokemon pakken

  zullen we dan doen geen pokemon met wonderquard? :P

    /   Beantwoorden  / 
 861. toby

  ik ga nu weer online en ben voortaan iedere avond om 7 uur online.

    /   Beantwoorden  / 
 862. pokemaster

  k best :p ik kom zo wel

    /   Beantwoorden  / 
 863. toby

  ben je online?

    /   Beantwoorden  / 
 864. toby

  ik geef je shiny palkia voor die spiritomb met wonderguard.

    /   Beantwoorden  / 
 865. pokemaster

  nee hoef ik nie :P

    /   Beantwoorden  / 
 866. toby

  je kon me tch aan maar wel zonde dat je een lugia gebruikt

    /   Beantwoorden  / 
 867. pokemaster

  ja best wel hij is weak :P

    /   Beantwoorden  / 
 868. toby

  te veel legendarische

    /   Beantwoorden  / 
 869. toby

  hoe oud ben jij?

    /   Beantwoorden  / 
 870. pokemaster

  dmn ik ben nie zon type expert xD

    /   Beantwoorden  / 
 871. pokemaster

  godver ik had salamence dood kunnen hbben

  15 jij?

    /   Beantwoorden  / 
 872. pokemaster

  ben je al achter de plate gekomen? :D

    /   Beantwoorden  / 
 873. pokemaster

  je bent goed :P

    /   Beantwoorden  / 
 874. toby

  je hebt het alsnog goed gedaan

    /   Beantwoorden  / 
 875. pokemaster

  misschien is de burn iets te veel :S
  damn dit word echt iets te ik had 9 over :(

    /   Beantwoorden  / 
 876. pokemaster

  goed gespeeld :D ik won! :P ik had 40 hp over

    /   Beantwoorden  / 
 877. pokemaster

  goed gespeeld :D ik won! :P ik had 40 hp over

    /   Beantwoorden  / 
 878. toby

  goed gespeelt , alleen jammer dat je zoveel legendarische hebt gebruikt , wil je shiny arceus ruilen tegen spiritomb

    /   Beantwoorden  / 
 879. toby

  je had een ghost plate of niet soms!
  maar welke shiny wil je nou hebben?

    /   Beantwoorden  / 
 880. toby

  mijn vriend wilt met zijn team battlen.neem je hem aan?

    /   Beantwoorden  / 
 881. pokemaster

  nounu geen team battle maar ik had ghost plate ja en hoezo welke shiny wil je nou hebben?ik vat het nie oh en k reageer laat want pc deed raar en dat van die veel legends daar d8 ik effe nie aan :P

    /   Beantwoorden  / 
 882. toby

  wil je battle tegen mijn vriend?

    /   Beantwoorden  / 
 883. pokemaster

  ja maar niet nu en ik hou niet van dubbel battles :P

  maar je zei: welke shiny wil je nou hebben? leg dat eens uit :D

    /   Beantwoorden  / 
 884. toby

  ben al een tijdje online.

    /   Beantwoorden  / 
 885. toby

  voor die spiritomb met wonderguard.maar wil jij morgen avond tegen mijn vriend (op mijn spel heeft hij zijn team) battlen?en voor mij een revange?

    /   Beantwoorden  / 
 886. pokemaster

  misschien ik weet niet maar ik ruil spiritomb met wonderquard nie dat zei ik ookwel maar ik ruil wel shiny arceus

    /   Beantwoorden  / 
 887. toby

  de jouwne of de mijne?

    /   Beantwoorden  / 
 888. cynder

  toby en pokemaster wrm prate jullie da ni uit op msn??

    /   Beantwoorden  / 
 889. pokemaster

  nee ik ruil die van mij en imad bood een shiny camerupt en shiny ditto

    /   Beantwoorden  / 
 890. pokemaster

  omdat we een verslag bij willen leveren aan alle anderen wat er gebeurd als je het over ruilen/vechten hebt trouwes wrom moeilijk doen met msn geven dan kunnen jullie niet zien wat wij doen nou goed? :D

    /   Beantwoorden  / 
 891. toby

  maakt niet uit want ik heb er al zo veel.maar wat waren jouw shiny?

    /   Beantwoorden  / 
 892. pokemaster

  al mijn shinys die ik heb:
  darkrai
  aggron
  umbreon
  magnezone
  kiingdra
  ho oh
  dialga :P
  tentacruel
  swellow
  pachirisu
  zubat
  electrode
  minun
  spiritomb
  nidoking
  deoxys
  gyarados
  flygon
  arceus
  ik vertel de lvls er maar nie bij dat zou iets te lang werk worden maar er zijn best veel in lvl 100

    /   Beantwoorden  / 
 893. toby

  wil je nog andere?ik heb zin om te ruilen :p

    /   Beantwoorden  / 
 894. toby

  ik ga slapen

    /   Beantwoorden  / 
 895. pokemaster

  :P ja maar wel met een echte look xD ik weet op dit moment geen een die ik wil misschien moet jij jou shinys eens typen xD lol

  waar kocht jij die action replay en hoe duur was ie? :P

    /   Beantwoorden  / 
 896. pokemaster

  k ik wou ook gaan eigelijk nu maar dan moet je morgen wel antwoord geven op mn vorige vraag xD

    /   Beantwoorden  / 
 897. Mark

  Hoe kom je aan die arceus en darkrai? pokemaster, zelf gecheat, of heb je hem geruild met iemand die heeft gecheat?
  Geld trouwens ook voor al die andere shiney’s van je.

    /   Beantwoorden  / 
 898. LOOK, ik ben je oma !!!

  Zijn er hier al mensen die pokemon diamond of pearl heeft ???

    /   Beantwoorden  / 
 899. LOOK, ik ben je oma !!!

  ik bedoel dus:Zijn er hier al mensen die pokemon diamond of pearl HEBBEN.
  ( sorry van dubbelpost )

    /   Beantwoorden  / 
 900. cynder

  dude wordt wakker waarover hebbe we het hier de hele tijd (ja dus)

    /   Beantwoorden  / 
 901. cynder

  ik heb diamond van amerika late kome en speel hem al iets meer dan een maand

    /   Beantwoorden  / 
 902. Palky

  Toby. Dialga heeft ok twee zwakte, hoor? Omdat hij steel is is hij zwak tegen grondtype zowel ok tegen dragontype. Alles uitgeprobeert. Ik beb ok Rayquazza(dat is de Nickname van mijn Dialga). Denk daran hij is steeldragontype.

    /   Beantwoorden  / 
 903. LOOK, ik ben je oma !!!

  Ja, kben ve weggeweest dus ben wat achter :(

    /   Beantwoorden  / 
 904. cynder

  is nils hoor oma :P

  @ Palky Dialga is Steel-Dragon en is dus niet zwak voor Dragon (kijk op de poketch)

    /   Beantwoorden  / 
 905. Palky

  Cynder, je bent gelijk. Ik wist niet dat nu in Shinnoh dragon anvallen tegen steel not very effectiv zijn want in Hoenn regio was dragon tegen steel nog neutral. Snapp je?

    /   Beantwoorden  / 
 906. pokemaster

  ik cheat zelf niet ik krijg pokemon van anderen en er zitten wel veel echte ussenzoals minun en flygon staravia umbreon kingdra amagnezone en pachirisu zubat tentacruel gyarados nidoking en aggron de andere zijn niet echt dus het zijn wel veel die weecht zijn misschien sla ik er een over maar dat interseert me nu nie

    /   Beantwoorden  / 
 907. cynder

  Ben ik gelijk? ik wist ni da in hoenn dragon tegen steel neutral was ^^

    /   Beantwoorden  / 
 908. pokefreak

  boeiuh:P

    /   Beantwoorden  / 
 909. toby

  he pokemonmaster heb je nu zin in een battle van mijn nieuwe team?en ik heb de action replay gekocht op ebay voor 25 euro.

    /   Beantwoorden  / 
 910. Palky

  synder. Ik moet its korregieren. Dat met draak tegen steel daar was ik verkeert. Het is me nu pas ingevallen dat Dialgas tweede zwakte gevecht is en niet draak. Omdat hij steel is is hij zwak tegen gevechtspokemon. Snapp je?

    /   Beantwoorden  / 
 911. cynder

  ah ja ik snap(p) het :P
  @ toby en pokemaster: plan je battles op msn en vertel de uitslagen hier :D

    /   Beantwoorden  / 
 912. toby

  heeft iemand zin in een battle???

    /   Beantwoorden  / 
 913. cynder

  nope ik hab geen wi-fi maar eigenlijk zou t wel moete lukke

    /   Beantwoorden  / 
 914. toby

  hoezo?heb je je eigen friend code dan niet?

    /   Beantwoorden  / 
 915. cynder

  nee ook ni ma als ik de connection test dan is de verbinding eerst heel goe en dan superslecht dus kan ik ni op wi-fi :S

    /   Beantwoorden  / 
 916. cynder

  pls help ?

    /   Beantwoorden  / 
 917. toby

  nee je moet eerst je friend code hebben,omdat te doen volg deze stappen:

  1zet je ds(lite) aan bij een computer met draadloos internet.
  2dan geeft het een signaaltje aan
  3klik die aan
  ga dan op diamond/pearl naar de wfc en dan moet je hem hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 918. toby

  als je dat hebt gedaan,battle?

    /   Beantwoorden  / 
 919. cynder

  geen signaaltje…

    /   Beantwoorden  / 
 920. cynder

  en als ik dan bij wi-fi conn setup ga heb een signaal ma gaan goeie verbinding

    /   Beantwoorden  / 
 921. toby

  dat signaaltje moet op de com komen rechtsonderin

    /   Beantwoorden  / 
 922. cynder

  ma dan nog t gaat ni

    /   Beantwoorden  / 
 923. kjell

  an edde gij geen draadloos internet

    /   Beantwoorden  / 
 924. cynder

  euhm… jawel anders zou k hier nu ni zitte

    /   Beantwoorden  / 
 925. kjell

  dan mot da normaal wel gaan :s

    /   Beantwoorden  / 
 926. blerk

  fuck jullie allemaal

    /   Beantwoorden  / 
 927. cynder

  lol ga ergens anders pisse noob

    /   Beantwoorden  / 
 928. blerk

  mijn rattata kilt jullie allemaal

    /   Beantwoorden  / 
 929. cynder

  mn piplup van lvl 8 is beter

    /   Beantwoorden  / 
 930. blerk

  ga friend codes zoeken vieze flikker

    /   Beantwoorden  / 
 931. blerk

  o ja , mijn rattata is van 25

    /   Beantwoorden  / 
 932. toby

  sterf blerk

    /   Beantwoorden  / 
 933. cynder

  ok fijn om te weten

    /   Beantwoorden  / 
 934. kjell

  he flikker, mijn kont kan je zelfs aan

    /   Beantwoorden  / 
 935. cynder

  ja inderdaad
  ga batsen

    /   Beantwoorden  / 
 936. blerk

  o ja , ik wil je dood neuken want ik ben homo

    /   Beantwoorden  / 
 937. blerk

  ok , kom maar

    /   Beantwoorden  / 
 938. toby

  stop die rattata in je kont

    /   Beantwoorden  / 
 939. cynder

  je papa wilt misschien…

  ik zoek friend codes ga gij alvast maar een leven zoeke

    /   Beantwoorden  / 
 940. kjell

  val dood met die kut rattata

    /   Beantwoorden  / 
 941. kjell

  hee blerk hoe oud ben jij???

    /   Beantwoorden  / 
 942. cynder

  laat hem maar hij ist ni waard …

    /   Beantwoorden  / 
 943. pokemaster

  dan zet ik mn flygon in om jou zn stinkende dragonbreath te laten ruiken (lvl 100) die ownt zelfs jou rattata

  ga jongestjes van 4 verkrachten Blerk

    /   Beantwoorden  / 
 944. blerk

  47 jaar kleine kut drol

    /   Beantwoorden  / 
 945. pokemaster

  en cynder je hebt gelijk hij is helemaal niks waard
  zelfs die rattata niet wat mij wel de uitstekende pokemon voor hem lijkt

    /   Beantwoorden  / 
 946. pokemaster

  en cynder je hebt gelijk hij is helemaal niks waard
  zelfs die rattata niet wat mij wel de uitstekende pokemon voor hem lijkt

    /   Beantwoorden  / 
 947. cynder

  47 jaar en geen leven jeezzz waar gaat da naartoe

    /   Beantwoorden  / 
 948. pokemaster

  Blerk jij bent pedofiel
  je hebt geen leven met je Rattata
  en je stinkt uit je bek daar kan zelfs mn flygon nie tegen op

    /   Beantwoorden  / 
 949. toby

  he pokemaster battle?

    /   Beantwoorden  / 
 950. kjell

  ik ook maar dan op toby’s ds

    /   Beantwoorden  / 
 951. pokemaster

  nah nie vandaag ik heb er nie zin in nu…

  misschien andere keer laten we het nu effe opnemen tegen blerk ;D

  (willen alle pedofielen dan NU even van deze Blog afgaan wantje maakt de kleine onder ons bang

    /   Beantwoorden  / 
 952. cynder

  ga je (sinds je homo bent) geadopteerde kindertjes neuken

    /   Beantwoorden  / 
 953. kjell

  ik ben z’n vriend waar die het over had

    /   Beantwoorden  / 
 954. pokemaster

  dat heb ik begrepen maar vandaag nie ok

    /   Beantwoorden  / 
 955. cynder

  hij reageert ni meer : t was teveel voor die arme (NOT) stakker

    /   Beantwoorden  / 
 956. blerk

  ik ben hier weg

    /   Beantwoorden  / 
 957. cynder

  daag blerkje we zullen je missen man

    /   Beantwoorden  / 
 958. pokemaster

  hij is wel zielig hoor
  een homo pedofiel met pokemon en zn beste pokemon die hij heeft is een rattata die vast ook pedofiel is en zn andere pokemon zijn vast en zeker weggerend omdat hij zn pedofiele homo gedrag toonde

    /   Beantwoorden  / 
 959. pokemaster

  hij is wel zielig hoor
  een homo pedofiel met pokemon en zn beste pokemon die hij heeft is een rattata die vast ook pedofiel is en zn andere pokemon zijn vast en zeker weggerend omdat hij zn pedofiele homo gedrag toonde

    /   Beantwoorden  / 
 960. kjell

  eindelijk

    /   Beantwoorden  / 
 961. toby

  morgen battle om 5 uur?

    /   Beantwoorden  / 
 962. pokemaster

  ik denk dat hij echt geen leven had wie speelt er op zn 47e nog pokemon

  ik hoop uiteindelijk wel dat die Rattata Female was want anders had ie vast een probleem…

    /   Beantwoorden  / 
 963. cynder

  47 jaar en da speelt pokemon + hij komt zn tijd verdoen op deze site = geen leven

    /   Beantwoorden  / 
 964. cynder

  hij pakt die rattata in zn aars man

    /   Beantwoorden  / 
 965. pokemaster

  ik weet niks wat ik morgen doe ik doe het als ik er op dat moment zin in heb doe ik het en ook niet nu want het is 10 uur en dan ga ik south park kijken op Comedie central

    /   Beantwoorden  / 
 966. toby

  je hebt helemaal gelijk.maar ik ga van deze blog omdat ik met kjell een battle ga spelen

    /   Beantwoorden  / 
 967. pokemaster

  hij zei tog dat hij homo is?
  misschien is het wel een Male want hij wil volgens mij nie anders misschien is t nog een baby en vind ie t daarom nie erg :D

    /   Beantwoorden  / 
 968. kjell

  20 uur , ik ben weg , battle met toby
  BYE

    /   Beantwoorden  / 
 969. cynder

  wrm is dit een blog en geen forum?

    /   Beantwoorden  / 
 970. pokemaster

  geen vragen hierover stellen want het is voor niemand nuttig xD

  we maken hier gewoon een forum van :)

  wie speelt hier online games? :P gewoon vraagje ik zit zonder een goed spel xD

  misschien een 3d online pokemon game :O xD

    /   Beantwoorden  / 
 971. Palky

  Hey, Mark. Wat is eigelijk jou E-mail adress?

    /   Beantwoorden  / 
 972. shirley

  man man man wat ik hier allemaal
  heb gelezen :P precies een drama
  (lol) die blerk ofzo is die 47 dat geloofd
  ge toch zelf nie,naja blerk laat zich
  nie meer zien.. goed !!!,hij kan zich niet verdedigen… voeg me toe op msn
  a.u.b voeg me toe
  [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 973. rebecca

  ik krijg echt medelijden met die rattata:P

    /   Beantwoorden  / 
 974. shirley

  ja echt hè mijn chimchar van lvl 21
  maakt die ratata van zogezegd lvl 25 nog af die zeverde en uuhh rebeca ben je een meisje ?

    /   Beantwoorden  / 
 975. shirley

  ik oowk rabecca heb jij pokemon diamond of pearl al?

    /   Beantwoorden  / 
 976. shirley

  ik oowk rebecca heb jij pokemon diamond of pearl ?

    /   Beantwoorden  / 
 977. shirley

  ja ik ook :P heb jij poemon diamond of pearl al?

    /   Beantwoorden  / 
 978. pokefreak

  he gasten pokemon diamond en pearl zijn van de bartsmits site afgelhaald

  weet iemand waarom?

    /   Beantwoorden  / 
 979. cynder

  die is al lang dood(geneukt)

    /   Beantwoorden  / 
 980. cynder

  die is al lang dood(geneukt)

    /   Beantwoorden  / 
 981. cynder

  bla bla

    /   Beantwoorden  / 
 982. toby

  iemand zin in een battle???

    /   Beantwoorden  / 
 983. pokemaster

  :P kijk… die rattata die hoeft het helemaal niet zo erg te vinden want het is tog al een pokemon dat aids rondbrengt eigelijk is t dus helemaal nie zo zielig voor die rattata hij is lvl 27/28 maar nogsteeds een van de slechtste pokemons die er zijn hij is misschien male maar dan nog is zn kontgat te klein en als ie female is is t t zelfde geval het grootste probleem voor hem is dat tijdens het zoenen misschien die rattata word doorgeslikt of blerk word gebeten… ja tog? :P

    /   Beantwoorden  / 
 984. cynder

  haha :D

    /   Beantwoorden  / 
 985. Dirk

  hahah blerk wat ben jij een wanhopige gast joh 47 ik heb egt medelijden met jou jongen ik ben beniewt of dat je een chick hebt volgens mij kan je er geen aan koomen ga een leven zoeken je gedraagt je eigen als een jochie van 9 man shit

    /   Beantwoorden  / 
 986. shirley

  hahahahah ik ,oow………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

    /   Beantwoorden  / 
 987. pokefreak

  haha:P

    /   Beantwoorden  / 
 988. PSP RULEZZZZZZZZZ

  jezes, wie speeld er nu nog pokèmon…
  :-S

  als jullie nou mooi pokèmon gaan doen met z`n alle, dan ga ik de nieuwe
  “wipe out pulse” doen!!! HAHAHAAAAA
  NOOBS met die kut DS, echt triest apparaat.

  probeer eens een psp plz…

    /   Beantwoorden  / 
 989. PSP RULEZZZZZZZZZ

  jezes, wie speeld er nu nog pokèmon…
  :-S

  als jullie nou mooi pokèmon gaan doen met z`n alle, dan ga ik de nieuwe
  “wipe out pulse” doen!!! HAHAHAAAAA
  NOOBS met die kut DS, echt triest apparaat.

  probeer eens een psp plz…

    /   Beantwoorden  / 
 990. Mark

  Volgens mij staat het hier al ergens, maar:
  [email protected]
  Ik zit nu in de victory road, bijna bij de pokemon league(of hoe je t ook schrijft).
  Ik heb alleen het idee dat ik nogal achter loop. Mijn pokemons zijn allemaal pas rond de 45, net als de wilde pokemons in die grot.

    /   Beantwoorden  / 
 991. oscar

  ik krijg pokémon pearl over 1 of 2 weken!!

    /   Beantwoorden  / 
 992. pokemonman

  ik verander mijn naam in pokemonfreak

    /   Beantwoorden  / 
 993. Thomas

  Hey, ik wil niet zeiken, hoor… Maar een echte Pokémon diehard-fan zou wel weten dat ook Rattata sterk kan zijn. Geef ‘m Focus Sash zodat ie na een aanval van de tegenstander kan vol houden op 1 hp (ik heb het nu over een Rattata van lvl. 1 tegen een Empoleon van lvl. 100). Daarna aanvallen met Endeavor zorgt (Endeavor: Battle Effect = Gains power if the user’s HP is lower than the foe’s HP, Secondary Effect = Power rises if user’s HP is less than opponent’s HP) voor grootse schade… Onverwachte verrassingsaanvallen, dat is wel een specialiteit te noemen bij een Pokémon als Rattata. Gelukkig is ie ook lekker snel…

  Anyway, nog een paar weken en het is tijd! Ik heb nog geen reclame op TV gezien, kinda weird. =/

    /   Beantwoorden  / 
 994. PSP RULEZZZ

  jezes, wie speeld er nu nog pokèmon…
  :-S

  als jullie nou mooi pokèmon gaan doen met z`n alle, dan ga ik de nieuwe
  “wipe out pulse” doen!!! HAHAHAAAAA
  NOOBS met die kut DS, echt triest apparaat.

  probeer eens een psp plz…

    /   Beantwoorden  / 
 995. steven

  moet je eerst de pokemon leauge hebben uitgespeeld om op iron island te komen voor een riolu egg want iemand was bij de 4de gym en had al een lucario als ik de verhalen heb gehoord is dat bull shit weet iemand of dat waar is?? of hoe je op iron island komt??

    /   Beantwoorden  / 
 996. steven

  hoe kom je op iron island?? moet je dan eerst de pokemon league hebben uitgespeelt ???

    /   Beantwoorden  / 
 997. pokefreak

  jah ik ook:P

    /   Beantwoorden  / 
 998. alice

  pokemon diamond and pearl s het mooiste pokemon spel

    /   Beantwoorden  / 
 999. alice

  ik ga zeker pokemon diamond kopen

    /   Beantwoorden  / 
 1000. alice

  pokemon diamond is beter dan pearl

    /   Beantwoorden  / 
 1001. arthur

  welke rattata?

    /   Beantwoorden  / 
 1002. Heidi Grzenia

  Kip, Pokemasterrr, Marc, en Jeroen. Ik heb van jullie heel lang niets meer gehoort hier. Bent jullie zooo druk bezig met Diamante e Perla? Ik ben ok druk bezig met dit spelletjes. En nu wacht ik gewoon op BATTLE REVOLUTION want ik vervehl me in Shinnoh.

    /   Beantwoorden  / 
 1003. RVvanDam

  Ik denk dat ik gewoon nog twee weekjes wacht totdat D & P in de winkel liggen, dan koop ik ze allebei.

  De meesten zeggen dat ze hierop Chimchar, de vuurstarter, nemen, maar ik neem op spelletjes altijd de waterpokémon en in dit geval is dat Piplup.

    /   Beantwoorden  / 
 1004. RVvanDam

  Ik denk dat ik nog even twee weekjes wacht voordat ik Diamond en Pearl koop. Die liggen binnenkort wel in de winkel, bovendien wil ik geen risico nemen door de spellen uit het buitenland te importeren.

  Ik zie dat veel mensen Chimchar nemen als beginpokémon, maar ikzelf neem altijd de waterpokémon en in dit geval is dat dus Piplup. Ik heb liever iemand met een goede verdediging en Empoleon heeft dat zelf zeker, omdat het een staalpokémon is.

    /   Beantwoorden  / 
 1005. Iemand

  Ik heb het spel al, heb nu 2 badges en vind het al erg leuk. Het is een beetje 3d enzo en heel mooi, de pokemon bewegen en maken geluiden, veel nieuwe opties en alle dingen (bag, town map etc.) veel mooier!

    /   Beantwoorden  / 
 1006. mannypi

  hey yo mennnnnnnnnnnnnnn

    /   Beantwoorden  / 
 1007. mannypi

  pokemon diamonddddddddddd

    /   Beantwoorden  / 
 1008. jasper

  ik heb dratini dragonair en dragonite EX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 1009. Mark

  Ik ben nou bij de pokemon league… laatste vrouwjte moet ik nog verslaan maar me pokemons zijn eigelijk net nie sterk genoeg. Allemaal zo rond de 46 tot 49 en een hoogste van 50. De laagste van die champion is 60 :S.
  Ik kom wel iedere keer bij de laatste pokemon, maar dan gaat t mis. Dan heb ik niet meer genoeg over om t af te maken.

    /   Beantwoorden  / 
 1010. kiko

  ey welke gek zegt dat het een blauwe vogeltje heet het heet piplup en in het jaoans pochama (ik ben piplup fan)

    /   Beantwoorden  / 
 1011. Pokemaster

  lol ik was op vakantie en ik ga volgende week weer 3 weken drom ws ik er nie maar ik ben er dus wel weer :D
  Mark je moet gewoon meer revives hebben en max potions ik had hetzelfde maar dan had mn empoleon geen moves meer :S dus moest ik mn andere gebruiken… het was wel een mooi eindgevecht in de pokemon leaque
  en hoedef**** kun je een pokemon EX krijgen? lol dat bestaat tog nie eens op pokemon?
  update van mijn shinys :p
  flygon lvl 100 mr mime lvl 100 staraptor lvl 100 umbreon lvl 56 spiritomb lvl 100 mewtwo lvl 80 alakazam lvl 37 electrode lvl 69 marowak lvl 80 ninjask lvl 70 zubat lvl 29 claydol lvl 50 starmie lvl 100 totodile lvl 10 deoxys lvl 100 darkrai lvl 100 swellow lvl 100 lapras lvl 42 charizard lvl 100 shellder lvl 30 whishmur lvl 35 ditto lvl 53 minun lvl 81 ddustox lvl 50 kingdra lvl 100 camerupt lvl 51 masquerain lvl 23 manectric lvl 28 rotom lvl 100 mothim lvl 51 gyarados lvl 100

    /   Beantwoorden  / 
 1012. robin

  hey iedreen ik heb daimond geimporteert
  van een betroubaar persoon van marktplaats.
  3 dagen daarna gekregen ik raad het echt aan om te kopen het is geweldig spel mijn team:
  empoleon
  arceus
  staraptor
  luxray
  heatran
  torterra

  en de ds is regio vrij dus je kan een engelse gimporteerde spel erop spelen.
  laterzzzz

    /   Beantwoorden  / 
 1013. Heidi Grzenia

  Pokemaster, ben je eigelijk dezelfde Pokemasterrr of ben je iemand anders?

    /   Beantwoorden  / 
 1014. Mark

  Ben je er nou trots op dat je cheat, met al je shineys?
  En robin ook met z’n arceus.

    /   Beantwoorden  / 
 1015. Pokemaster

  gast… ik cheat niet ik gebruik wifi… ik ben dezelfde pokemasterrr

  als ik een cheater was dan had ik wel meer shinys gehad koop ook en wifi en als je die hebt ga dan naar serebiis wifi chat dan kun je ook es shinys krijgen

    /   Beantwoorden  / 
 1016. pokefreak

  ik dacht dat je wifi al gratis in je ds had

    /   Beantwoorden  / 
 1017. Pokemaster

  lol das wireless

    /   Beantwoorden  / 
 1018. pokefreak

  wat moet je dan heebben om over wifi te kunne?

    /   Beantwoorden  / 
 1019. Pokemaster

  een wifi xO

    /   Beantwoorden  / 
 1020. Pokemaster

  kut ik was eergisteren weg en toen was er de echte japanse darkrai event! (of de dag daarvoor maar toen was ik er ook nie)!

    /   Beantwoorden  / 
 1021. pokefreak

  waar kan je zon wifi kopen?hoe ziet die eruit?
  hoe duur?

    /   Beantwoorden  / 
 1022. pokegirl

  ik zou als starter pokemon piplup pakken . omdat je dan turtwig en grottle enzo dan gemakkelijk kunt verslaan omdat je hem peck enzo kan leren !! eigenlijk een soort van ultime starter pokemon !! en als hij empoleon is heeft hij dan ook nog een beresterke defense !! als je nog vragen hebt vuur ze dan maar af !!
  ik heb ook 2 pokemon sites
  http://www.pokeplace.come2me.nl
  http://www.pokeplace.websitemaker.nl/pokeplace

    /   Beantwoorden  / 
 1023. Mark

  Je moet voor WiFi een draadloze router of een WiFi-stick hebben.
  En dat darkrai event was volgens mij niet via WiFi maar gewoon via mystery gift op een evenement in Japan.

    /   Beantwoorden  / 
 1024. pokefreak

  isgoed
  dankje wel

  is zon stick duur?

    /   Beantwoorden  / 
 1025. kip

  weet iemand als je bij cd-wow pokemon diamond afzegt of je je geld dan weer terug krijgt?

    /   Beantwoorden  / 
 1026. pokefreak

  jah dat weet ik,
  je krijgt je geld wel terug maar je moet er wel wat voor doen geloof ik

    /   Beantwoorden  / 
 1027. Heidi Grzenia

  Kip, ik hoop dat het bij jou lukt. Ik heb mijn geld nog steets niet terug.

    /   Beantwoorden  / 
 1028. Heidi Grzenia

  OK.

    /   Beantwoorden  / 
 1029. Heidi Grzenia

  Kip, ben je nu op videogames.ca geklikt waar ik heb jou aangeraden? Dat ik jou toen aanraade naar CDWOW.net te gaan was mijn foute omdat ik zelf nog niet zo goed wist weet je. Maar nu weet ik dat videogame.ca 1000keer beter is dan de gekke CDWOW.net.

    /   Beantwoorden  / 
 1030. kip

  ja ik weet het

    /   Beantwoorden  / 
 1031. Heidi Grzenia

  He, Mark
  Ik wil iets jou vragen. Toen ik in dualslot Firered had en ik in Valley windworks Elekid had ontmoet. Now heb ik in dualslot Leafgreen. De vraag is waar ontmoet ik dan Magby?

    /   Beantwoorden  / 
 1032. Pokemaster

  ik weet waar maar datis op stark mountain ik weet effe nie waar anders

    /   Beantwoorden  / 
 1033. Heidi Grzenia

  Hey, Pokemasterrr. Ik heb net ok in andere Internetsite gekeken toen had ik ok de antwoort gevonden. Maar bedankt voor het antwoort, hoor?

    /   Beantwoorden  / 
 1034. Mark

  Dat weet ik zo ook niet Heidi, volgens mij kom je elekid sowieso tegen bij de valley windworks, het is tenslotte een stroomcentrale. Maar ik weet het niet zeker. Je kunt even op serebii kijken of elekid daar voorkomt.

    /   Beantwoorden  / 
 1035. pokemaster

  dat kan alleen met fire red
  ik heb een electrivire die is echt vet maar mn vriend heeft die met rare candy code naar lvl 100 getraind en dus is ie zwak met stats
  btw: de pokemon nature blijkt heel veel te doen met de pokemon wie let daar eigelijk veel op? ik niet in ieder geval :S
  maar een goeie stats is natuurlik wel vet cool :P

    /   Beantwoorden  / 
 1036. timmb

  27 juli

    /   Beantwoorden  / 
 1037. steven

  wie wil een shiny steelix k heb er een als je wil stuur je friendcode dan naar [email protected] p.s. je kan gewoon een amerikaanse pokemon diamond of pearl kopen wi-fi doet gewoon

    /   Beantwoorden  / 
 1038. pokemaster

  weet ik en k wil hem best wel maar wat moeten we dan bieden? of geef je gewoon weg :D
  anyway
  1504 2483 3756 Ginji

    /   Beantwoorden  / 
 1039. Heidi Grzenia

  Hey, Pokemasterrr en Mark bedankt voor het antwoort nog. Ik heb al Elekid en Magby ontmoet hoor. Eigelijk heb ik nu alles wat ik in Shinnoh nodig heb. Een vraag heb ik nog. Kunt jullie me de E-mailadress geven zodat ik jullie kan maar mailen? Mijn E-mailadress is [email protected]. Ik wou het gezellig vinden. Ok de vraag aan Kip. Wou je ok vijn vinden jou E-mailadress te geven?

    /   Beantwoorden  / 
 1040. Angelo

  Dudes pokemon diamond en pearl zijn niet dom ok namen zoals piplupi is nogal dom maar in Pearel en Dm zijn de graphics vet goed ik vraag een Ds op mn verjaardag en ik ga het diamond spel winnen via jetix magazine :P

    /   Beantwoorden  / 
 1041. max

  wat is beter een shiny lugia of een dark lugia ?

    /   Beantwoorden  / 
 1042. pokefreak

  he mensen de officiele pokemon site is er

    /   Beantwoorden  / 
 1043. Pokemaster

  lol misschien klinkt dit dom maar ik wil best wel weten hoe een dark lugia eruit ziet waar kun je dat vinden?

    /   Beantwoorden  / 
 1044. Skippy! (v)

  Ja, er zijn wel meisjes die Pokémon leuk vinden ! Ik heb zelf pokémon:
  zilver , crystal en sapphire.
  me zus:
  blauw, geel en goud.
  Als pokémon Diamond en Pearl de 27e er is, zijn
  wij zeker gelijk in de winkel om hem te kopen!

    /   Beantwoorden  / 
 1045. killer

  speel je het spel nu al erik? O.o

    /   Beantwoorden  / 
 1046. erik

  Ik wacht braaf tot de 27ste.

    /   Beantwoorden  / 
 1047. D.

  Even een vraag van een leek op dit gebied? Zijn Diamond en Pearl hetzelfde spel, alleen met andere Pokemon, of moet ik beide spellen aanschaffen. Hoor het graag.
  Bedankt!

    /   Beantwoorden  / 
 1048. iuk

  ik heb hem oook net zo leuk

    /   Beantwoorden  / 
 1049. ferrari de 3000

  hallooooooooo ik heb het spel hahah?

    /   Beantwoorden  / 
 1050. NES

  Zoals al eerder gevraagd: is het nodig beide spellen te kopen, dus Diamond en Pearl, zijn ze totaal verschillend of hetzelfde?
  Ben heel benieuwd!

    /   Beantwoorden  / 
 1051. ANr

  Dat wil ik ook wel weten: kan iemand duidelijk het verschil vertellen tussen Pokemon Diamond en Pokemon Pearl, en welke is leuker? Is het nodig ze alletwee te kopen, of is dit zonde van je geld en kun je het ook met 1 af?

    /   Beantwoorden  / 
 1052. pokefreak

  pokemon diamond en pearl zijn precies het zelfde op een paar dingen na. net zoals in fr/lg en rruby saphire kan je bepaalde pokemon niet in diamond die je wel in pokemon pearl en andersom het gaat dan over 18 pokemon ofzo en palkia en dialga natuurlijk

    /   Beantwoorden  / 
 1053. pokemaster

  je hoeft gewoon van elke regio 1 spel te kopen en dan is het wel ok… cya tot over 3 weken ik ga naar italie :( maar ik neem mn pokemon mee :D dus ik ben weer es wat sterker als ik terugkom en dn wil ik wel es tegen iemand vechten… ik heb dan wel veel in te halen zeker.. maar ok… dat red ik wel CYA duds

    /   Beantwoorden  / 
 1054. D.

  ik weet alleen dat pokemon diamond leuker is

    /   Beantwoorden  / 
 1055. MI

  En waarom..?

    /   Beantwoorden  / 
 1056. Heidi Grzenia

  Hey erik. Waroom had jij niet die spelletjes vanuit Amerika bestellt? Ik heb nu al sins vorige week Battle Revolution want ik haat het wachten. Terwijl die anderen hun pokemon in Battle Revolution al lang laten vechten heb jij het nakijken en wacht nog steets op D/P. Als je zo hoort dat ikke in Shinnoh bijna alle Pokemon gespaart heb en de Battle Revolution heb word je niet dan jelours van? Als ik jou was had ik die uit Amerika bestellt. Ik bastel alle spellen uit Amerika.

    /   Beantwoorden  / 
 1057. pokefreak

  maar de wii is toch niet regio vrij? of heb je ook de wii uit amerika?

    /   Beantwoorden  / 
 1058. Heidi Grzenia

  pokefreak, dat klopt wat je daar zegt. Mijn WII-mashine heb ik van hier maar heb mijn WII-mashine laten ombouen voor 75 Euro. Dan kan je darop alles spelen, weet je. Dus darom spel ik battle revolution. Wij hebben in Leeuwarden zo’n game winkel met 2de hands en nieuw en ze doen ok mashinen ombouen.

    /   Beantwoorden  / 
 1059. diamond fan

  op 27 juli is hij dan oook bij intertoys of eplaza ze zegger dat hij aleenbij bartsmit uitkomt help me plz!

    /   Beantwoorden  / 
 1060. diamond fan

  woon je in geuzenveld?!

    /   Beantwoorden  / 
 1061. pokefreak

  oki dan weet ik dat ook weer

    /   Beantwoorden  / 
 1062. Harm

  Heey ik heb pokemon diamond net en ik weet niet hoe ik verder moet komen.

  in welke stad is de 1e gym en hoe kom je daar.

  en hoe kom je aan rock smash.

  doeii stuur terug

    /   Beantwoorden  / 
 1063. Palky

  Harm. alsje in Jubilife City bent dan moet je naar rechts. Heb je al ‘n Poketch?

    /   Beantwoorden  / 
 1064. Mark

  Marcel heeft gezegt dat ie dan alleen bij bart smit is, maar hij is waarschijnlijk gewoon overal in nederland te koop dan. Lijkt me best dom als ie alleen bij één winkel te koop is.

    /   Beantwoorden  / 
 1065. Heidi Grzenia

  Mark, luister op hem gewoon niet. Rechts darin en links eruit.

    /   Beantwoorden  / 
 1066. pokefreak

  of links daarin rechts eruit :D

    /   Beantwoorden  / 
 1067. gigi

  ik over 4 dagen ^-^

    /   Beantwoorden  / 
 1068. marcel

  De nieuwe generatie Pokémon verovert de wereld in Pokémon Diamond en Pokémon Pearl, alleen verkrijgbaar voor de Nintendo DS! Dankzij meer dan 100 nieuwe Pokémon, touchscreenbesturing en online speelmogelijkheden via de Nintendo Wi-Fi Connection, is dit het allergrootste Pokémon-avontuur ooit!

  In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl worden spelers uitgedaagd om de Sinnoh-regio te verkennen. Dit gebeurt tijdens een ongelofelijk diepgaand RPG-avontuur, waarbij je overal nieuwe Pokémon tegenkomt! Onder de Pokémon die hun debuut maken bevinden zich Mime Jr., Lucario en Weavile. Ook de drie Pokémon waar je mee kunt beginnen zijn nieuw. Spelers kiezen uit Chimchar van het type Fire, Piplup van het type Water en Turtwig van het type Grass. Laat het avontuur beginnen!

  Een van de beste onderdelen van de Pokémon-spellen is de mogelijkheid om te ruilen en te vechten met andere Pokémon Trainers. Dankzij de Nintendo DS kun je een draadloze verbinding leggen met andere Pokémon-fans. Dit kan via de lokale draadloze verbinding of de Nintendo Wi-Fi Connection. Hierdoor kunnen spelers nu ruilen en vechten met Pokémon Trainers van over de hele wereld! In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl is het ook mogelijk om voice chat te gebruiken, waardoor je kunt praten met je online vrienden.

  In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl kunnen Trainers ook de mogelijkheid verdienen om te spelen met de Pokémon die ze gevangen hebben in de Game Boy Advance-spellen Pokémon Emerald, Pokémon FireRed, Pokémon LeafGreen, Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire.

  Het nieuwe Pokémon-avontuur is groot, spannend, op de DS… en binnenkort overal!

  •De Legendaries (legendarische Pokémon) zijn groter dan ooit! Dialga is een enorme Pokémon waarvan men zegt dat hij de tijd kan beïnvloeden, terwijl de gigantische Palkia de kracht lijkt de hebben om ruimte te manipuleren.

  •De aanwezigheid van het touchscreen van de DS heeft de gameplay van Pokémon sterk verbeterd. Als spelers een bepaalde aanval kiezen, kunnen zij op het touchscreen belangrijke informatie zien: de aanvalsnaam, het type aanval en hoeveel Power Points de speler overheeft. Het voorwerpselectiescherm is opgedeeld in verschillende categorieën en daarbinnen zijn alle voorwerpen overzichtelijk geordend.

  •Pokémon Diamond en Pokémon Pearl introduceren zichtbare geslachtsafhankelijke uiterlijke verschillen bij de Pokémon.

  •Diamond of Pearl? De gameplay van beide spellen is voor een belangrijk deel hetzelfde. Het belangrijkste verschil zit ‘m in de Pokémon die je tegenkomt. Sommige Pokémon komen namelijk maar in één van de twee versies voor, dus je zult met vrienden moeten ruilen om je Pokédex vol te krijgen! 27 juli 2007

    /   Beantwoorden  / 
 1069. pokefreak

  dit hebben we nou al honderd keer gezien en we weten het nu wel

    /   Beantwoorden  / 
 1070. Palky

  Marcel. Stuur maar ‘n beeld van jou, ja?

    /   Beantwoorden  / 
 1071. Heidi Grzenia

  Uff uff ufff uuuf! 50 Trainers! Ik kan niet meer. Ik heb onderweg opgegeven omdat ik eerst niet wist dat daar 50 als uitdaging zijn. In BATTLE REVOLUTION als men dit game heeft uitgespelt en dan nog een keer naar COURTYARD COLOSSEUM gaat dan heeft men plotsling 50 trainers om zich. Het ergste is nog de regel zo luidt: men kan alle pokemon inzetten. Dan word gezet: “Het intense knockout battle zonder de kans te hebben om de pokemon uit te laten rusten. Naar elke gevecht kan men de kans via rad van avontuur hebben de pokemon te laten genezen of in HP, PP of cure status problemen.” Dan verder word gevraagt of dubble of single gevecht en zo verder en zofort. Erm. Dan de pass. Dat is ‘n beetje moelijk in woorden uit te leggen.

    /   Beantwoorden  / 
 1072. Palky

  He, Marcel. Hoe vind je eigelijk het pokemon PALKIA?

    /   Beantwoorden  / 
 1073. pokefreak

  die pokemonn reclame op tv stelt eigelijk ook niet zo veel voor ik had een beetje meer willen zienm

    /   Beantwoorden  / 
 1074. pokemon master

  wat maakt het nou uit hoe de reclame eruit ziet het spel daar gaat het ja om

    /   Beantwoorden  / 
 1075. ....

  welke heeft de beste pokemons?

    /   Beantwoorden  / 
 1076. chey

  hallo ik heb diamond en kom niet verder ik moet een hap krijgen om door de celisic town grot tekomen
  ik heb aleen rock trow maar hie krijg je stratsh of zo iets?? die aan val kan zoon groote steen verplaatsen in grotten waar krijg,vind je die?????? alsjebliefd ik zoek er al anderhalve week naar zeg het pleeeeez

    /   Beantwoorden  / 
 1077. ....

  welke pokemon spel heeft de beste pokemons pearl of diamond?

    /   Beantwoorden  / 
 1078. Heidi Grzenia

  chey, Waar sta je nu? Heb jij van Synthia ‘n secret potion gekregen zodat je op route 210 de psyduck kan wegsturen?

    /   Beantwoorden  / 
 1079. yannick

  hallo mensen ik weet niet hoe je voorbij de battle tower komt met pearl heel ieri kan iemand mij helpen

    /   Beantwoorden  / 
 1080. yannick

  hallo mensen ik weet niet hoe je voorbij de battle tower komt met pearl heel ieri kan iemand mij helpen

    /   Beantwoorden  / 
 1081. ....

  wie weet welke de beste pokemons heeft pearl of diamond?
  pleassssssssssssssssssssss beantwoord ik ga op vakantie en ik mag 1 van de twee reageer asjeblieft

    /   Beantwoorden  / 
 1082. pokefreak

  lol daar hebben ze denk ik echt wel over nagedacht welk spel beter is want anders zou iedereen het ene spel kopen en niemand het andere het gaat erom welke pokemon jij eigelijk mooier vind

    /   Beantwoorden  / 
 1083. yannick

  help me asljeblieft ik weet het niet ik heb al alles gebrobeerd

    /   Beantwoorden  / 
 1084. .....

  pokefreak vind jij dat pearl of diamond de mooiste pokemons hebt
  reageer asjeblieft

    /   Beantwoorden  / 
 1085. pokefreak

  persoonlijk vind ik diamond de leukste want je hebt dialga en op diamond kan je salamance krijgen en op pearl niet en als fosiel is die op diamond ook leuker vind ik want op diamond krijg je grandidos en op pearl krijg je shieldon maar je moet het nattuurlijk zelf weten;)

    /   Beantwoorden  / 
 1086. ....

  oke mooi zo want ik heb al diamond besteld want ik wou ff zeker weten of ik de goeie had thx

    /   Beantwoorden  / 
 1087. iliboy

  ik neem pearl!!!!!!
  dialga is veel cooler en kan water moves en dat vind ik SPECIAAL!!!!

  (en salamance kan ik ruilen van fire-red dus.)

    /   Beantwoorden  / 
 1088. pokefreak

  ja maar bij pearl krijg je palkia en bij diamond krijg je dialga
  dus misschien moet je dan maar diamond nemen

    /   Beantwoorden  / 
 1089. ....

  welke is beter palkia of dialga?

    /   Beantwoorden  / 
 1090. Heidi Grzenia

  Palkia natuurlijk

    /   Beantwoorden  / 
 1091. pokefreak

  hoezo natuurlijk

    /   Beantwoorden  / 
 1092. Heidi Grzenia

  Ik bedoel toch gewoon dat ik Palkia leuker vind.

    /   Beantwoorden  / 
 1093. ???

  YYAAPADAPPADUUUUUUUUU! Ich hab Pokemon D/P jetzt schon gekauft. Es gibt sie hier in den Niederlanden.

    /   Beantwoorden  / 
 1094. Gitaristy

  he thom w mijn favo pokemon is Gyarados! ik vind het ook een STOMME tijd wanneer pokemon uitgezonden wordt. maar ja ik heb nu samen met Iris nintendo ds light. ik ga ook pearl of diamond kopen!!!!!!!!!!! ik zie je later!!!!
  groetjes Ben.
  ps. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
  (LOLZ)
  OMFG haha bb

    /   Beantwoorden  / 
 1095. pokemon diamond

  heey dudes,
  ik heb het spel al sinds april op flashlinker:P daar kan je download spellen op zetten, maar even over pokemon diamond…
  ik heb de 7e gym verslagen en kom niet verder er is een major blackout, en ik kom niet in het hoofdgebouw van team galaxy…
  wie helpt?

    /   Beantwoorden  / 
 1096. jeremy

  de vetste pokemon vind ik (natuurlijk) dialga

    /   Beantwoorden  / 
 1097. Heidi Grzenia

  Jeremy, en ikke vind Palky zooo schattig

    /   Beantwoorden  / 
 1098. ikkke

  overmorgen liggen ze eindelijk in de winkel=D
  ik ga diamond kopen, want dialga is veel cooler xD

    /   Beantwoorden  / 
 1099. Heidi Grzenia

  Mensen, ik wil maar gewoon weten of iemand van jullie weet waneer Pokemon BATTLE REVOLUTION in Europa eruitkomt. Ik ben maar alleen benieuwt.

    /   Beantwoorden  / 
 1100. iliboy

  da is nog helemaal ni zeker,
  en ik zit er eerlijk gezegd helemaal niet op te wachten.
  lijkt mee gewoon een spel gemaakt speciaaal voor geld te verdienen.
  (bij de anderen willen ze dat natuurlijk ook)
  so wat ik koop hem niet

    /   Beantwoorden  / 
 1101. iliboy

  da is nog helemaal ni zeker,
  en ik zit er eerlijk gezegd helemaal niet op te wachten.
  lijkt mee gewoon een spel gemaakt speciaaal voor geld te verdienen.
  (bij de anderen willen ze dat natuurlijk ook)
  so wat ik koop hem niet

    /   Beantwoorden  / 
 1102. Siebe

  in welke zit dialga en in welke zit palkia?

  en wat kan de legendarische pokemon Palkia? ik had je tekst niet zo goed begrepen Marcel.

    /   Beantwoorden  / 
 1103. Palky

  Palkia in Perla en Dialga in Diamante

    /   Beantwoorden  / 
 1104. Siebe

  En wat kan Palkia?

    /   Beantwoorden  / 
 1105. Palky

  Palkia doet SPACIAL REND, SURF, ICE BEAM en DRAGON PULSE. Deze anvallen heeft mijn schattige Palkia.

    /   Beantwoorden  / 
 1106. Palky

  Ik ga nu na bed. Ben moe. Tot morgen.

    /   Beantwoorden  / 
 1107. pokefreak

  ohno ben voor de eerste keer in me leven een shiny pokemon tegengekomen, een shiny spearow maar ik heb hem afgemaakt

    /   Beantwoorden  / 
 1108. pokefreak

  he mensen ik heb vraag. je kan tog somiige pokemon vangen als je een bepaald gba spel in je gba slot heb? maar kan dat pas als je pokemon league hebt uitgespeeld ?

    /   Beantwoorden  / 
 1109. dud warrock are the best

  waltrouch ga voor walktrough naar http://www.pokemonguidenbook.com lol marvin are the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 1110. dud warrock are the best

  waltrouch ga voor walktrough naar http://www.pokemonguidenbook.com lol marvin are the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 1111. dud warrock are the best

  waltrouch ga voor walktrough naar http://www.pokemonguidenbook.com lol marvin are the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 1112. pokefreak

  ik had maandag diamond besteld op bartsmit.nl en nu is ie al binnen europese.

  met sleutelhanger omdat ik zo snel was moehaha

    /   Beantwoorden  / 
 1113. pokefreak

  eigelijk zou hij morgen pas komen

    /   Beantwoorden  / 
 1114. Mark

  Bij de intertoys lag ie vandaag ook al in de winkel. Eigelijk mocht t morgen pas, maar ja.

    /   Beantwoorden  / 
 1115. Phoenix

  Omg, noobs, wrm zo’n kut spel, hoe oud zijn jullie! ik ga veel liever voor zelda PH Ds…. pokemon xD, egt voor kinderen van 8 tot 12 jaar! wie dit ook nog speeld terwijl hij 12 jaar of ouder is, is egt een noob!:P

    /   Beantwoorden  / 
 1116. joel

  ja ik ook en deoxs

    /   Beantwoorden  / 
 1117. Heidi Grzenia

  Ik was vandag ok in de stad en daar waren in Bart Smith, Inter Toys, Toys R Usok al D/P. Maar aleen in Media Markt waren ze nog niet.

    /   Beantwoorden  / 
 1118. ....

  ik heb de tweede badge gewonnen en als ik nu hard ga rennen gaat het bovenste beeld gaat trillen en gluid maken
  is dit normaal?
  pleas reageer ik ga morgen op vakantie dus help!!

    /   Beantwoorden  / 
 1119. Palky

  Dat met trillen beeld is normaal want dat beeld is 3D, weet je. Maar met geluid maaken weet ik niet wat je bedoel. Daar moet jij me beter uitleggen.

    /   Beantwoorden  / 
 1120. WildWilco

  hey gaste, ik reageer nu wat later dan iedereen maar ik heb et spel, en het is vet, het beste van je kan doen is vuur nemen in het begin, want je vriend zal dan de water pokemon nemen, maar in het begin valt er al best makkelijk een electrische pokemon te vangen te zijn, daarmee kan je hem altijd verslaan

    /   Beantwoorden  / 
 1121. Pokemon diamond master :)

  ik heb een shiny walrein op sapphire
  ik kwam gewoon een roze spheal tege .
  gewoon vange en trainen hij blijft shiny (roze) en nu is die een walrein maar als je
  die walrein eitjes laat maken komen er normale spheal(s) uit die ei

    /   Beantwoorden  / 
 1122. ikkkke

  weet iemand hoe dat met die honing werkt????

    /   Beantwoorden  / 
 1123. lars

  ik ga er een emulator voor dloaden :)
  dan kan ik hem lekker spelen op de pc, en waarschijntlijk heb ik hem dan al uitgspeeld voordat hij hier in nederland uitkomt !

    /   Beantwoorden  / 
 1124. pokefreak

  ik had hem donderdag en heb hem nu al weer uitgespeeld het ging best wel snel maar ik zat er ook letterlijk de hele dag achter:P

    /   Beantwoorden  / 
 1125. rebecca

  hoe kun je eevee krijgen??

    /   Beantwoorden  / 
  1. klaas boy

   je zit in haerthome city en je mag maar vijf pokemons bij je hebben je komt aan gevlogen dan ga
   je in het eerste huisje da je ziet ok er zit een
   vrouw je babbelt er tegen dan heb je een eevee
   ik moet kakken sorry

     /   Beantwoorden  / 
 1126. pokefreak

  he gasten jullie sulle niet gelove maar ik ben shiny pokemon tegengekomen
  een shiny regigigas echt niet gecheat want ik zou niet weten hoe maar echt serieus
  in plaats van het gele op zijn lichaam was ie een beetje groenachtig egt serieus

    /   Beantwoorden  / 
 1127. Heidi Grzenia

  Pokefreak, maar ‘n vraag. Als je since Donderdag de spelletjes hebt maar nu op ‘n Zaterdag dit spelletjes hebt uitgepelt. Zat jij dan de hele dag achter jou Nintendo DS? Dat kan ik me niet vorstellen dat jij binnen 2 dagen dit spelletjes uit hebt. Want ik heb teminste binnen 4 of 5 dagen dit spelletjes uit als ik met de spel van voran begin.

    /   Beantwoorden  / 
 1128. rebecca

  hoe kun uje eevee krijgen???
  geef aub antwoord

    /   Beantwoorden  / 
 1129. ikkke

  hoe werkt da met die honing??
  wil iemand aub antwoord geven??

    /   Beantwoorden  / 
 1130. pokefreak

  ik heb hem egt uitgespeeld de eerste dag had ik nog maar 2 badges en de dag daarna ginbg het heel snel, maare eigelijk kwam team galatic helamaal niet zo veel voor in het spel

    /   Beantwoorden  / 
 1131. pokefreak

  ojah op mijn teller staat 30 uur en 34 minuten:P ik ben niet gek maar dit spel was een uitzondering

    /   Beantwoorden  / 
 1132. Heidi Grzenia

  Pokefreak, was je binnen 2 dagen de hele dag on ‘t spelen?
  @ikkke. Met de honey doe je dit aan de geele boom plaatsen. Dan kom je Burmy, Munchlax, Combee, Cascoon, Silcoon en zo verder zovoort tegen.
  @Rebecca. Als je door de elite 4 was geweest en hebt de nationale Pokedex ontvangen dan krijg je bij Bebe in Hearthome City ‘n Eevee. Nu let op. Je moet naast elite 4 pas 150 Pokemon gezien (niet gevangen) hebben (inc. Uxie, Azelf, Mesprit, Dialga of Palkia). Pas dan kan je ‘n nationalen Pokedex krijgen.

    /   Beantwoorden  / 
 1133. rebecca

  ok =)

    /   Beantwoorden  / 
 1134. Palky

  Blerk, heb je jou rattata nog?

    /   Beantwoorden  / 
 1135. ikkke

  moet je na dat je die honing in die boom heb gedaan gewoon door het gras lopen bij die boom waar je dan die honing in heb gedaan??

    /   Beantwoorden  / 
 1136. killer

  I am the ultimate master trainer!

  pfff overdrijf niet

    /   Beantwoorden  / 
 1137. kip

  wil iedereen ff stemmen palkia of dialga

    /   Beantwoorden  / 
 1138. kjell

  is toby ier

    /   Beantwoorden  / 
 1139. shirley

  blerk ga op ne anders site u zever vertellen se homo

    /   Beantwoorden  / 
 1140. rebecca

  dialga

    /   Beantwoorden  / 
 1141. ikkke

  dialga =D

    /   Beantwoorden  / 
 1142. ikkke

  maar als je die honing in die boom heb gedaan, moet je dan om de boom heen lopen, of moet je dor het gras??(of wat het oowk mag zijn…)

    /   Beantwoorden  / 
 1143. Linkster

  ikke, nee je moet niet door het gras lopen, na ongeveer 12 uur dat je die honing erop gesmeerd hebt moet je terug komen en als die boom dan schudt dan moet je er mee praten en dan begint het gevecht! succes!

    /   Beantwoorden  / 
 1144. shirley

  in veilstone city is er ne team galaxy warehouse en kvind die storage key maar niet echt balen :(

    /   Beantwoorden  / 
 1145. killer

  erik kan je even die berichtjes van blerk weg halen? ik d8t dat dit een nete site was =)

    /   Beantwoorden  / 
 1146. Heidi Grzenia

  Alsjeblieft, Erik. Daar stem ik killer helemaal toe. Want dat is zo ongezellig. Ik besta ok dat je blerk onlineverbot geeft. Als wij over Pokemon zo lekker praten en dan komt zo iemand en doet zo leilijk tegen ons dat vind ik verwerfelijk. En bovendien ben ik al ‘n 34 jaarige vrou en geen kind meer, omdat hij zei tegen ons “kinderen ik n….. .”, weet je.

    /   Beantwoorden  / 
 1147. erik

  Ik heb ze verwijderd. Meestal zijn zulke figuren gewoon mensen die zich vervelen en daarna nooit meer terugkomen. Mocht deze toch nog een keer terugkomen kan ik zijn ip-adres laten blokkeren. :)

    /   Beantwoorden  / 
 1148. Heidi Grzenia

  Super, Erik. Dankjewel. Nog ‘n vraag. Hoe kan ik me hier laten regestrieren?

    /   Beantwoorden  / 
 1149. muhahahahahah shadow??????????????????

  toen pokemon diamond ang pearl in de winkel kwam koste hij in plaats van 50,- euro
  43,- euro

    /   Beantwoorden  / 
 1150. muhahahahahah shadow??????????????????

  sorry dat ik zei diamond ang pearl ik bedoelde pokemon diamond en pearl

    /   Beantwoorden  / 
 1151. muhahahahahah shadow??????????????????

  ik weet hoe je aan darkrai kunt komen zonder
  een speciale event(in pokemon diamond en pearl)je moet kijken op http://www.youtube.com en typ in search”the new darkrai video guide”

    /   Beantwoorden  / 
 1152. Heidi Grzenia

  Aan muhaha shadow????

  Je hebt het goed bedoel maar ik heb dit video ok gezien en zelf uitgeprobeert maar ik heb in andere sites gelezen dat Nintendo darnaast in niet japaanse taal dit opgeheven heeft. Helaas.

    /   Beantwoorden  / 
 1153. kip

  ik heb pokemon diamond ook net en als je op internet ofzo wil ruilen moet je dan eerst de league verslaan?

    /   Beantwoorden  / 
 1154. Heidi Grzenia

  Kip,
  nee hoor. Je kan ok nu al voor je de 1. badge hebt naar WI-FI gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 1155. pokefreak

  eigelijk best wel flauw want ik wil dus weten welke pokemon je ook in de nacht tegen kunt komen dus ik neem dat ding mee naar bed betrapt me moeder me moet je egt heel laat opblijven om te kunnen weten welkje pokemon je dan kunt vangen:P

    /   Beantwoorden  / 
 1156. kip

  ik heb een vraag: weet iemand waar het team galaxy warehouse is?

    /   Beantwoorden  / 
 1157. pokefreak

  in veilstone in het noorden maar daar hoef je alleen maar je rivaal te helpen om zijn pokedex terug te krijgen en je moet pas in de warehouse als je mesprit uxie en azelf moet redden maar dat is pas veel later

    /   Beantwoorden  / 
 1158. shirley

  op de nintendo DS is het op de Y klikken dan zie je je badges pokemon enzo… en SAVE staat er ook bij ..

    /   Beantwoorden  / 
 1159. shirley

  wtf? this zo STIL op deze site ???in juni was er zo veel te vertellen enzo.. en Nu

  STILTE !!!

  komaan das hatelijk (srry voor taalgebruik)

  ik wil dat het weer word zoals in juni (hoop ik)en ik ga nog een 2de naam hebben pokegirl

    /   Beantwoorden  / 
 1160. pokefreak

  naja pokemon diamond en pearl zijn nu ook in nederland dus de spanning is een beetje weg daar heeft het misschien een beetje mee te maken

    /   Beantwoorden  / 
 1161. erik

  Ik maak niet graag reclame voor mezelf, maar ik wil dit nu toch even zeggen…

  http://games.blog.nl/pokemon

  Dit hier is één oud nieuwsbericht uit April. Het verbaast me eerlijk gezegd nogal dat het hier zo druk was en dat er zo lang op is gereageerd. Op de bovenstaande link wordt elke dag iets nieuws over Pokémon Diamond gepost. Ik verwacht dat het daar na verloop van tijd veel drukker wordt dan hier.

    /   Beantwoorden  / 
 1162. shirley

  ja.. Das wel jammer maarja als er een nieuw pokemon spel gaat uitkomen gaat het weer volebak beginnen jah en bedankt erik

    /   Beantwoorden  / 
 1163. pokemon fan

  ik heb heel pokemon diamond uitgespeelt en ik heb een dialga,heatran en een torterra lvl 100 verder heb ik een steelix,porygonZ,rhyperoir,togekiss,spiritomb en nog veel meer.

  mijn legendarische zijn:heatran,dialga,shamin,azelf,darkrai en palkia

  dat jongetje in dat filmpie is een noob op pokemon emerald heb ik een shiny cacturne,tentacreul,muk,latios,mightyena,
  sceptile,rhydon,flygon

  op leafgreen heb ik een shiny mewtwo,skiploom en een shiny onix

    /   Beantwoorden  / 
 1164. patrick

  ik heb zelf pokemon pearl en ik heb nu me 7e badge gehaald maar nu weet ik niet hoe ik verder moet kunnen jullie me helpen voeg me msn maar toe [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 1165. pokefreak

  ben je al naar lake aquity geweest na de gym?

    /   Beantwoorden  / 
 1166. patrick

  dimond en pearl zijn tog bijna het zelfde en ik heb nog een vraag ik weet niet hoe ik bij sunyhorecity moet komen en bij veilstone city moet je bij dat warehuis een speciale sleutel hebben voor team galactie ofso maar die kan ik ook niet vinden kan iemand me daar mee helpen :)

    /   Beantwoorden  / 
 1167. pokefreak

  heidi grzenia,

  mag ik jouw friend code?

    /   Beantwoorden  / 
 1168. patrick

  ja maar daar is tog niks

    /   Beantwoorden  / 
 1169. patrick

  ik heb wfc ding voor in de computer dus dan heb ik tog ook geen friend code of wel ?

    /   Beantwoorden  / 
 1170. patrick

  wat is heidi grzenia?

    /   Beantwoorden  / 
 1171. patrick

  ik doe het spel nu en ik ben bij lake aquity maar daar is niks

    /   Beantwoorden  / 
 1172. patrick

  is er nog iemand ?

    /   Beantwoorden  / 
 1173. kip

  Ok thnx pokefreak. Maar ik heb nog een vraag: hoe kom je in snowpoint city?

    /   Beantwoorden  / 
 1174. patrick

  dat weet ik kip je moet bij celestic town naar de grot links en je moet strength en rocksmash bij hebben en dan ga je de grot in en dan ga je naar boven en dan schuif je die steen weg en gaat nog meer naar boven dan kom je een trap tegen en daar moet je heen en dan kom je er wel

    /   Beantwoorden  / 
 1175. bob

  maar hoe kom je naar de 5de gym ik heb pas de 4rde gym verslagen daarnaar heb ik nog een paar opdrachten gedaan maar wat moet ik nu doen

    /   Beantwoorden  / 
 1176. kip

  ok thnx

    /   Beantwoorden  / 
 1177. bob

  dit is mijn team maar ik moet se nog wel ff trainen so gedaan / gyarados lvl33 staraptor lvl 37 machoke lvl 28 monferno lvl 31 zubat lvl 20 beetje laag roselia lvl 26

    /   Beantwoorden  / 
 1178. patrick

  mijn team is riolu lv 27 rapidash lv 42 noctowl lv 36 empoleon lv 49

    /   Beantwoorden  / 
 1179. patrick

  maar ik niemand me helpen om naar sunyshore city te gaan want er staat een mannetje en die laat me er niet door

    /   Beantwoorden  / 
 1180. bob

  welke town/city krijg je riolu

    /   Beantwoorden  / 
 1181. patrick

  dat is op dat kleine eilandje waar je met de boot moet komen iron island heet het

    /   Beantwoorden  / 
 1182. Heidi Grzenia

  Pokefreak, het spijt me. Mij is het nog niet gelukt in de PC ‘n WI-FI te krijgen. Ik heb daar heel veel moeite met het PC. Heb maar ‘n WI-FI stick en geinstalliert maar dan blijf ik hangen. Zou ik eindelijk WI-FI hebben dan kan ik jou pas
  mijn friendcode hebben. Ok? Heb jij al WI-FI?

    /   Beantwoorden  / 
 1183. patrick

  hey weet jij misschien hoe ik in sunyshore city moet komen heidi grzenia want er staat een mannetje voor die me er niet door laat

    /   Beantwoorden  / 
 1184. bob

  ok bedankt patrick

    /   Beantwoorden  / 
 1185. bob

  ik wil ook wel eens weten hoe je in sunyshore city moet

    /   Beantwoorden  / 
 1186. Heidi Grzenia

  Aan Patrick

  Je moet me als eerst zeggen waar je nu precies staat dan kan jou pas begelijden. Waar sta je nu?

    /   Beantwoorden  / 
 1187. bob

  ik ben in celestic town :) een galactic gastje verslagen eitje!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 1188. bob

  yes heb surf yeahoe :) :) :) :) blij

    /   Beantwoorden  / 
 1189. Heidi Grzenia

  Hey, jongens. Weet iemand waar men ‘n T-shirt van “Poketopia” kan kopen?

    /   Beantwoorden  / 
 1190. kip

  ik heb nog een vraag: wanneer kan je naar mt.coronet en op welke route ligt het?

    /   Beantwoorden  / 
 1191. bob

  welk stadje kan je dialga vangen op diamond

    /   Beantwoorden  / 
 1192. bob

  welke badge moet je hebben voor surf te kunnen doen ??? want dan kan ik naar pal park

    /   Beantwoorden  / 
 1193. Heidi Grzenia

  Bob, Surf krijg je pas vavaf 5de badge bij Fatima. Als je naar Palpark wilt kom je pas naar binnen als je de nationale pokedex hebt ontvangen. Anders sta je dan voor de gesloten deur. Om de nationale pokedex te ontvangen moet je eerst door de elite 4 en 150 pokemon gezien (niet vangen) hebben (inkl. Dialga of Palky).

    /   Beantwoorden  / 
 1194. Heidi Grzenia

  Scheisse. Bob, ‘n vraag aan jou. Weet je waar men de T-shirt van “Poketopia” kan kopen. Want ik heb dat in BATTLE REVOLUTION bij de pokemon trainers gezien en vind dat leuk. Ik heb gehoort dat deze T-shirts voor ons fans ok bestaat. Net als de trainers uit stadium.

    /   Beantwoorden  / 
 1195. bob

  ik weet niet waar die is die t-shirt maar de pal park is tog dat je van je oude spel ik heb pokemon ruby kan oversetten en dan kan vangen
  6 per dag van je oude
  dan kan ik mijn tyranitar oversetten lol

    /   Beantwoorden  / 
 1196. bob

  en ik heb de 5de gym bijna verslagen waar is de 7de gym dan??

    /   Beantwoorden  / 
 1197. bob

  ik bedoel 6de gym sorry :P

    /   Beantwoorden  / 
 1198. bob

  maar weet iemand waar je dialga kunt vangen welke stadje of town???

    /   Beantwoorden  / 
 1199. Heidi Grzenia

  In Spear Pillar boven van Mt. Coronet. Je kan nog niet in Palpark binnengaan. Je staat nu nog voor gesloten deur.

    /   Beantwoorden  / 
 1200. rebecca

  mijn team is:
  Dialga lvl 57
  Luxray lvl 56
  Rapidash lvl 56
  Empoleon lvl 50
  Lucario lvl 48
  Staraptor lvl 48

    /   Beantwoorden  / 
 1201. shirley

  yeah iedereen praat weer op deze op deze site :P PP vreugde ! ! ! ! ! ! ! :D

  I’m happy :O naja,, lkkr pratuuh :P

  maar heb eindelijk de Wi-FI aan de praat gekregen wie wil me friendcode ik ruil chiny pokemons deze ruil ik:

  shiny internfape (was moeilijk te krijgen )
  shiny keckleon
  shiny staravia
  shiny turtwig :D

  dit waren ze.. wie 1 van deze shiny’s wil ruilen voeg me toe op msn of vraag me friencode me msn

  [email protected]

  of vraag me friendcode op deze site danku :D DDDD

    /   Beantwoorden  / 
 1202. bob

  hoi welke stadje kan je je moves weg laten halen ik heb een turtwig iemand heeft het aan mij gegeven en maakte niet uit welke pokemon maar waar haal je je moves weg

    /   Beantwoorden  / 
 1203. bob

  shirey hoe kom je aan shiny pokemons????

    /   Beantwoorden  / 
 1204. brend

  hoe noemen die 3 begin pokemon’s

    /   Beantwoorden  / 
 1205. bob

  piplup/turtwig/chimchar

    /   Beantwoorden  / 
 1206. brend

  merci

    /   Beantwoorden  / 
 1207. kip

  wanneer kan je een quik ball kopen? want uk moet mesprit vangen en dat is toch het best met een quik ball?

    /   Beantwoorden  / 
 1208. bob

  hoe kom je in snowpoint city als ik vragen mag???

    /   Beantwoorden  / 
 1209. shirley

  die shiny pokemons kom je heel soms tegen als je geluk hebt xD en waar je de moves kunt weghalen is in de stad bij de 6de gym denk ik of de 7de maar ik denk de 6DE canalave city ja !!!in 1 van die huisjes is een oude man de move rater ofzoiets en die laat je moves van pokemons verwijderen :P

    /   Beantwoorden  / 
 1210. shirley

  in snowpoint city? als je in snowpoint city wil geraken heb je al EErste heel belangrijk secretpotion nodig .. van cynthia (de leauge shampion)

    /   Beantwoorden  / 
 1211. bob

  ok thanx maar ik heb al een secret potion daarmee heb ik psyducks mee weg gejaagt

    /   Beantwoorden  / 
 1212. bob

  en waar is de naam veranderaar XD

    /   Beantwoorden  / 
 1213. shirley

  ahzo.. heb je dat pad gevolgt ? want dat leid je naar snowpoint city.

    /   Beantwoorden  / 
 1214. bob

  maar waar is de nameveranderaar???? XD

    /   Beantwoorden  / 
 1215. bob

  ja
  beetje ja maar dan heb ik een andere weg daan waar het stormt dan kmoet i da andere doen denk ik

    /   Beantwoorden  / 
 1216. shirley

  bedoel je iemand die een move verwijdert?

    /   Beantwoorden  / 
 1217. bob

  ik heb de 6de gym nog maar net verslagen met monferno nog net XD best moeilijk met monferno nog 1 lvl evalueert ie in infernape

    /   Beantwoorden  / 
 1218. bob

  nee nu is het iemand waaar je je pokemon naam kan veranderen want iemand heef me een turtwig gestuurt in het chinees

  XD

    /   Beantwoorden  / 
 1219. bob

  mijn team isgyarados lvl 40 staraptor lvl 40 zubat lvl 21 slap dus moet nog getraint worden machokr 29 ook nog best slap roselia 28 ook best slap en monferno lvl 35 valt mee

    /   Beantwoorden  / 
 1220. shirley

  omg? in het chinees? fette lol :D

  ik weet alleen waar ge moves kunt laten verwijderen maar ik zal dat is zoeken voor u opt internet als ik het weet zal ik het zeggen

    /   Beantwoorden  / 
 1221. bob

  ok thanx

    /   Beantwoorden  / 
 1222. bob

  wat voor en type is gym7

    /   Beantwoorden  / 
 1223. bob

  waar kan je dialga vangen op diamond welke stadje ?????????

    /   Beantwoorden  / 
 1224. bob

  waar kan je dialga vangen op diamond welke stadje ?????????

    /   Beantwoorden  / 
 1225. bob

  waar kan je dialga vangen op diamond welke stadje ?????????

    /   Beantwoorden  / 
 1226. bob

  mishien heb ik het gevonden snowpoint city heb een andere weggetjhe gevonden

    /   Beantwoorden  / 
 1227. patno

  ik heb het spel ook al maar ben 2 dagen bezig geweest en heb em nu al uitgespeeld XD

    /   Beantwoorden  / 
 1228. bob

  wat is snowpoint temple????? voor iets want iemand blokeert me ik mag daar niet in ik snap da nie sit daaar dialga of so??? in snowpoint city

    /   Beantwoorden  / 
 1229. bob

  snel ik heb hem vanaf vrijdag XD en ben nu pas bij de 7de gym snowpoint city omg XD

    /   Beantwoorden  / 
 1230. bob

  dit is goede training voor monferno ijs type gym 7 omg XD

    /   Beantwoorden  / 
 1231. bob

  yes monferno evalueert in infernape yeahooooo nog meer kans tegen de 7de gym lols XD

    /   Beantwoorden  / 
 1232. bob

  ik wil de elite four verslaanvoor de pal park dang XD duurt nog lang denk ik moet eerwst pokemons goed trainen

    /   Beantwoorden  / 
 1233. kip

  wanneer kan je een quik ball kopen? want uk moet mesprit vangen en dat is toch het best met een quik ball?

    /   Beantwoorden  / 
 1234. kip

  wanneer kan je een quik ball kopen? want ik moet mesprit vangen en dat is toch het best met een quik ball?

    /   Beantwoorden  / 
 1235. bob

  wie is mesprit??

    /   Beantwoorden  / 
 1236. Heidi Grzenia

  Bob, Mesprit, Uxie en Azelf bedoel je?

    /   Beantwoorden  / 
 1237. bob

  ik weet wel wie uxie azelf is maar ik weet niet wie mesprit is XD

    /   Beantwoorden  / 
 1238. bob

  maar moet gaan ben er morgen weer tot 1 uur emn dan 8 uur savonds tusen 8 en half8 ben ik er weeer

    /   Beantwoorden  / 
 1239. Heidi Grzenia

  OK. Mesprit is de zelfde pokemon zoals Uxie en Azelf.

    /   Beantwoorden  / 
 1240. shirley

  to Bob

  bob ga op deze site als je azelf mesprit en uxie wil zien http://www.pokemon.marriland.com
  dan staat daar ergens pokemon diamond and pearl pokedex klik daarop dan krijg je de hele pokedext daar staat dan quick search typ dan de naam in die je wil zien dan op search klikken scrol een beetje naar onder en je ziet em xD

    /   Beantwoorden  / 
 1241. shirley

  nog eens voor bob ik weet de name rater
  in de stad waar je je bickle krijgt (fiets)
  daar onder is een pokemarkt en daarnaast een gebouw.je gaat in da gebouw en daar zit aan de lingse kant een oude man praat me die dat is de naam Rater

    /   Beantwoorden  / 
 1242. bob

  ok maar nog een vraagje hoe kom je in sunyshore city want er staat een mannetje voor en hoe kom je aan rrock climb

    /   Beantwoorden  / 
 1243. bob

  en ik heb gister een steelix gevangen lol das vet cool !!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 1244. bob

  op iron island en ik kreeg een ei ik denk dat daar riolu in sit

    /   Beantwoorden  / 
 1245. bob

  waar vang je die dito ??

    /   Beantwoorden  / 
  1. koe

   naast canalava city. je moet daarvoor je pokeradar gebruiken. en die krijg je in een pokemon centre in een stad. (ik weet niet meer in welke):p.

     /   Beantwoorden  / 
 1246. bob

  je kan die chinesen naam niet veranderen lols vette pech heb ik

    /   Beantwoorden  / 
 1247. shirley

  maa erg ,, heb ik voor nix gezocht :S
  maarja twas gwn op youtube en bob
  noem je pokemon team is met levels.

    /   Beantwoorden  / 
 1248. bob

  ok
  mijn best maar wel slappe pokemons sommige gyarados lvl 43 roselia lvl 29 golbat lvl 22 infernape lvl 37 staraptor lvl 43 machoke lvl 30 maar daarvoor set ik denk ik steelix voor in lvl 34

    /   Beantwoorden  / 
 1249. bob

  maar hoe kom je in sunyshore city voor badge 8

    /   Beantwoorden  / 
 1250. bob

  wtf ik vond net een shiny stone!! -_-”

    /   Beantwoorden  / 
 1251. rebecca

  je moet eerst team galactic hebben verslagen & tegen Palkia/Dialga hebben gevochten, daarna kun je volgens mij naar sunnyshore city

    /   Beantwoorden  / 
 1252. bob

  ok thanx maar hoe kom je aan die sleutel om in die deur te gaan??? want er staat dat je een sleutel voor nodig hebt dus

    /   Beantwoorden  / 
 1253. kip

  wie weet waar een trainer is met de pokemon drifloon want die heb ik nodig anders kan ik geen nationale dex krijgen

    /   Beantwoorden  / 
 1254. shirley

  bedoel je de storage key van team gelaxy warehouse?

    /   Beantwoorden  / 
 1255. bob

  moet je echt persee rock climb hebben om dialga/palkia te kunnen vangen ??? of waar kun je rock climb krijgen >>>

    /   Beantwoorden  / 
 1256. bob

  ja der is wel een ware huis ook maar ook de basis van humwaar krijg je die sleutel dan

    /   Beantwoorden  / 
 1257. bob

  maae waar haal je die sleutel dan shirley??

    /   Beantwoorden  / 
 1258. Palky

  Kip, je ontmoet Drifloon elke vrijdag Valley Windworks

    /   Beantwoorden  / 
 1259. bob

  yes men riolu is uit het ei gekomen yes

    /   Beantwoorden  / 
 1260. bob

  wie kan me het vertellen hoe je aan die key komt voor team galactic warehouse in te gaan en die basis wie weet dat vertel pls anders kom ik nie verder en waar krijg je rock climb

    /   Beantwoorden  / 
 1261. shirley

  bob waar heb je dat ei van riolu gekregen ?? zeg je plz ik zoek die al dagen

    /   Beantwoorden  / 
 1262. bob

  come one waar vind je die galactic sleutel

    /   Beantwoorden  / 
 1263. bob

  o op iron island en dan in die grot dan moet je met een lifje omlaag dan de linkse pakken en dan sie je en meneer moet je team gelactic verslaan niet al te moeilijk en dan krijg je hem maar wel sorgen dat je een plekje vrij hebt anders moet je terug om een plekje vrij te laten maken maar seg pls waar je de sleutel haalt en rock climb

    /   Beantwoorden  / 
 1264. kip

  wie weet welke trainer lumineon heeft?

    /   Beantwoorden  / 
 1265. bob

  kan iemand me segge n waar je team galactic warehous en basis key kan krijgen want ik ben er dagen naar het soeken en rock climb ook en ik weet mishien al waar je dialga kan vangen

    /   Beantwoorden  / 
 1266. bob

  waarom segt niemand niks

    /   Beantwoorden  / 
 1267. senne schepers

  hey! wie kan er zeggen hoe je in het laatste stadje kan want ik kan daar ni door omwille van werken!!! kben al 3 dagen aan het zoeken!!

    /   Beantwoorden  / 
 1268. rebecca

  ik was(nu nog steeds:S) verdwaalt in een of andere grot die Turnback Cave het & toen zag ik oppeens een legendary die ik nog nooit gezien had!!
  Giratina!
  nog nooit van gehoord
  hij is ghost-dragon & level 70

    /   Beantwoorden  / 
 1269. bob

  ik ook al so lang hahahaahha ik soek een sleutel voor team galactic weet je mishien waar je die krijgt senne scheppers en mishien ook rock climb???

    /   Beantwoorden  / 
 1270. bob

  rebecca weet jij dat mishien

    /   Beantwoorden  / 
 1271. bob

  o ja ik weet een glitch om giritina te krijgen bijde pokemon leaqeu
  aleen die glitch is een beetje lang

    /   Beantwoorden  / 
 1272. bob

  maar ik snap die hele walktrough niet ik ken geen engels dus

    /   Beantwoorden  / 
 1273. bob

  kan iemand pls voor 1 uur iets seggen waar je die sleutel kan krijgen voor team gelactice warehouse en base en rock climb heb het echt nodig voor 1 uur

    /   Beantwoorden  / 
 1274. bob

  kan iemand wat seggen pls

    /   Beantwoorden  / 
 1275. bob

  yes rock climb gevonden yeahoe

    /   Beantwoorden  / 
 1276. kip

  hoe gaat het snelst de happines van een pokemon omhoog?

    /   Beantwoorden  / 
 1277. bob

  wat moet ik doen bij die shilderij in diegrot er staat het shijnt eengrot teken te sijn van anchient of so iets

    /   Beantwoorden  / 
 1278. bob

  trainen gewoon en veel de pokemon bij hebben en vaak insetten gewoon dan krijgt ie happines

    /   Beantwoorden  / 
 1279. senne schepers

  ik ben het vergeten van rock climb en die sleutel =s

    /   Beantwoorden  / 
 1280. senne schepers

  waar kan ik dialga vinden?? heb je er iets speciaals voor nodig??

    /   Beantwoorden  / 
 1281. bob

  je mioet naar een stadje gaan die heet oreburgh city an moet je naar boven dan ga je uit het stadje ga je naar rechts dan ga j die grot in maar dan staat er een teken maar je oet wel rock climb hebben en surf en strength en rock smash denk ik maar ik kom er niet in want de deur is niet open

    /   Beantwoorden  / 
 1282. bob

  o ja en surf

    /   Beantwoorden  / 
 1283. bob

  wie weet waar je die sleutel krijgt van de basis van team galactis warehgouse ejn de hq basis van galactic ????

    /   Beantwoorden  / 
 1284. senne schepers

  danku bob ik ga hem nu vange ik ben bijna bij de pokemon!!!! spannend!!

    /   Beantwoorden  / 
 1285. bob

  hoe kwam jij er in???? in die deur ik kwam er nie in ???? maar asje

    /   Beantwoorden  / 
 1286. bob

  maar ik ga nu doei ben er naar 7 uur weer tussen halv 8 en 8 uur doei

    /   Beantwoorden  / 
 1287. kip

  moet je drifloon gewoon vangen in het gras bij die windmolens?

    /   Beantwoorden  / 
 1288. Kevin

  Ben jij Marcel van clan evoL.ution?
  Ik ben Kevin (nickname:+.Sk8er)
  ken je me nog?
  ik heb nu een andere MSN
  [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 1289. senne schepers

  kheb palkia!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 1290. Palky

  Kip, Drifloon staat dan direct voor jou neus. Je kan hem niet missen. Hey, ik heb nog ‘n tipp voor jou. Als je geen zin hebt tot morgen te wachten dan draai de tijd toch gewoon op jou DS op 3 Augustus om 8.00 uur. Dan kom je hem nu tegen. Dat heb ik ok gedaan. Als je hem gevangen hebt dan draai de tijd op DS weer terug. En morgen kom je hem weer tegen.

    /   Beantwoorden  / 
 1291. kip

  cool bedankt palky

    /   Beantwoorden  / 
 1292. Palky

  Alsjeblift.

    /   Beantwoorden  / 
 1293. rebecca

  kheb t even opgezocht bob, je moet na de zevende gym naar Veilstone, dan moet je naar HQ gaan(niet naar het warenhuis)Buiten bij de HQ staat een poppetje van Team Galactic, daar moet ue tegen praten & dan laattie als t goed is de sleutel(of wat t oowk mag zijn…)vallen

    /   Beantwoorden  / 
 1294. rebecca

  weet iemand hoe je togepi kan krijgen??

    /   Beantwoorden  / 
 1295. pokefreak

  maar gasten je hebt geen wifi stick ofzo nodig als je draadloos internet modem hebt.

    /   Beantwoorden  / 
 1296. rebecca

  Hippopotas is vet schattig :)
  kheb er nu 8 ofsoow (allemaal eitjes van 2 Hippowdons :P )

    /   Beantwoorden  / 
 1297. pokefreak

  rock climb vind je op weg naar snowpoint city als je uit mount coronet bent dan zie als je lang doorloopt een huisje staan. in dat huisje zit een gastje en die vertelt dat hij zijn rock climb hm is kwijtgeraakt en die hm ligt achter zijn huis

    /   Beantwoorden  / 
 1298. pokefreak

  ik heb in de underground trouwens al 11 skull fossils gevonden:P granidos fossiel .
  cranidos is wel cool maar al die fossiel pokemon hebben gewoon te veel exp points nodig:P en ik heb ook een mime jr. gevangen bij hearthome city daar achter mij de hallowed tower ofzoiets

    /   Beantwoorden  / 
 1299. pokefreak

  trouwens wie heeft er friend code en is regelmatig aan het wifi battlen of ruilen, zoja mag iik jullie fc?

    /   Beantwoorden  / 
 1300. kip

  hoe kom je in fight area?

    /   Beantwoorden  / 
 1301. shirley

  ik heb net shiny’s gevonden dus wie wim ruilen kheb deze:

  shiny internfape
  shiny keckleon
  shiny staraptor.
  shiny Treeco
  shiny gible
  shiny prinplup

    /   Beantwoorden  / 
 1302. pokefreak

  mag ik misschien een shiny gible? ik ben opnieuw begonnen dus ik nog niet zo goeie pokemon maare mag ik je gible vraag maar wat

    /   Beantwoorden  / 
 1303. shirley

  ik heb nu shiny gabite? ook goed?

    /   Beantwoorden  / 
 1304. patrick

  ik ben er weer en ik heb een vraag weet iemand hoe je deze pokemon kan vangen?
  Heatran
  Regigigas
  Giratina
  Cresselia
  Phione
  Manaphy
  Darkrai
  Shaymin
  Arceus

  en hoe komen jullie aan al die shiny pokemon ?

    /   Beantwoorden  / 
 1305. bob

  vraagje alweer en nog geeen antwoord op gekregen verdomme waneer krijg ik die antwoord is een keer waaar is die key van team gelactic hq en van de warehouse geef antwoord en hoe kom je door xdie deur van dialga

    /   Beantwoorden  / 
 1306. pokefreak

  shirley, ik vind het best maar ik denk dat ik dan te slechte pokemon heb om terug te ruilen ik vind alles goed maar jij?
  mag ik je friend code?
  dan kunnen we kijken

    /   Beantwoorden  / 
 1307. bob

  o maar ik rkijg hem niet :(

    /   Beantwoorden  / 
 1308. pokefreak

  kip, als je de pokemon leugue hebt verslagen kan je in snowpoint city de boot nemen naar fight area

    /   Beantwoorden  / 
 1309. bob

  er staat wel bij die radar dat ie ergens licht en ik druk steeds overal op maar krijg hem niet te pakken so

    /   Beantwoorden  / 
 1310. pokefreak

  bob dan moet je maar eeder zijn;)

    /   Beantwoorden  / 
 1311. bob

  ja daaag v ertel niet dat je het spel overnieuw moet beginnenda ga ik nie doen

    /   Beantwoorden  / 
 1312. bob

  maar de radar segt dat ie er ligt dus mmoet tog ergens liggen

    /   Beantwoorden  / 
 1313. pokefreak

  oh ik dacht dat jij die shiny gabite ook wilde hebben, wat is er dan?

    /   Beantwoorden  / 
 1314. bob

  kan iemand vertellenhoe die rader presies werkt ik zie een stipje maar waar is dat hahahaha op de rADAR

    /   Beantwoorden  / 
 1315. bob

  HOE HEET DIE KEY MISHIEN KAN IK KIJKEN OP YOUTUBE LOL DAAR HAD IK DIE ANDERE KEY OOK MEE GEVONDEN VAN DAT HUISJE

    /   Beantwoorden  / 
 1316. pokefreak

  shirley, kan ik vandaag misschien nog die shiny gabite ruilen met jouw?

    /   Beantwoorden  / 
 1317. bob

  ik wil ook shinys :(

    /   Beantwoorden  / 
 1318. bob

  godveredomme heb ik eiinderlijk iets gevonden en raad is geen key maar een revive danmit

    /   Beantwoorden  / 
 1319. bob

  ik kom echt nooit verder andere pokemon spellen kwam ik met gemak doorheen en met dese spel de eerste kom ik er niet doorheen

    /   Beantwoorden  / 
 1320. Pearl master

  Ik heb ben in 4 dagen bij depkmn league gekomen met Floatzel lv53,Azelf lv52,Uxie lv52,Staraptorlv54,palkia lv55 en een torterra lv55

    /   Beantwoorden  / 
 1321. shirley

  srry ik was naar men tante en pokefreak vandaag weet ik niet morgen? shiny gabite ligt nu op lvl 40 ik ben hem aant trainen dus wat stel jij voor welke pokemon voor mijn gabite?

    /   Beantwoorden  / 
 1322. bob

  pearl master jij geluk ik kom niet verder ik kan die key maar nie krijgen cry en ik snap nniet hhoe iedereen verder is gekomen so snel man

    /   Beantwoorden  / 
 1323. shirley

  en pokefreak ik heb 2 shiny’s gabites 1 van lvl 40 en 1 van lvl 25 jij mag kiezen

    /   Beantwoorden  / 
 1324. Pearl master

  Welke Key?

    /   Beantwoorden  / 
 1325. bob

  dis gewoon een klote spel zo0 als ik er niet langs kom

    /   Beantwoorden  / 
 1326. bob

  van de ware house en hqq van team galactic

    /   Beantwoorden  / 
 1327. Pearl master

  Welke Key Zoek je Die voor ht team galactic warehouse??

    /   Beantwoorden  / 
 1328. bob

  en als ik die versla kan ik ijnderlijk dialga vangen denk ik en naar sunyshore city

    /   Beantwoorden  / 
 1329. bob

  ja en voor in die grotere gebouw er naast in te komen door die duur

    /   Beantwoorden  / 
 1330. bob

  als je begrijpt welke ik bedoel die in veilstone city die warehhhouse en hq

    /   Beantwoorden  / 
 1331. Pearl master

  sry dat ht zo lang duurde want ik zat ff te spele

    /   Beantwoorden  / 
 1332. bob

  huh ben je er nog pwarl master

    /   Beantwoorden  / 
 1333. Pearl master

  jah ik ben r nog :P

    /   Beantwoorden  / 
 1334. bob

  kan het nog erger ik snap geen ene walktrough want het is engels

    /   Beantwoorden  / 
 1335. Pearl master

  w8 ff ik vertaal wel

    /   Beantwoorden  / 
 1336. shirley

  pokefreak wil je gabite van lvl 25 of 40 ?
  en bob hoeveel badges heb je ? antwoord want dan kan ik je helpen

    /   Beantwoorden  / 
 1337. Pearl master

  srry dude ik kan ht nie vindu je moet gwoon rond lope en alle portale en alle trappen nemen

    /   Beantwoorden  / 
 1338. bob

  In ruimte onder de slag van Fredrick van de Wetenschapper staat er bij de key ik snap dat niet

    /   Beantwoorden  / 
 1339. bob

  nee ik moet die sleutel anders kan ik da niet wat je sij door alle trappen te beklimmen en in portals te gaan srry

    /   Beantwoorden  / 
 1340. Pearl master

  slag ??

    /   Beantwoorden  / 
 1341. bob

  ik heb 7 badges

    /   Beantwoorden  / 
 1342. bob

  ja dat staat er in die walktrough he je die key krijgt ik snap het ook nie

    /   Beantwoorden  / 
 1343. Pearl master

  da maak niets uit want als je die baas heb verslage gaat volgens mij da mannetje weg en dan kan je naar sunyshore city

    /   Beantwoorden  / 
 1344. shirley

  bob maak je niet druk over die key die heb je niet nodig !!! je moet eerste de leauge hebben verslagen dan krijg je als je al ver in het spel zit de key en dan krijg je de missie op in de team galaxy warehouse pokemons te bevrijden uxie,azelf.. dus haal maar eerst de leauge ga naar de 8ste gym …die key is voor later (veel later)

    /   Beantwoorden  / 
 1345. Pearl master

  ?? hoe moet je de league hale als je de 8ste badge nie kan hale

    /   Beantwoorden  / 
 1346. shirley

  Dat is onmogelijk..en bob lees wat ik heb geschreven hierboven en ga naar de laatste gym.

    /   Beantwoorden  / 
 1347. Pearl master

  oh zo srry en weet je misschien waar je pkmn van in de lv 50 kan traine

    /   Beantwoorden  / 
 1348. bob

  enigste key die ik heb is van die windworks gebouw maar dat heb ik al gedaan alang

    /   Beantwoorden  / 
 1349. bob

  ok maar wee een probleempje hoe kom je in sunyshore city lol

    /   Beantwoorden  / 
 1350. shirley

  bob maak je maar nie zorgen om die storage key versla de laatste gym leader haal de leauge en dan komt die storage key vanzelf en het leukste is dan kan je uxie,azelf misshien vangen !

    /   Beantwoorden  / 
 1351. bob

  want son meneer die segt dat de weg is gesloten daarnaartoe

    /   Beantwoorden  / 
 1352. Palky

  Rustig, Bob. Niet zo schreeuwen. Je moet als eerst bij team galaxywarehouse naar links waar ok containers staan daarin gaan. In dit klein huisje. succses.

    /   Beantwoorden  / 
 1353. bob

  en als ik naar dialga wilt staat er dat plaatje in die grot bij oberugh cty of so iets dat het een teken is van anchient
  en daar kan ik niet door

    /   Beantwoorden  / 
 1354. bob

  ja heb rock climb

    /   Beantwoorden  / 
 1355. Pearl master

  k weet en ik dagt vrijwel zeker dat je dan eerst uzie,azelf en die andre chap moes bevrijde en dan naar de lake gaan bij je huis en dan met da mannetje prate en dan komt die professor bla bla bla… en dan kan je naar die stad

    /   Beantwoorden  / 
 1356. bob

  waar moeten die uxie azellf en mesrit dan wel niet

    /   Beantwoorden  / 
 1357. Pearl master

  doe siitte in ht midde van die 3 lakes

    /   Beantwoorden  / 
 1358. bob

  bij windworks??? iedereen segt dat je se daaar kan vangen daarom

    /   Beantwoorden  / 
 1359. Pearl master

  die*

    /   Beantwoorden  / 
 1360. Pearl master

  nee daar zijn ze nie ze zitte in die 3 laker

    /   Beantwoorden  / 
 1361. shirley

  hehe ik ga hier nix tegoei kunnen uitleggen wie nie verder geraakt voeg me toe op msn.

  [email protected]

  voeg me toe als je hulp wil.Danku

    /   Beantwoorden  / 
 1362. shirley

  hehe ik ga hier nix tegoei kunnen uitleggen wie nie verder geraakt voeg me toe op msn.

  [email protected]

  voeg me toe als je hulp wil.Danku

    /   Beantwoorden  / 
 1363. shirley

  hehe ik ga hier nix tegoei kunnen uitleggen wie nie verder geraakt voeg me toe op msn.

  [email protected]

  voeg me toe als je hulp wil.Danku

    /   Beantwoorden  / 
 1364. pokefreak

  shirley mag ik die van 25?

    /   Beantwoorden  / 
 1365. bob

  wajoo bij welke stadje is dat ergens in de buurt kan iemand me er naar toe lijder want er sijn 2 valors eentje bij nhet begin en eentje bij snowpoint city ergens

    /   Beantwoorden  / 
 1366. bob

  o nee 3

    /   Beantwoorden  / 
 1367. pokefreak

  je hebt bij snowpoint is lake aquity

    /   Beantwoorden  / 
 1368. Pearl master

  shirley kan ik je ook gwoon toevoege als vriend??

  PS:Mijn MSN in >> [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 1369. bob

  oet ik di8e van bij het begin pakken en heletijt in het gras lopen tot ik se tegen klom of so???

    /   Beantwoorden  / 
 1370. pokefreak

  maare ik heb op deze save pas 2 badges en dit is mijn team torterra 34, shellos 26, mothim 21, mahop 7, pachirisu 9, en murkrow 14 ofzo. maare misschien wil je wat uit me box daar heb ik luxio 16, of mime jr 14, maar ik heb niet meer:P of aipom die heb ik nog wel

    /   Beantwoorden  / 
 1371. bob

  kan iemand me dat gewoon uitleggen op msn men msn is [email protected] want das makkelijker dan op een forum

    /   Beantwoorden  / 
 1372. pokefreak

  maare als je niks goed vind dan hoeft nie

    /   Beantwoorden  / 
 1373. pokefreak

  maar ik wil hem heel graag!

    /   Beantwoorden  / 
 1374. patrick

  heey ik ben er weer kan iemand me helpen want waar kan ik mespritx vinden want ik heb uxie en azelf al dus weten jullie waar ik hem kan vinden ?

    /   Beantwoorden  / 
 1375. pokefreak

  mesprit is in valor bij twinleaf town maar hij is anders te vangen dan uxie en azelf want mesrit vliegt weg en dan moet je net zoals de legendarische honden hem vinden in het gras of water rond heel sinnoh

    /   Beantwoorden  / 
 1376. pokefreak

  shirley ben je morgen op dit forum dan kunnen we misschien een contract sluiten over gabite;)

    /   Beantwoorden  / 
 1377. pokefreak

  ik ga weer ik vandaag te lang achter me ds gezeten en heb nu cronische hoofdpijn:P
  tot morge iedereen

    /   Beantwoorden  / 
 1378. shirley

  jah is goed.ikzal er morgen zijn reken maar =) ik ben er zeker tussen half 8 en 8

    /   Beantwoorden  / 
 1379. patrick

  heel sinnoh iemand zei dat hij in de tempel van snowpoint zit of niet ?

    /