Animal Crossing dagboek – dag 318

Hij is terug! De engste bewoner van Costanza is terug! "Ik vervloek je," was het eerste dat hij zei. "Oh hallo gorgeous, ben je blij om me weer te zien? Sinds we elkaar tegenkwamen in Antailon kon ik maar aan één ding denken en dat was verhuizen naar Costanza!" Niet te geloven dat van alle bewoners die in de loop der tijd uit Costanza zijn vertrokken uitgerekend Lucky nu weer terugkeert.

Nu stonden al zijn spullen nog ingepakt, maar ik weet gewoon zeker dat in één van die dozen zijn walgelijke sarcofaag met inhoud zit. Brrr. Ik gok dat Denise ook niet veel contact met hem heeft gezocht in de tijd dat hij in Antailon woonde. Ik meen me nog te herinneren dat ik zelf de geheime groet "ik vervloek je" (curse you) voor hem heb bedacht. De vloek van de mummie enzo, dat leek me wel toepasselijk. Diepe zucht. Ik was zó blij dat ik van hem af was. Nu kan ik weer opnieuw beginnen hem zoveel mogelijk te ontlopen. Het is niet eerlijk.

Dit dagboek in boekvorm?
Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk? ~ Laatste 50 ~ Wi-Fi hulp
Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza ~ Friend Codes ~ Gallery

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 207
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 316
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 263
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 227
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 221

15 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 318

 1. erik

  Er is nog steeds iets heel erg mis met de scanner software. De knopjes die normaal gesproken onderin beeld horen te staan zitten nu bovenin, en ik krijg geen voorbeeld te zien hoe de scan eruit komt te zien. Maar ik klikte op “Nu scannen!” en hij begon zowaar te scannen. Vraag niet hoe het mogelijk is, maar hij begon echt te scannen.

  Ik heb snel de tekening van gisteren ingescand en ga nu nog sneller de tekening van vandaag maken… voordat de scanner er straks plotseling weer mee ophoudt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. arend

  veel geluk

    /   Beantwoorden  / 
 3. denise

  hahaha vervloekte lucky, in het begin heb ik inderdaad wel wat contact gezocht met hem maar later niet meer, WAAROM WOU JIJ MIJ VERVLOEKEN ?

    /   Beantwoorden  / 
 4. remkje

  Nick had Lucky ook en ik vond die sarcovaag helemaal niet zo eng :)

  Trouwens erik heb je mijn mailtje ontvangen?
  Want ik weet niet zeker of outlookexpress het wel doet… :-s

    /   Beantwoorden  / 
 5. mark

  dus bewoners kunnen terug komen!? yes er is nog een kans om alfonso terug te krijgen hij was vertrokken omdat er in het andere dorp een 24 uur per dag eten was!:(

    /   Beantwoorden  / 
 6. Joyce

  Mark, dat klikt eigelijk best lollig xD

    /   Beantwoorden  / 
 7. Wouwter

  Lucky is een van de leukste characters uit acww!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Adzzz

  meer een van de engste:P

    /   Beantwoorden  / 
 9. remkje

  Dotty is enger, geloof me :|

    /   Beantwoorden  / 
 10. viktor

  lucky erik:P mij lijkt em wel leuk!

    /   Beantwoorden  / 
 11. viktor

  nou als pudge doet wat hij zegt is hij pas eng! toch erik :P hij is trouwens iets van plan met mitzi… ze gaf hem een inbrekers kostuum..

    /   Beantwoorden  / 
 12. midas

  leve erik
  wil je ook een keer bij mij stadje komen please???? ik geef men friendcode bij volgende dag ok??

    /   Beantwoorden  / 
 13. AC:WW fan :D

  Hij is wel aardig hoo rik heb hem ook gehad!

    /   Beantwoorden  / 
 14. Linkster

  yeaaah lucky rocks hij is zo grappig net als peanut hoe gaat het daarmee erik

    /   Beantwoorden  / 
 15. Linkster

  ja dotty stinkt ze is eng want ze is een zebrijn een kruising tussen een zebra en een konijn dus een zebrijn of een kobra nee een kobra is een slang oeps

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.