Animal Crossing dagboek – dag 107

"Hallo Disco E," zei Alfonso (al door 3 verschillende bewoners ben ik zo genoemd), "wordt jij ook altijd zo depressief van de regen? Het mag dan wel goed zijn voor de plantjes, maar wat heb ik daar aan?" Somber keek hij me aan vanonder zijn paraplu.

Eerlijk gezegd snap ik niet wat zijn probleem is. Regen in Animal Crossing is juist geweldig! Zodra ik zie dat het regent, pak ik mijn hengel en ren ik naar de zee. Waarom het zo is weet ik niet, maar dan heb je een veel grotere kans om zeldzame vissen te vangen. En dan met name de Red Snapper en de Barred Knifejaw. Allebei leveren veel geld op bij Tom Nook, en met een kwartiertje vissen in de regen kun je er aardig wat vangen! Ik ben gek op regen!

"Had ik je trouwens al verteld dat ik roze meubels spaar?" vroeg Alfonso. Wat? Alweer? Heeft hij net al zijn roze meubels de deur uit gedaan om plaats te maken voor zeldzame vissen, wil hij nu wéér roze meubels hebben! Het moet toch niet veel gekker worden! Ik mag nog wel een paar extra Red Snappers vangen om alle roze meubels te kunnen betalen die ik de komende tijd voor hem moet gaan kopen.

Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?
Laatste 50 ~ Archief ~ FAQ ~ Inwoners van Costanza

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 51
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 52
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 134
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 251
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 211

35 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 107

 1. Marcel

  nog 1 dag en dan komt het spel uit. Ik kan bijna niet meer wchten

    /   Beantwoorden  / 
 2. erik

  Verschillende mensen hebben hem vandaag al gekocht zag ik. :)

  Voor diegenen: hoe bevalt het spel? :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. denise

  ( antwoord ook op je post in op de pagina wat is acww eigenlijk ? )

  alfronso is echt geweldig, hij heeft de hele middag lopen zuren om een sea bass ofzo… dat rot beest kon ik maar niet vangen in de zee, dus ik ging net ff naar me broertjes dorp en daar ga ik ff vissen, wat denk je … een sea bass .. dus ik ben gelijk weer terug gevlogen, en heb hem zijn vis gegeven ! ik kreeg er een stoel voor ( met al die kleurtjes, ik heb er ookal een tafel van, onee ik wordt geopserdeerd …)
  ook heeft alfonso de neiging om vrezelijk behang aan je tegeven, ik had zo’n retro vloerkleed van hem gehad :S:S

  verder heb ik ene olivia in mijn dorp wonen, die kan alleen maar over drinken praten, dat ze zo’n dorst heeft en dat ze ice tea wilt drinken -_- het gesprek tussen alfonso en haar ging zo :

  olivia :ik ga vanavond rijst met fruit en ice tea eten …
  alfonso : ik hou van rijst, ben dol op rijst mijn menu ziet er zo uit, : rijst, rijst en rijst … echt veel zinnigs zeggen ze niet ..

  ook heb een een savannah in mijn dorp wonen het is een zebra, ik stelde me voor de eerste keer voor en meteen vond ze dat we vrienden waren, verder is ze wel aardig,
  ik heb vanavond om 8 uur met haar af gespoken … eerder wou ze niet want ze moest zich voorbereiden, maar ze loopt al de heledag voor dood met een gieter door mijn dorp te huppelen …

  ik heb wel de neiging om mijn ds steeds te pakken maar ik wil ook nog blijven computeren dus moet ik hem maar ff neerleggen …

    /   Beantwoorden  / 
 4. stefan

  ik dacht ik zet hier mijn inwoners neer want je zal eerder hier kijken.

  ik heb nu in mijn dorp tank (een soort neushoorn die het alleen maar heeft over fossielen)
  en een aap weet effen zijn naam niet meer.
  En ja je gelooft het of niet maar ook bob
  die ook nog eens de eerste dag bij mij op visite kwam

    /   Beantwoorden  / 
 5. stefan

  ik heb nu al zo 5 uur gespeeld en ik heb nu al mijn 1e hypotheek afbetaald en morgen zij nook dat zijn winkel gesloten is vanwege een verbouwing.
  nou word een leuke dag morgen (maar niet heus)
  mischien heeft mijn vriend hem dan ook al en dan ga ik bij hem inkopen doen

    /   Beantwoorden  / 
 6. Adam

  je hebt wel heel veel gespeeld ik ga morgen 7 uur lang non stop doorspelen!en als jij en erik online gaan komt bob mischien terug

    /   Beantwoorden  / 
 7. erik

  Seabass komt echt heel vaak voor. Irritant vaak. Je poppetje zegt niet voor niks “oh no, not again” als je er eentje vangt, maar daar kom je zelf nog wel achter.

  “alfonso : ik hou van rijst, ben dol op rijst mijn menu ziet er zo uit, : rijst, rijst en rijst … “

  haha! Oh die kende ik nog niet. Leuk, echt weer een typisch Alfonso verhaal. Als hij iets leuk vindt dan doet hij een paar dagen lang ook echt alleen maar dat en heeft hij nergens anders meer oog voor.

  “wou ze niet want ze moest zich voorbereiden, “

  Ja, dat willen ze allemaal. Ze hebben allemaal tijd nodig, en als het dan zover is komen ze in precies dezelfde kleren, zonder kadootje etc… dus wat ze in die tijd doen weet ik ook niet.

  “En ja je gelooft het of niet maar ook bob
  die ook nog eens de eerste dag bij mij op visite kwam”

  neeeeeeeeeeeee! ;)

  Nee, het is je wel gegund hoor. Ik heb tenslotte in het begin al een hele tijd van Bob kunnen genieten.

  Maar dat heb je snel gedaan die hypotheek af betalen! Okee de eerste keer is het nog niet zoveel geld, maar toch. Eén dag is wel vrij snel. Nu zal Tom Nook inderdaad morgen gesloten zijn voor zijn verbouwing. Maar er is gelukkig nog meer te doen dan winkelen. :)

    /   Beantwoorden  / 
 8. stefan

  ja dat klopt wel maar ik heb niet zo heel veel gereedschap.
  ik heb alleen een vishengel en een gieter.
  en oja dit is ook wel grappig wat bob zei:ik hou niet zo van in bad gaan,maar daar heb ik een trukje voor geleerdt.mijn moeder zei altijd tot 100 tellen,maar vaak was ik er al na 20 sec uit.
  en toen vroeg die hoe lang ik in bad zit en kreeg ik zo’n balkje.
  nou zit ik best wel lang in bad dus zei ik best wel lang.
  toen zei hij wow dat is best wel lang ik weet bijna zeker dat jou voorouders walvissen waren.
  hahaha

    /   Beantwoorden  / 
 9. stefan

  en hij zei ook nog heel enthousiast, dat tank en peewee (dat is die aap, heb ik even gekeken)
  altijd dezelfde kleren dragen.(en toen even stil,en op een verveelde toon zei hij:) best wel lomp eigenlijk

    /   Beantwoorden  / 
 10. Bartold

  Met regen kan je oowk een coelacanth ofzoiets in de rivier vangen best zeldzaam, alleeen ik heb um nog niet…

  en Alfonso rijst rijst en nog eens rijst, hij lijkt op Stitches die heeft oowk een obsessie voor eten…

  Dan is Friga bij mij begonnen over pink furniture, ik heb gewoon 3 pink boxen bestellen, die zijn de helft van het andere pink furniture, want ik heb het geld nodig nog voor d elaatste 100.000 bells…

    /   Beantwoorden  / 
 11. remkje

  een aligator met roze meubels ongelooflijk!
  noujah van alfonso kun je echt alles verwachten en morgen is het zover dan hebik eindelijk animal crossing!!! (^_^)/
  (=| )
  /

  als hij morgen niet aankomt word ik echt gek!!

    /   Beantwoorden  / 
 12. remkje

  heh shit het poppetje mislukt :( noujah ik heb trouwens ook een vraagje:
  als het regent regent het dan de hele godganse dag? want dat is bij sims 2 ds wel zo en ik vind dat nogal irritant :S

    /   Beantwoorden  / 
 13. erik

  ja, hij wisselt eigenlijk de hele tijd tussen zeldzame kleding, zeldzame vissen en roze meubels. Als hij één van die verzamelingen compleet heeft gooit hij alles weg en begint weer aan één van die drie anderen. :p

  Ik ben benieuwd welke bewoners jij allemaal krijgt! En of er nog ene tussen zit die ik ook ken. :)

  “heh shit het poppetje mislukt :( noujah ik heb trouwens ook een vraagje:
  als het regent regent het dan de hele godganse dag?”

  Nee, het kan ieder uur wisselen. Ik bedoel als het regent dan regent het minimaal een uur, maar op elk heel uur kan het in principe (hoeft niet) droog worden. En als het droog is heb je ook iedere keer dat de klok slaat kans dat het gaat regenen.

    /   Beantwoorden  / 
 14. remkje

  mooi zo want ik word er bij sims 2 egt gek van de hele tijd dat gedruppel aan mn hoofd en geen pareplu natuurlijk :p

    /   Beantwoorden  / 
 15. erik

  In Animal Crossing kun je wel paraplu’s kopen. :) Je kunt zelfs je zelfontworpen patroontjes in een paraplu verwerken en dus je eigen paraplu maken.

    /   Beantwoorden  / 
 16. remkje

  js dat wist ik al ^_^ en als je dan een huisje binnen gaat heb je die pareplu niet meer in je handen maar als je weer de regen instapt wel! :p

  oh wat heb ik toch zin in morgen! vooral omdat het werkweek is (geen last van mn broer want die is mee!!!) gaan wij ook leuke dingen doen morgen informatie over het veenmuseum en vrijdag erheen FIETSEN ja fietsen 20 km!! noujah maar we zijn morgen om 1 uur vrij dus heerlijk de tijd om ac te spelen!

    /   Beantwoorden  / 
 17. erik

  Pittige fietstocht…

  Maar inderdaad wel lekker dat je de hele middag kunt spelen. :) Volgens mij heb jij gelijk op de eerste dag je hypotheek al afbetaald.

    /   Beantwoorden  / 
 18. remkje

  hahahah ik denk het wel jah :p maar hoeveel is dat? :S en ik ga net zolang overnieuw beginnen (met mn ds aan de lader) totdat ik verdorie gaston heb! ik moet en zal hem hebben!!! :D

    /   Beantwoorden  / 
 19. erik

  “maar hoeveel is dat?”

  Niet zoveel… ik weet het niet meer precies. 19.000 ongeveer dacht ik. Dat kun je makkelijlijk in één dag verdienen.

  “en ik ga net zolang overnieuw beginnen (met mn ds aan de lader) totdat ik verdorie gaston heb! ik moet en zal hem hebben!!! :D

  Haha, nou succes. Ik heb het op de gamecube ook weleens gedaan maar het is echt een heel saai werkje hoor. Vooral iedere keer dat hele verhaal in de trein (op de DS dan in de taxi) is echt vermoeiend. Maar goed, misschien heb je geluk en kom je hem al snel tegen. :)

    /   Beantwoorden  / 
 20. remkje

  zul je net zien dat rolf er dan ook bij zit -.-

    /   Beantwoorden  / 
 21. Wendy

  jippy, ik heb 3 fruitsoorten in de bomen zitten! :)

  1. kersen
  2. perzikken
  3. cocosnoten :)

  en ik vind Animal Crossing echt vet!

    /   Beantwoorden  / 
 22. Wendy

  eh… rolf?

  is dat nie een witte tijger?

    /   Beantwoorden  / 
 23. THIJS DE BOSSCHERE

  HOE MOET GE KOKOSNOOTBOMEN PLANTEN??? BIJ MIJ MISLUKT DA ALTIJD

    /   Beantwoorden  / 
 24. OLIVIA

  Denise, JIJ BENT GEWOON DOM!!!
  OLIVIA PRAAT NOOIT OVER DRINKEN. DAT VERZIN JE GEWOON ALLEEN OMDAT JE AANDACHT WIL.
  OLIVIA IS EEN VAN DE AARDIGSTE BEWONERS DIE JE KUNT KRIJGEN BIJ ANIMAL CROSSING.
  EN HET IS JOU MENING DAT ZE DOM IS, DE MEESTE MENSEN DIE IK KEN VINDEN HAAR HEEL ERG AARDIG EN LEUK. EN TROUWENS ALS JE MET ALFONSO PRAAT KUN JE OOK NIET VEEL ZINNIGS ZEGGEN. WANT ALS JE ECHT EEN DOMME BEWONER WILT HOREN, DAN IS ALFONSO HET PERFECTE VOORBEELD. MAAR OLIVIA ZEGT VERDER ALLEEN LEUKE AARDIGE DINGEN, ZE IS HELEMAAL NIET ARROGANT OFZO. EN ALS JIJ HAAR EEN DOMBO VINDT IS DAT JOU PROBLEEM MAAR IK VIND HET HEEL JAMMER DAT ZE BIJ MIJ IS WEG GEGAAN. (PER ONGELUK). JIJ BENT GEWOON EEN LOSER!!!

  oh, en als mensen nu denken dat ik een domme loser ben die animal crossing veel te serieus neemt, dan mag diegene dat fijn denken. dan heeft die vast geen hersens ofzo!!!

    /   Beantwoorden  / 
 25. erik

  “Denise, JIJ BENT GEWOON DOM!!!
  OLIVIA PRAAT NOOIT OVER DRINKEN. DAT VERZIN JE GEWOON ALLEEN OMDAT JE AANDACHT WIL.”

  Denise is niet dom. Plus ik heb dat gesprek over Ice Tea ook weleens gehoord bij één van de vrouwelijke bewoners… die in principe allemaal hetzelfde zijn dus Olivia zal dat zeker ook wel een keer gezegd hebben.

  “WANT ALS JE ECHT EEN DOMME BEWONER WILT HOREN, DAN IS ALFONSO HET PERFECTE VOORBEELD.”

  Echt niet :p Alfonso is de leukste bewoners die ik ooit in Costanza heb gehad!

    /   Beantwoorden  / 
 26. denise

  ah, arme ziel, als je er over wil praten kan je altijd bij mij terecht hoor, ik denk dat ik je wel van je problemen af kan helpen xD wat een probleem dat ik haar gewoon niet mocht, alfonso is gewoon veel en veel beter.

  ze antwoord trouwens op een berichtje van bijna een jaar terug xD

    /   Beantwoorden  / 
 27. animal crossing fan

  ik bekijk ook wel eens berichten van een jaar of langer terug, dat maakt tog niks uit??

  mijn mening

    /   Beantwoorden  / 
 28. kitty girl

  Hoi, bij mij is olivia ook net weg, ik vind dat ook heel jammer, is het misschien mogelijk dat ik haar nog terug krijg???

  help!!

    /   Beantwoorden  / 
 29. OLIVIA

  als jullie er dan zoveel problemen mee hebben dat ik mijn mening geef, dan zeg ik daar wel sorry voor. ik vond het gewoon heel erg dat olivia bij mij weg ging, en toen las ik jou bericht. en dat vond ik niet echt leuk, maar sorry…

    /   Beantwoorden  / 
 30. denise

  wat trekt gamesblog vandaag toch weer een stroom vage mensen achter of eigenlijk waarscheinlijk één presoon met een gesplete persoonlijkheid :P

  met oude berichten terug lezen is niks mis maar er dan ook nog fel op te gaan reageren, wat denk je er mee uit te maken ?
  olivia heeft vandaag wel in heel veel dorpjes vaarwel gezegt xD

    /   Beantwoorden  / 
 31. remkje

  Olivia…

  Denise vind Olivia dom, jij Alfonso, dat is nou eenmaal een mening, en om nou helemaal pissed op Denise te worden…

  Hallo? Het is maar een spelletje, een super leuk spel, echt een van de leukste die ik gespeeld heb en nog steeds speel, als iemand hier zegt dat hij Gaston dom vind, zie je mij toch ook niet helemaal boos worden?

  *zucht* waarscheinlijk krijg ik door dit bericht alleen maar een boze reactie van jou, maar goed, ik heb mijn zegje gedaan.

    /   Beantwoorden  / 
 32. micha

  hee das leuk er woord weer eens over AC:WW gepraat.
  Ik speel het ongeveer van het moment dat er sneeuw ligt niet meer ik kijk af en toe nog wel eens maar das alles

    /   Beantwoorden  / 
 33. Linda

  Ik had als allereerste Mitzi (een heeeeel lief poesje :) ) in mijn dorp, maar toen ging ik met de tijd klooien :P en toen was ze er niet meer :’( Puddles (een soort tja.. kikker ofso :P )kwam toen bij me en toen zei ze telkens quark ofso en daar heb ik toen Mitzi van gemaakt :) Dus ik heb altijd een stukje van Mitzi bij me :)

  Waarom verhuizen ze altijd zo snel? :P

    /   Beantwoorden  / 
 34. erik

  En het zijn ook altijd de goeien die als eerste verhuizen! Grrr. ;) Het enige wat je kunt doen is elke dag controleren of iemand niet al zijn spullen heeft ingepakt.

    /   Beantwoorden  / 
 35. Linda

  Dat doe ik ook.. maar soms dan hebben ze niks ingepakt, maar zijn ze toch de volgende dag weg :S

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.