Animal Crossing dagboek – dag 42

Gisteren heb ik de verbouwing van mijn huis afbetaald. Toen ik anderhalve maand geleden in Costanza kwam wonen, kreeg ik echt een piepklein huisje toegewezen. Dus zodra ik dat had afbetaald wilde Tom Nook het meteen groter voor me maken. De totale kosten daarvan weet ik niet eens meer precies, maar het liep in de honderdduizend Bells. Niet goedkoop, maar gisteren had ik eindelijk het laatste deel van die schuld afgelost.

Tom Nook begon meteen enthousiast over nog een verbouwing. Mijn huis moest nog groter worden. Van mij hoefde het niet echt, maar Tom Nook stond erop. Ik had er zelf niks over te zeggen. Terwijl ik vannacht lag te slapen (!) heeft hij ongemerkt mijn huis groter gemaakt. Ik moet toegeven dat dat wel knap van hem is. En ja, al die extra ruimte is wel luxe. Alleen dat prijskaartje… 298.000 Bells. Daar moet ik heel wat bijen voor vangen!

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 36
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 76
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 77
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 320
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 401

5 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 42

 1. mumu

  Iek ben fan van de animalcrossing dagboekschrijver :D

  ^_______________________________^

  en tom nook is grappig! huhu ^o^

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jelle

  120.000 bells… ME HATES TOM NOOK! ugh… als ik eerst maar eens 100.000 bells heb om rente me te krijgen als ik van 2000 naar 2099 to TTen
  (alleen jammer van al dat onkruid)En dan in een keer een mansion!

    /   Beantwoorden  / 
 3. denise

  ook een mooie tekening dit :D
  vooral de letters erboven vind ik op een of andere manier cool

    /   Beantwoorden  / 
 4. erik

  “vooral de letters erboven vind ik op een of andere manier cool”

  Een tijdje terug feliciteerde je me nog met het feit dat ik het slechtste handschrift OOIT zou hebben. :p

    /   Beantwoorden  / 
 5. denise

  dit is anders, dit is LEESBAAR !

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.