Animal Crossing dagboek – dag 36

Vanmorgen heb ik weer een bij gevangen. Het museum had er nu al eentje, dus ik heb hem aan Tom Nook verkocht. Hij gaf er 4500 Bells voor! Dat is een leuke bijverdienste. Misschien moet ik maar professioneel bijenvanger worden. Dan kan ik sneller mijn schulden aflossen.

Zijn naam is in dit dagboek al vaker gevallen, maar wie is Tom Nook nu eigenlijk? Hij is de eigenaar van Nookway, de enige winkel in Costanza. Maar hij is nog veel meer dan dat. Tom Nook bezit ook alle huizen in het dorp. Elke inwoner is hem daar geld voor schuldig. En als je die schuld eenmaal hebt afbetaald, wordt je gedwongen om je huis door Tom Nook te laten verbouwen. Hij maakt het groter, en je zit weer voor een paar maanden vast aan een nieuwe schuld. Eigenlijk komt al het geld in Costanza uiteindelijk bij Tom Nook terecht. Hij heeft overal een vinger in de pap. Het lijkt misschien heel gul van hem om 4500 Bells te geven voor een simpele bij (hij koopt trouwens elk insect op dat je vangt. Ook voor vissen en voor fruit heeft hij geld over), maar hij weet best dat ik het uiteindelijk toch weer bij hem kom uitgeven. Ik vraag me af waar hij ‘s nachts naartoe gaat als de winkel is gesloten. Volgens mij moet hij ergens een Dagobert Duck-achtig geldpakhuis hebben.

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 42
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 320
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 14
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 136
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 305

3 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 36

 1. elt

  hij is niet de enige winkel want de
  ABLE SISTERS zijn er ook!

    /   Beantwoorden  / 
 2. killer

  waarin schrijf je op zo oud dagboek een bericht?(niet dat dat erg is)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.