Kijk dit: het onstaan van anti-gravity racing in WipEout 2048


Bredere banen? Realistische omgevingen in de nabije toekomst? Agressievere tegenstanders? Meer nadruk op wapens en power-ups? Ik weet niet of ik wel zo blij ben met de richting die WipEout inslaat op de NGP. WipEout 2048 speelt zich af over 37 jaar, als anti-gravity racing volgens Studio Liverpool net is uitgevonden. Alle banen lopen dwars door steden die er op de begane grond nog bijna net zo uitzien als 2011-steden. Een soort gritty reboot van de serie dus, al belooft Sony dat we hoog in de lucht (bovenop de oude stad) al kunnen zien hoe de glimmende futuristische steden uit latere WipEouts worden opgebouwd.

Van de positieve kant: het is wel een gloednieuwe WipEout. Dat is altijd goed nieuws. Het ziet er mooi uit, het ziet er snel uit, en het kan online gespeeld worden tegen PlayStation 3-spelers. (Ik denk dat dat betekent dat de banen van WipEout HD Fury hier ook weer in zitten). Het gebruikt ook bijna iedere gimmick die Sony in de NGP heeft gestopt. Wapens activeren kan via het voorste touchscreen, gas geven via het achterste touchpanel, sturen kan door de NGP te kantelen, sommige wapens zijn voice activated via de microfoon en tijdens online races maakt de NGP een “victory face”-foto van de speler die als eerste over de finish zweeft.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Trailer: wel tien nieuwe banen in WipEout 2048
Lees ook:WipEout HD: Fury op 16 oktober te koop als Blu-ray schijfje
Lees ook:Wipeout HD heeft een nieuwe releasedatum
Lees ook:Elke week nieuwe WipEout Pulse content in februari
Lees ook:WipEout HD Fury expansion pack trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.