Bizarre dating sim Hatoful Boyfriend naar PS4 en Vita


Een dating sim over een meisje dat verliefd wordt op vogels. Echte vogels. Met vleugels en snavels. Hatoful Boyfriend brengt pc-gamers al een paar maanden in verwarring en nu heeft Sony aangekondigd dat het spel ook naar PlayStation 4 en Vita komt. Ergens in de eerste helft van 2015 mogen console-gamers proberen een kanarie of een spreeuw te versieren.

Hatoful Boyfriend is een traditionele Japanse dating sim (stilstaande plaatjes, lange lappen tekst, af en toe een keuzemoment), alleen dan dus op een school voor vogels waar jij de enige menselijke leerling bent. Volgens de meeste recensies valt er een hoop te lachen, maar zit er onder de absurdistische situatie ook echt een goed verhaal verstopt met zelfs een paar ontroerende scenes. Ik ben benieuwd! De bizarre eerste trailer wordt heel toepasselijk gepresenteerd door een duif.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Kijk dit: de schilderachtige graphics van indiegame With The Dust
Lees ook:Kijk dit: de nieuwe Zelda speelt zich af tussen de wolken
Lees ook:Alle niet-bestaande Famicase cartridges verzameld op één site
Lees ook:Online spelletje: Beulah & the Hundred Birds
Lees ook:Nathan Drake krijgt het weer zwaar in Uncharted 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.