Je 3DS klinkt beter met deze zelfgemaakte toeters


Ontevreden over de geluidskwaliteit van je 3DS? Klinkt alles blikkerig en/of niet hard genoeg? Dan heeft deze Japanse YouTube-gebruiker de perfecte oplossing. Klem gewoon twee gekke toeters bovenop de luidsprekers! Het geluid wordt er merkbaar voller van en ook minstens twee keer zo luid.

Ik zou natuurlijk niet verbaasd moeten zijn dat dit echt werkt. Een hoorn versterkt de geluidsgolven, die techniek is al zo oud als de uitvinding van de fonograaf in 1878. Maar om in dit filmpje te zien hoe goed het werkt geeft me toch een kick. Goed, de 3DS wordt er wat minder portable van, maar om zonder extra snoertjes of batterijen de geluidskwaliteit zo drastisch te verbeteren heeft iets magisch. Instructies om er zelf twee te bouwen staan hier, maar helaas alleen in het Japans. (Filmpje uiteraard gevonden op Tiny Cartridge – dé site voor gekke 3DS-accessoires).

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Zelfs het pinguinpak uit New Super Mario Bros. Wii heeft fans in de papercraftcommunity
Lees ook:Gerucht: Nintendo werkt aan nieuwe 3DS met twee analoge sticks
Lees ook:Stemacteurs geven live opvoering van The Last of Us
Lees ook:Smash Bros Brawl Update: controller configuratie
Lees ook:DS Opera browser video review

Eén reactie op “Je 3DS klinkt beter met deze zelfgemaakte toeters

  1. Kikujiro

    *haha* 3DS steampunk-style!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.