PopCap’s nieuwste spel heet Popcorn Dragon


Ontwikkelaar PopCap kondigt een nieuw spelletje aan: Popcorn Dragon. Het werkt als volgt:

 • Maiskorrels vallen uit de lucht.
 • Jij beschiet ze met vuurballen om popcorn te maken.
 • Het draakje eet de popcorn op.

Zo simpel kan het blijkbaar zijn. Afgaand op de eerste screenshots ben ik nog niet echt overtuigd, maar als de makers van Peggle en Plants Vs. Zombies ergens hun naam aan verbinden is het toch zaak om even op te letten. PopCap’s spellen zien er wel vaker bedrieglijk simpel uit, maar als je eenmaal begint met spelen blijkt het dan toch vaak ontzettend moeilijk om weer te stoppen. Grote kans dat Popcorn Dragon je later dit jaar ook weer een paar weken aan het scherm gaat kluisteren. Het spel verschijnt in eerste instantie alleen voor de iOS App Store (iPhone, iPad, iPod Touch), maar PopCap kennende zal het vast niet lang duren voordat het draakje naar ieder denkbaar platform is geport.

[g.forum]

Lees ook:PopCap komt naar je toe in 2009
Lees ook:PopCap richt experimentele gamestudio op
Lees ook:Plants vs. Zombies: Garden Warfare is een third person shooter
Lees ook:Plants Vs. Zombies in actie – de eerste echte spelbeelden
Lees ook:Online spelletje: A Dralien Day

3 reacties op “PopCap’s nieuwste spel heet Popcorn Dragon

 1. SISO

  Erik, dat je t niet door hebt! *pop pop pop* YES!
  Oh god, ik denk dat ik weer een PopCap game in huis haal straks :)
  Hopelijk komt de pc-demo snel!

    /   Beantwoorden  / 
 2. G.Tom

  Ik kom nu al op de kop af zes jaar elke dag op deze blog, en geniet er nog steeds van. Wat ik wel jammer vind is dat het nooit meer zo druk is geweest zoals bij het Animal Crossing Dagboek of tijdends de Brawl Toernooien. Ik wil je gewoon graag bedanken voor al het werk dat je hierin pompt, Erik. Keep up the good work!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Potdikkie, zes jaar alweer? Waar blijft de tijd… Bezoekers komen en bezoekers gaan, maar jij bent er inderdaad al wel heel lang bij. Bedankt voor de jarenlange aandacht. :D En het compliment! Ik duim samen met jou dat Animal Crossing 3D weer eens ├ęcht de moeite waard wordt zodat ik daar een paar maanden een fatsoenlijk dagboek over kan bijhouden.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.