Horrorspel Neverending Nightmares naar PS4 & Vita

Kijken op YouTube
Neverending Nightmares komt naar PlayStation 4 en Vita. Dit spel is inmiddels al wat ouder, maar ik heb de pc-versie nooit gespeeld en ik ben nog steeds nieuwsgierig hoe het afloopt. Het is een 2D horrorspel over een jongen die probeert te ontsnappen aan een nachtmerrie. Steeds als hij wakker denkt te worden, blijkt het vorige level eigenlijk een nachtmerrie die hij droomde in een nieuwe nachtmerrie. Een soort omgekeerde Inception dus. Met scenarios die bedenker Matt Gilgenbach baseerde op de visioenen die hem achtervolgden tijdens een depressieve periode.

  • Vorig jaar schreef ik over de opvolger van dit spel, Devastated Dreams, maar die Kickstarter is helaas mislukt. Jammer, want de trailer was echt veelbelovend. Misschien gaat de ontwikkeling verder als Neverending Nightmares genoeg geld oplevert in de PlayStation Store?
  • De graphics in die trailer blijven bijzonder. Krasserige zwart-wit tekeningen, gebaseerd op het werk van illustrator Edward Gorey.

Neo-games.blog forum


Lees ook:Bedenker van Retro/Grade werkt aan psychologisch horrorspel
Lees ook:Nieuwe trailer psychologisch horrorspel Neverending Nightmares
Lees ook:Little Nightmares krijgt releasedatum en nieuwe trailer
Lees ook:Schattige horror in platformspel Little Nightmares
Lees ook:Media Molecule’s Dreams is een magisch 3D tekenprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.