Een naakte vrouw in Kirby’s Dream Land 2?


Hebben Nintendo’s leveldesigners een naakte vrouw verstopt in Kirby’s Dream Land 2? Ik vond dit verhaal zo onwaarschijnlijk dat ik meteen mijn schoenendoos met oude Game Boy-spelletjes heb gepakt om te controleren of het geen hoax was. En wat denk je? Ze bestaat gewoon echt! In de laatste kamer van level 5-5 valt Kirby eerst in haar mond en klimt daarna via haar borsten naar de uitgang (die nog lager zit, ongeveer waar je haar voeten zou verwachten). Als je er tijdens het spelen langs scrollt merk je niets bijzonders aan de plaatsing van de blokjes, maar op overzichtsafbeeldingen zoals in dit Japanse tijdschrift is het overduidelijk een vrouwenlichaam. Wie had dat gedacht, in een van de allerbraafste spelletjes van de toch al behoorlijk preutse ontwikkelaar.

Hieronder zie je de bewuste kamer nog een keer in een kort filmpje. Het is zo onopvallend dat ik me best kan voorstellen dat producent Satoru Iwata het in 1995 over het hoofd zag. Of misschien heeft de directeur van Nintendo dit ondeugende grapje destijds juist zelf bedacht. Hopelijk brengt iemand dit level ter sprake in de onvermijdelijke Iwata Vraagt als de Kirby 20th Anniversary Collection later dit jaar wordt uitgebracht voor de Wii.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Alweer een nieuw Kirby platformspel voor de Wii
Lees ook:Dit bestel je in Nintendo’s officiële Kirby Café
Lees ook:Boze Kirby
Lees ook:Kijk hoe roze de hoes van Kirby’s Dream Collection is
Lees ook:Kirby gaat back to basic in zijn laatste spel op de Wii

Eén reactie op “Een naakte vrouw in Kirby’s Dream Land 2?

  1. Kiara

    Lol dit had ik dus nooit niet verwacht van een kirby spelletje xD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.