Rhythm Heaven trailer online

Toen ik hoorde dat het team achter het geniale Wario Ware bezig was aan een nieuw GBA spel, was mijn aandacht gelijk getrokken. Maar toen ik hoorde dat het opnieuw een verzameling minigames was (ditmaal met muziek en ritme als verbindend thema) begon ik een beetje te twijfelen. Hoe briljant ik Wario Ware ook vind, na drie delen begint de verzadiging toch wel een heel klein beetje in te treden. En nu nog meer van hetzelfde?
Maar nu ik de trailer heb gezien (helaas geen embedded filmpje vandaan, je zult op Nintendo’s eigen Japanse site moeten kijken) is mijn vertrouwen weer helemaal hersteld. Zien is geloven! Het is dezelfde ongein als bij Wario Ware, alleen ditmaal op het ritme van de muziek. (Let maar op, de A-knop wordt telkens precies op het ritme ingedrukt). En dat ziet er zo leuk uit dat Rhythm Heaven nu zelfs een serieuze kandidaat is geworden om zo snel mogelijk na de release te importeren uit Japan. Ik wil dit spel!

Bekijk de trailer: hier.

Zie ook:
- Nieuwe Japanse bit Generations trailer
- Mother 3 uitgebracht in Europa?

Lees ook:Rhythm Tengoku Gold komt naar Amerika als Rhythm Heaven
Lees ook:Kijk dit: de minigames van Rhythm Heaven Wii
Lees ook:Zingen tegen Wario Ware: Made In Ore
Lees ook:Toffe Konami-code microgame in Wario Ware: Myself
Lees ook:Twee nieuwe Wario Ware spellen voor Nintendo DS

4 reacties op “Rhythm Heaven trailer online

 1. remkje

  Grappig :p
  Kun je op Lik sang harvest moon ds ook al importeren?En hoelang duurt het meestal voordat je hem binnen krijgt? :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. dick

  Remkje heb je ook AC.WW?

    /   Beantwoorden  / 
 3. remkje

  Jep ;)
  Maar ik kan nog niet online :(
  We gaan vanavond bij bol.com wifi bestellen alleen ga ik zaterdag op kamp dus als hij aankomt kan ik er nog geen gebruik van maken….
  Nouja…
  Maar dus niet komende week maar de week erna kan ik hoogswaarscheinlijk online :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. dick

  ok is goed! :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.