Lego Star Wars II trailer

Ik moet al glimlachen bij alleen het zien van deze trailer. Ik wil het! De eerste Lego Star Wars game ging over episodes 1, 2 en 3, en trok me om die reden wat minder. Maar Lego Star Wars II heeft als subtitel The Original Trilogy, en ja… wie heeft daar eigenlijk geen zwak voor? Al die Lego-grapjes waar iedereen zo lovend over is komen pas écht goed tot hun recht als ze over Chewie, Han Solo en C3PO gaan!

Spel verschijnt in September voor Gameboy Advance, Gamecube, Nintendo DS, PC, PS2, PSP, Xbox, Xbox 360. Overal voor dus. Niemand heeft een geldig excuus om dit spel te missen!

Zie ook:
- Darth Vader krijgt zijn eigen Next Gen spel
- Revolution Wii Light Sabre gevecht

Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman
Lees ook:Lego Star Wars: The Force Awakens trailer gelekt
Lees ook:Lego Star Wars 18 miljoen keer verkocht
Lees ook:Van de makers van Lego Star Wars: Lego Indiana Jones!
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Indiana Jones

10 reacties op “Lego Star Wars II trailer

 1. Germel

  WOW dat ziet er veelbelovend uit joh!! zeer mooie graphics als het niet de mooiste zijn die ik gezien heb. Ook de animation ziet er meer als soepel en profesioneel uit. Lijkt me een ¨Keeper¨

    /   Beantwoorden  / 
 2. Germel

  Dit trailer is niet eens voor de DS FLOPPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. remkje

  ?
  Ja dus?

  Hmm redenen om hem niet aan te schaffen??
  Omdat dit niet mijn soort game is ;)
  Zo nu heb je je reden :p

    /   Beantwoorden  / 
 4. erik

  “Dit trailer is niet eens voor de DS FLOPPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

  De trailer ziet eruit als de PS2/Xbox/Gamecube versie. Ik vermoed dat dat de DS en GBA versie er anders uitzien, maar ongeveer hetzelfde spelen.

  “Omdat dit niet mijn soort game is ;)

  Goedgekeurde reden. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 5. denise

  het zit er wel lollig uit moet ik zeggen, maar dit soort spellen is niet “mijn ding”
  over star wars maar niet te spreken !

    /   Beantwoorden  / 
 6. Antylopix

  Kheb de eerste ook gespeeld, was echt vet. Je had hem wel snel uitgespeeld :( voor de rest was dat een kei gaaf spel.

    /   Beantwoorden  / 
 7. flop

  dit is gewoon het vetste spel gemaakt naar resident evil 4 maar ik ga hem binnenkort kopen voor mij een echte aanrader want ik ben fan van lego en starwars en ik heb 1 ook voor mijn gube wat was die tof

    /   Beantwoorden  / 
 8. Richard

  Ik speel het spel nu alweer een paar weken en het blijft me verbazen hoeveel details de programmeurs erin hebben gestopt. Een fantastisch in elkaar geschroefd spel met veel humor. Als je het in zijn geheel hebt uitgespeeld, heb je bij het opnieuw spelen van het spel heel veel karakters waar je uit kunt kiezen. Je kunt zelfs als The Emperor (de keizer) of Darth Vader zelf spelen, in Lego-vorm natuurlijk. The Emperor laat elke zoveel seconden een wreed lachje horen en hoe vaak ik het ook hoor, ik blijf erom lachen.
  Ook zijn de klanken die je hoort wanneer je karakter in het diepe valt (al dan niet met opzet), waarbij elk karakter z’n eigen geluid heeft, erg lachwekkend.
  Een topspel waar je lang zoet mee zult zijn.
  Eventuele reacties naar mijn persoon graag per mail, ik bezoek deze pagina waarschijnlijk niet opnieuw (ik weet nu de recensie wel).

    /   Beantwoorden  / 
 9. brent

  ik vind het echt vet ik heb het gekocht op de PSP en ik vind het leuk om die voertuigen te maken en er op te rijden

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.