Animal Crossing dagboek – dag 426

Nou Erik…

Het is zover. Vandaag verhuis ik naar een ander dorp. Bij wijze van training ga ik al mijn spullen zelf naar het nieuwe huis dragen. Ik verheug me nu al op de spierpijn! Stay cool!

Je oude vriend Iggly

Alweer een bewoner die tegen mijn zin vertrekt uit Seinfeld. Wat doe ik toch verkeerd? Het was Phoebe die me vorige week vertelde over Iggly’s verhuisplannen, maar steeds als ik hem er zelf op aansprak wilde hij alleen maar praten over zijn spierballen. Ik heb het een paar dagen achter elkaar geprobeerd, maar hij heeft nooit een woord gezegd over een eventuele verhuizing. Ik begon al bijna te denken dat Phoebe me in de maling nam, tot ik vandaag dus Iggly’s afscheidsbrief kreeg. Hij was niet mijn favoriete buurman, maar ik zal die gekke pinguin toch gaan missen.

En nu wonen er dus nog maar 3 mannen in Seinfeld. Ik snap dat alle verhuizingen toeval zijn, maar na het vertrek van Tucker en Iggly (en de komst van Ava) lijkt het net alsof het spel een dorp met alleen maar vrouwen probeert te creĆ«ren. Als Iggly’s vervanger volgende week ook een vervangster blijkt ga ik me echt zorgen maken.

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 409
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 418
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 424
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 394
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 421

4 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 426

 1. Reinier

  Aww arme Erik, bij mij zijn op een na tot nu toe alleen nog maar vervelende bewoners verhuist. Heb je de campsite al gebouwd?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Nee nog geen campsite. Ik zal eens informeren bij Isabelle. :)

     /   Beantwoorden  / 
 2. Inno Vation

  Je kunt de verhuizingen vertragen, maar niet uitstellen. Ik heb in het begin gesmeekt en cadeau’s gestuurd, maar dat helpt uiteindelijk niets. Tegenwoordig moedig ik de (afvallige) bewoners aan om te verhuizen.
  .
  Gelukkig kan je op de Animal Crossing Wara Wara Plaza je favoriete bewoner volgen en berichtjes achter laten….maar moet je wel in bezit zijn van een Wii U. :D

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Als je er op tijd bij bent kun je een verhuizing volgens mij wel afblazen hoor. Rodney vertelde me ooit dat hij van plan was om te verhuizen en toen kreeg ik een keuze tussen de antwoorden “good luck” en “don’t go”. Ik koos die laatste en Rodney woont nog altijd in mijn dorp.
   .
   Dat gesprek probeerde ik dus ook te voeren met Iggly, maar hij weigerde het gewoon te zeggen. Heel frustrerend.
   .
   Animal Crossing Plaza ziet er leuk uit, maar het is voor mij nog steeds geen reden om een hele spelcomputer aan te schaffen. ;)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.