Animal Crossing dagboek – dag 422

Volgens het grote mededelingenbord krijgt Seinfeld aanstaande zondag een vuurwerkshow. “Het is geen echte zomer zonder vuurwerk, dus zorg dat je erbij bent,” aldus de anonieme schrijver. De aankondiging staat al een paar dagen op het het bord, maar ik dacht er vandaag weer aan toen ik zag dat de supermarkt vuurwerk verkocht. Een sterretje en een fontein. Ik heb ze allebei meteen gekocht. Vuurwerkshows zijn mooi, maar zelf afsteken blijft toch het allerleukst.

Eenmaal buiten wilde ik de fontein wat beter bekijken. Sterretjes kende ik nog van mijn tijd in Costanza, maar van een vuurwerkfontein had ik nog nooit gehoord. Hoe zou dat eruitzien? De plaatjes in het voorwerpenmenu waren frustrerend klein, dus om hem beter te bekijken zette ik de fontein heel even op de grond.

Dat had ik beter niet kunnen doen.

Vuurwerkfonteinen hebben magische lontjes die uit zichzelf gaan branden zodra je ze op de grond zet. Ik probeerde hem nog uit te blazen, maar dat hielp natuurlijk niet. Een paar tellen later stond mijn fontein al voluit vuur te spuwen. Twee dagen te vroeg! Nog een geluk dat niemand me heeft gezien, maar ik hoop wel dat Timmy en Tommy morgen weer nieuw vuurwerk verkopen. Ik wil zondag niet de enige zijn zonder een fontein!

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 424
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 339
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 233
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 256
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 235

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.