Animal Crossing dagboek – dag 421

Iggly vertelde vandaag iets ongelooflijks. Hij zei dat ik mijn opgegraven dinosaurusfossielen naar Re-Tail kon brengen en dat Cyrus er dan een miniatuurversie van zou maken. Zie je het voor je? Een echte dinosaurus is veel te groot voor mijn huiskamer, maar een schattig mini-skeletje zou perfect staan naast Rodney’s arcadekast. Ik holde meteen naar Re-Tail om het verhaal te controleren.

(Een korte uitleg voor iedereen die New Leaf nog niet speelt: Re-Tail is een kringloopwinkel die wordt gerund door het echtpaar Reese en Cyrus. Reese verkoopt tweedehands spullen en Cyrus heeft een werkplaats waar hij meubels restaureert. Hij kan bijvoorbeeld je oude bankstel bekleden met een nieuw motiefje. En desgevraagd dus ook je oude geraamtes miniaturiseren).

Het goede nieuws is dat Iggly gelijk had; voor 5400 Bells was Cyrus inderdaad bereid om mijn stegosaurus te verkleinen. Het slechte nieuws is dat hij dan wel alle botten tegelijk nodig heeft. Mijn plan om vandaag het torso te verkleinen en de rest later op te graven gaat dus niet door. Ik zal éérst een complete stegosaurus bij elkaar moet sparen. Op zich geen probleem, maar waar ga ik dat reusachtige torso zo lang bewaren?

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 426
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 409
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 206
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 375
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 394

5 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 421

 1. micha

  En hoe heb je Cyrus ooit wakker gekregen dan?
  Bij mij licht hij al vanaf het begin te maffe.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Dat weet ik eigenlijk niet. In het begin sliep hij bij mij ook de hele dag, maar op een gegeven moment was hij gewoon wakker. Geen idee wat ik heb gedaan om daarvoor te zorgen, maar ik heb hem sindsdien nooit meer zien slapen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wouwter

   Volgens een guide op internet moet je spullen ter waarde van totaal 100.000 bells aan Reese verkocht hebben, en je moet 100 meubels en 50 kledingstukken in je catalogus hebben.

   Cyrus gaat trouwens weer slapen als je je dorpje hebt opengezet voor bezoekers. :)

     /   Beantwoorden  / 
 2. Jeffrey

  Gelukkig heb je een heeeele grote kast in animal crossing, haha :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. berend jan

  Ik moet nog een trorso om mijn trex compkeet te maken.
  .
  Na een aantal dagen wordt de blauwe klusser ook spontaan wakker trouwens.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.