Animal Crossing dagboek – dag 420

Het gaat goed met het museum van Seinfeld! Okee, het verzamelen van al die vissen en insecten vind ik niet echt interessant meer (deels omdat ik ze al 3 keer eerder heb verzameld en deels omdat museumbeheerder Blathers in New Leaf geen grappig commentaar meer geeft als je iets komt inleveren), maar toen ik vandaag in de zalen ging kijken was ik blij verrast. Het is echt een mooi museum geworden! Iedere zaal heeft nu zijn eigen thema en omdat je de camera vrij kunt ronddraaien voelt het alsof je er zelf doorheen loopt. Ik was gewoon trots dat ik een bijdrage had geleverd aan zo’n bijzondere plek.

In een van de insectenzalen kwam ik Cheri tegen. Ze stond gehypnotiseerd naar een tropische vlinder te kijken. Toen ik haar aansprak draaide ze zich om en begon me vanuit het niets de flauwste grap te vertellen die ik ooit heb gehoord. Hij werkt alleen in het Engels, maar ik wil hem jullie toch niet onthouden. Cheri zei dus: “Wat is er aan de hand Erik? Je ziet er er zo bezorgd uit… is something BUGGING you? Haha! Get it? Because there are bugs here!” De echte Erik schoot in de lach achter zijn 3DS, maar mijn poppetje op het scherm blijkbaar niet. Cheri reageerde ge├»rriteerd: “Nou ja zeg! Ik doe hier mijn best om een leuke grap te vertellen! Het minste wat je kunt doen is even lachen!”

Waar is Dr. Shrunk als je hem nodig hebt?

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 135
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 400
Lees ook:Rise of the Tomb Raider aangekondigd
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 416
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 250

3 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 420

 1. micha

  Erik, was het jou al opgevallen dat als je cijfers in typt je de franse woorden krijgt in plaats van de engelse(zoals bij de letters)

    /   Beantwoorden  / 
 2. micha

  erik, was het jou al opgevallen dat als je cijfers in typt je de franse benaming krijgt inplaats van de engels(zoals bij letters)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wormpaul

  hahahaha, wat een heerlijk flauwe grap :p :p

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.