Animal Crossing dagboek – dag 419

Animal Crossing is geprogrammeerd om het inwonersaantal van je dorp stabiel te houden. Toen Tucker vorige week vertrok wist ik dus dat het spel binnen een paar dagen vervanging zou sturen. Ik was dan ook niet verbaasd toen ik vanmorgen een nieuw huis ontdekte in Seinfeld.

Waar ik wel van opkeek was dat het nieuwe huis werd bewoond door een vrouw. Inmiddels al de zesde vrouwelijke inwoner van Seinfeld. Tegenover drie mannelijke. (Nou ja, vier als je mij ook meetelt). Het spel is duidelijk niet geprogrammeerd om te zorgen voor een gebalanceerde man-vrouwverhouding. Nu zijn vrouwen natuurlijk hartstikke gezellig, maar af en toe wil je als man ook weleens over iets anders praten dan mode en interieurinrichting. Ik weet ook niet hoe lang ik het vol ga houden om al die dames zes keer per dag te vertellen wat ik van hun outfit vind.

Overigens is Ava (zo heet mijn nieuwe buurvrouw dus) wel superaardig. Ze gaf mij tijdens ons eerste gesprek al meteen een zeldzaam schilderij kado. En hij was niet eens nep! Helaas vroeg ze meteen daarna wat ik van haar outfit vond. En toen ik zei “prachtig” werd ze verdrietig omdat dat blijkbaar betekende dat ik haar gezicht lelijk vond. Aaaargh!

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 369
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 312
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 279
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 287
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 400

6 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 419

 1. Wouwter

  Oh wauw, nu je het zegt, ik heb wel 8 vrouwelijke bewoners in mijn dorpje. o_o

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Whoa, dat is wel een hele extreme verdeling. Was het al meteen zo of heb je een paar mannelijke bewoners laten verhuizen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wouwter

    Ik was per ongeluk een mannelijke inwoner vergeten :$ Ik heb dus 7 vrouwelijke en 3 mannelijke.

      /   Beantwoorden  / 
 2. alexander

  Haha typisch een vrouw die ava :p

    /   Beantwoorden  / 
 3. Tamara

  Maar wie is nu Ava? En wie zijn al die andere poppetjes die je nog nooit hebt getekend?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Okee, voor wie het weten wil:
   .
   Bovenaan staan Phoebe (die felgekleurde vogel) en Deena.
   .
   Op de tweede rij alle mannen: Cyrano, ik, Rodney, Iggly.
   .
   Op de onderste rij van links naar rechts: Ava, Francine, Cheri & Carmen.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.