Animal Crossing dagboek – dag 418

Phoebe vroeg of ik zin had om verstoppertje te spelen. Die vraag had ik sinds mijn tiende verjaardag niet vaak meer gehoord. Maar goed, in Animal Crossing ben je zo jong als je jezelf voelt. Even later stond ik dus met drie buurvrouwen op het dorpsplein. Phoebe, Francine en Carmen zouden zich verstoppen en ik had 10 minuten de tijd om iedereen weer te vinden.

Om eerlijk te zijn nam ik het spelletje niet meteen serieus. Seinfeld is een klein dorp met weinig goede verstopplekken. Hoe moeilijk kon het zijn om drie felgekleurde dieren te vinden? Ik was zo zeker van mijn overwinning dat ik de 10 minuten ook heb gebruikt om fossielen op te graven, een paar vissen te vangen, onkruid te wieden en om een pakketje te bezorgen voor Iggly.

Twee minuten voor het einde begon ik ongerust te worden. Francine en Carmen had ik inderdaad zonder problemen gevonden (opzichtig verstopt achter een boomstam), maar waar was Phoebe? Ik holde in paniek door het dorp en schudde aan iedere boom, maar waar ik ook keek: geen Phoebe. Nadat ook de laatste seconden waren weggetikt kwam Francine achter haar boom vandaan en merkte fijntjes op dat ik zeker mijn dag niet had vandaag. Ik wist meteen weer waarom ik dit stomme spelletje al die jaren geleden had afgezworen.

Dus wie weet waar de bewoners zich nog meer verstoppen? Ik kan het niet uitstaan dat ik Phoebe’s schuilplaats vanmiddag niet kon vinden!

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 400
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 426
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 403
Lees ook:Whoa! Iets nieuws in Animal Crossing? Verstoppertje met de bewoners
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 376

8 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 418

 1. Jeffrey

  Heb je op het strand gezocht? Ze kunnen daar ook nog wel eens achter een palmboom verstopt zitten…

    /   Beantwoorden  / 
 2. berend jan

  of achter een huisje…

  ze kunnen overal zitten, de etters. Ik dacht er net als jou erg luchtig over maar het bleek toch erg lastig te zijn. Wit-Lof is ook niet echt een metropool maar ze kunnen verdraaid goed verstopt zitten.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Reinier

  Erik, als je Frobert een keer wil zien ben je van harte welkom in Greendal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Wow Frobert, dat is lang geleden zeg. Is hij nog steeds zo gespierd? ;) Mijn friend code staat in dit topic op het forum. Als je de jouwe daar ook achterlaat voeg ik je toe.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Reinier

    Hij staat er in :-) . Ik zal jou ook toevoegen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Reinier

     Ik heb je inmiddels toegevoegd :) .

       /   Beantwoorden  / 
     1. Erik

      En ik heb jou nu ook geaccepteerd. Zodra we een keer tegelijk Animal Crossing spelen kom ik jullie opzoeken.

        /  
 4. Erik

  Op het strand was ze niet. Ik heb nog maar 1 palmboom en ik kon vanaf de klif al zien dat daar niemand zat. Ze zal zich dan wel verstopt hebben achter een van de gebouwen. Wat een rotplek zeg. Toen mijn broer en ik vroeger (op de GameCube) cadeautjes voor elkaar verstopten hadden we afgesproken dat we de gebouwen niet zouden gebruiken omdat dat té frustrerend was.
  .
  De volgende keer ga ik die 10 minuten dus toch maar benutten om al meteen het hele dorp uit te kammen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.