Animal Crossing dagboek – dag 403

Vandaag weer de hele dag gespeeld met mijn megafoon. Dat ding is echt een eindeloze bron van vermaak. Mijn nieuwe favoriete hobby is om de namen van voorbijgangers te roepen terwijl ik zelf achter een boom verstopt sta. Je hebt er niets aan, maar het is zo grappig om al mijn buren verschrikt om zich heen te zien kijken. Ze denken vast dat het spookt in Seinfeld. Als je ze even later aanspreekt doen ze net alsof er niets is gebeurd, maar ik weet wel beter.

Een iets gemenere grap is om iemand stilletjes te besluipen en dan opeens van heel dichtbij zijn of haar naam door de megafoon te schreeuwen. Als je het goed doet kun je je slachtoffer een aardige hartverzakking bezorgen. Helaas vinden mijn buren deze grap meestal minder geslaagd. (Zie de onderstaande screenshot). Ze raken er ook van in een depressieve bui, met donderwolkjes boven hun hoofd en alles. Dat vind ik zielig, dus hou ik het voorlopig maar bij mijn verstopt-achter-een-boom grap. Oeh! Daar komt Tucker net aan! Eens kijken hoe die reageert als hij opeens zijn naam door het bos hoort galmen.

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 402
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 385
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 409
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 424
Lees ook:My Country, My Name: team deathmatch als 2D schietspelletje

2 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 403

  1. G.Tom

    Ha, wat een pestkop ben je Erik!

      /   Beantwoorden  / 
  2. SISO

    Haha ik heb t ook nu en tis een beetje lastig met mijn spraakgebrek, maar als het lukt, is het resultaat hilarisch.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.