Animal Crossing dagboek – dag 402

ac402bDus ik heb een megafoon gekocht. Verkoper Tommy (of Timmy, ik haal die twee altijd door elkaar) noemde het vanmiddag een handig hulpmiddel voor als ik naar iemand op zoek was. Ik begreep niet zo goed wat hij daarmee bedoelde, maar zodra ik hem uitprobeerde was ik overtuigd: deze megafoon werkt echt!

En met “werkt echt” bedoel ik dat je een naam in de microfoon van de 3DS kunt schreeuwen, waar diegene dan ook echt op reageert. Het lijkt wel magie! De stemherkenning is nog niet perfect, maar met een beetje oefening (de truc is volgens mij vooral om de juiste Engelse uitspraak te vinden) lukt het je uiteindelijk toch om de aandacht van de juiste persoon te trekken.

Hun reacties (“Wie is daar?” “Roept iemand me?” “Help ik hoor stemmen!”) verschijnen vervolgens als spreekwolkjes aan de rand van het scherm. Je buren vinden wordt dus een soort minigame. Waar een minder creatieve ontwikkelaar hun locatie gewoon op de plattegrond had gezet, daar laat dit spel je al schreeuwend de spreekwolkjes achterna lopen. Wie had gedacht dat een megafoon zo’n leuk speeltje zou zijn?

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 403
Lees ook:Online spelletje: Grow Cube
Lees ook:Nieuwe trailer: Ilomilo ziet er nog steeds schattig uit
Lees ook:Online spelletje: Icarus Needs
Lees ook:Online spelletje: Chat Noir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.