Animal Crossing dagboek – dag 399

Het goede nieuws is dat mijn struikelprobleem is opgelost. Gisteren viel ik de hele tijd voorover op mijn gezicht, maar dat is vandaag nog niet één keer gebeurd. Hoera! Het slechte nieuws is dat ik nog steeds niet weet waarom ik zo vaak struikelde. Ik bedoel: ik ben blij dat het is opgehouden, maar wat als het morgen weer gebeurt? Of over een week? Iemand zei dat het misschien te maken had met alle gelukskoekjes die ik eet (waarover later meer), maar die voorspellen tot nu toe alleen maar fijne, positieve dingen. Ik vrees dat dit mysterie voorlopig onopgelost blijft.

In de winkelstraat zie ik dat een ander mysterie inmiddels wel is opgelost. Op de plaats waar gisteren nog een groot blauw scherm hing staat vandaag een nieuw winkeltje: de Gardening Store. Het is een piepklein tuincentrum dat wordt gerund door een luiaard genaamd Leif. Ik heb er meteen een gieter gekocht. Tot nu toe kon ik alleen maar toekijken hoe alle bloemen in Seinfeld langzaam verdorden, maar met deze gieter kan ik ze eindelijk water geven. Laat de zomer nu maar beginnen!

Bekijk het hele dagboek | [g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 421
Lees ook:Nieuwe winkels in Animal Crossing voor de 3DS
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 69: Quagy leert Strength
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 42
Lees ook:No Man’s Sky dagboek – dag 23

2 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 399

 1. Charlene

  Op sommige dagen heb je ”bad physical luck”. Je struikelt, bijen zullen sneller gaan en je hebt meer jellyfish. Dit gaat vanzelf over. Kan met de koekjes te maken hebben (als je een gewone prijs krijgt ipv een nintendo prijs) en heel soms random

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Bedankt voor de uitleg! Dat verklaart een hoop. Ik ben het niet van Nintendo gewend dat ze zulke dingen zonder uitleg laten gebeuren, maar nu weet ik in ieder geval wat er aan de hand is.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.