De flexibele smartphone van de toekomst


Het meest futuristische plaatje dat je vandaag zult zien. Dit is een prototype voor een flexibele telefoon. Fabrikanten experimenteren al langer met buigzame OLED-schermpjes, maar dit is de eerste keer dat ik een praktische toepassing zie. Een versie van Angry Birds waarin je richt door het scherm te buigen. Daarnaast is de telefoon uitgerust met geavanceerde trilmotortjes, waardoor spelers het elastiek (van de katapult) voelen spannen onder hun vingers. Volgens de makers werkt het erg intuïtief. Ik ben benieuwd wat spellenmakers nog meer kunnen doen met deze techniek.

Kijk hieronder voor nog een animated gif waarin de flexibele telefoon wordt gebruikt om door een stripboek te bladeren. Misschien niet de makkelijkste manier om een verhaal te lezen, maar het boek ziet er zo wel heel tastbaar uit.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Dit is de controller van de Oculus Rift
Lees ook:De griezelig mooie graphics van Euclideon
Lees ook:Het ontstaan van de Wii-mote
Lees ook:Zo zou F-Zero op de Revolution kunnen werken
Lees ook:Browsen met een Wiimote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.