Kijk dit: Kanye West’s eerste computerspel

Kijken op YouTube

Rapper Kanye West heeft een game gemaakt. Zo´n aankondiging roept visioenen op van goedkope shovelware om een nieuw album te promoten, maar het lijkt erop dat Kanye echt een mooi spel wil maken. Only One gaat net als het gelijknamige liedje over zijn moeder Donda West, die in 2007 overleed aan de complicaties van een liposuctie. Ik kan aan deze trailer niet zien of Only One een simpele endless runner wordt of echt een inspirerende indiegame à la Journey, maar het is moeilijk om niets te voelen als iemand een spel maakt over zijn overleden moeder. Hoe kitscherig het er ook uitziet.

De onthulling van het spel (tijdens een livestream/album-presentatie/modeshow) was trouwens ook eh… typisch Kanye. Deze trailer kreeg in eerste instantie een mager applausje, waarna Kanye 2 minuten de tijd nam om uit te leggen hoe moeilijk het was om spellen te maken en hoe hard hij heeft gewerkt. “This shit was hard to do man.” En eerlijk is eerlijk: toen hij de trailer daarna nog een keer afspeelde was het applaus inderdaad groter. Klik op de “lees verder” om ook dat filmpje te zien.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Eerste trailer Far Cry 5
Lees ook:Nieuwe trailer: Ni No Kuni II
Lees ook:Verkleed Yoshi met je amiibo’s
Lees ook:Nioh ziet eruit als Dark Souls met ninja’s
Lees ook:Final Fantasy XV komt 30 september, demo nu uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.