Een Super Mario titelscherm van tandenstokers


Na bijna 10 jaar games.blog dacht ik alle variaties op Super Mario Bros.-wel gezien te hebben (getatoeëerd, als cosplay, met dominostenen, in taartvorm, etc), maar deze kende ik nog niet: het beroemdste titelscherm ter wereld nagebouwd met tandenstokers. Tienduizenden beschilderde tandenstokers die Twitter-gebruiker BitBlt Korry één voor één aan elkaar heeft gelijmd. Krankzinnig veel werk, maar het resultaat mag er zijn. Vooral tof dat niet alle tandenstokers even ver uitsteken, zodat het titelscherm letterlijk diepgang krijgt. Alsof Nintendo alsnog een 3D Classics-versie van Super Mario Bros. heeft gemaakt.

In het onderstaande filmpje legt BitBlt Korry stap voor stap uit hoe hij te werk ging. Met Japanse instructies, maar de beelden spreken voor zich. Met een tube lijm, een paar spuitbussen verf en een gezinspak tandenstokers kan vanaf nu iedereen zijn favoriete titelscherm nabouwen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Amerikaanse New Super Mario Bros boxart
Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
Lees ook:Dit is de wereldkaart van New Super Mario Bros.
Lees ook:New Super Mario Bros later in Japan als in Amerika?
Lees ook:Dit is wat ik noem een New Super Mario Bros filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.