Deze maand Mario-speeltjes bij je Happy Meal


Goed nieuws Mario-fans! Als ik over dit soort speeltjes schrijf is het meestal om te zeggen dat ze alleen in Japan verkrijgbaar zijn, maar deze keer heeft Nederland geluk. McDonald’s en Nintendo komen deze maand – precies op tijd voor de lancering van Super Mario 3D World – met het Super Mario Happy Meal. Tot en met 11 december bevat ieder Happy Meal-menu dus een gratis Mario-speeltje. In de meeste gevallen gewoon een plastic poppetje, maar sommigen hebben een extra verrassing. Op de groene warppijp zit bijvoorbeeld een knop waarmee Mario naar buiten schiet en de paddestoel maakt een “groei geluid” (Nintendofans weten wat ik bedoel) als je hem aanraakt. Die kleffe hamburger zal er niet beter door smaken, maar voor de liefhebbers is dit wel een toffe verzameling.

Kijken op YouTube
So schmeckt spaƟ! Op YouTube kon ik alleen de Duitse versie vinden, maar als het goed is draait deze reclame momenteel ook op de Nederlandse televisie.

Kijken op YouTube
YouTube-gebruiker “Junkfoodtaster” is alvast erg blij met zijn Mario- en Princess Peach-poppetjes. Die kartonnen Happy Meal-verpakking zag er trouwens wel leuker uit in McDonald’s eigen reclame. Waar is de snor gebleven!?

[g.forum]

Lees ook:Een verrassende reclame voor Sony’s extra platte PS3
Lees ook:Totaka’s Song gevonden in Mario Kart 8
Lees ook:Bekijk/beluister Beck’s complete Sound Shapes-level
Lees ook:Zo snel is het Wii U quick boot menu
Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer Super Mario 3D World

4 reacties op “Deze maand Mario-speeltjes bij je Happy Meal

 1. Y-FUZZ

  Voor degene die McDonalds niet eetbaar vinden. Je kunt de figuurtjes ook los kopen voor 1.75 per stuk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. micha

   Maar hebt dan nog steeds geen keus welke je krijgt.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Y-Fuzz

    Oh, bij de McDonalds hier in de buurt kon ik gewoon kiezen. Echter waren nog niet alle poppetjes in voorraad.

      /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Echt waar? Kun je daar gewoon om vragen bij de balie? Dat heb ik dus nooit geweten. Nu voel ik me een beetje te oud om het te proberen, maar toch grappig. (Wel duurder dan ik had verwacht trouwens. En als je dan ook nog moet afwachten welke je krijgt… uiteindelijk is het waarschijnlijk goedkoper om gewoon Mario 3D World aan te schaffen ;) ).

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.