Nieuwe gelekte beelden van Beyond Good & Evil 2


Dit mediteraan ogende stadje is afkomstig uit een demonstratievideo voor Beyond Good & Evil 2. Veel kijkers zijn teleurgesteld omdat de graphics er een beetje gewoontjes uitzien (regisseur Michel Ancel had juist deze week gezegd dat zijn plannen zo ambitieus zijn dat het spel wordt doorgeschoven naar de volgende generatie spelcomputers), maar dat berust op een misverstand: deze video komt eigenlijk uit een oude demo die nog wel draaide op Xbox 360/PS3-hardware. Inmiddels ziet het spel er waarschijnlijk nog veel mooier uit. Al zijn graphics volgens Ancel niet de reden dat BG&E2 een generatie overslaat. Het echte probleem is de schaal van het spel. De eerste Beyond Good & Evil moest hij drastisch inkorten wegens hardware-beperkingen, dus met dit vervolg wil Ancel alsnog het spel maken dat hij oorspronkelijk voor ogen had. Een spel waarin Jade in haar ruimteschip van planeet naar planeet vliegt en op iedere planeet meerdere steden en dorpjes aantreft. Dat klinkt inderdaad ambitieus!

Qua sfeer heeft het filmpje weinig te maken met de eerste Beyond Good & Evil, maar dat is dus precies de bedoeling. Op de ene planeet vliegen mensen misschien rond in ruimteschepen terwijl de techniek op deze planeet blijkbaar is blijven steken op het niveau van de aarde tijdens de jaren ’90. (Omdat het verder een nogal saaie compilatie is plaats ik hieronder ook het eerder gelekte actiefilmpje waarin Jade zich van haar meest acrobatische kant laat zien).


Kijken op YouTube


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Beyond Good & Evil 2 bestaat echt, Pey’J en Jade in trailer
Lees ook:Zijn dit beelden uit Beyond Good & Evil 2?
Lees ook:Eerste spelbeelden Beyond Good & Evil 2
Lees ook:Beyond Good and Evil 2 leeft! Nieuwe trailer
Lees ook:Ergens in Frankrijk werkt een klein team nog steeds aan Beyond Good & Evil 2

4 reacties op “Nieuwe gelekte beelden van Beyond Good & Evil 2

 1. Kikujiro

  Ziet er wel gaaf uit… Ik hoop alleen niet dat ze het spel al te lang maken, ik vond de korte speelduur van BG&E wel een verademing eigenlijk (ook omdat het spel niet zo duur was overigens).

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gulzt

   Goed punt, precies de reden waarom ik nog een tweede keer ben gaan spelen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

   Ik hou ook van korte spellen, maar BG&E maakte destijds wel een beetje een afgeraffelde indruk. De eerste paar uur ga je in een prettig Zelda-tempo op ontdekkingsreis en verzamel je rustig een paar parels, maar net als het verhaal spannend wordt (volgens mij bleek de leider van je thuisplaneet juist de slechterik te zijn? Ofzo? Het is alweer een paar jaar geleden) komt het ineens in een stroomversnelling terecht. Opeens vind je overal zeldzame parels en voor je het weet sta je oog in oog met de grote eindbaas.
   .
   Ik heb het met veel plezier gespeeld hoor, maar het vervolg mag van mij best iets langer duren.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Inno Vation

    Ook ik heb met veel plezier de GameCube versie gespeeld. Vooral de hilarische uitspraken van Pey’j (Stan Limburg, ook bekend als de stem van Tinky-Winky) staan mij bij. :D
    .
    “Krijg nou tieten!”
    “Dag mevrouw, wilt u kinderpostzegels kopen?”
    “CHILI CON CARNE!!!!”

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.