Een robot van Lego die transformeert in een Game Boy

De bouwer van de transformerende Zapper is terug met een nieuwe Lego Transformer. Deze keer bouwde Baron von Brunk een ouderwetse Game Boy die transformeert in een stoere robot. Zijn naam is Domaster, wat blijkbaar is afgeleid van Dot Matrix With Stereo Sound (de slogan die in kleine witte lettertjes onder het scherm van de Game Boy stond gedrukt en waarvan vroeger niemand precies wist wat het betekende). De leukste details zijn de twee Duracell-batterijen die Domaster in zijn robotvorm gebruikt als kanonnen, en de Tetris-spelcassette die als een soort mini-Transformer kan veranderen in een roofvogel.

Verder kan ik mijn ogen maar niet van dat scherm afhouden. Hoe heeft hij het zo felgroen gekregen? Zit er een lampje achter? Of zou hij de foto’s achteraf bewerkt hebben?

[g.forum]

Lees ook:Speciale Wii memory cards
Lees ook:Hoe reageert de jeugd van tegenwoordig op een NES?
Lees ook:Gametrailers bespreekt Bowser´s Inside Story
Lees ook:Wiimote slurpt batterijen
Lees ook:Is dit hoe je Transformers: War for Cybertron speelt?

4 reacties op “Een robot van Lego die transformeert in een Game Boy

 1. Berend Jan

  Iedereen weet dat deze GameBoy nog op 4 batterijen draaide… met 2 is hij volkomen nutteloos… :)

  Leuker Lego MOC wel dat wel, doet me denken aan soundwave…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Oh ja Soundwave! Dat was toch die radio met die zwaarvervormde stem? Daar hoorde inderdaad ook een cassettebandje bij dat in een vogel transformeerde. (Dat zo’n cassettebandje in de tekenfilm kon veranderen in een vogel die groot genoeg was om mensen op te tillen zat me wel altijd een beetje dwars. ;) )

    /   Beantwoorden  / 
 3. berend jan

  Alle transformers veranderen constant van grote vorm kleur en meer vandie ellende in de eerste serie van transformers. De grote baas van de decepticons veranderd in een klein pistooltje das ook vreemd :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.