Een robot van Lego die transformeert in een NES Zapper


Oh wow, ik wou dat ik dit 25 jaar geleden had bedacht.* Alle hobbies die ik toen had (Transformers, Lego en Nintendo) gecombineerd in één prachtige robot. Het is om stil van te worden.

Wat deze robot zo bijzonder maakt is dat hij kan transformeren in een knaloranje NES Zapper. Die ziet er niet zo elegant uit als Nintendo’s echte Duck Hunt-pistool, maar omdat hij is gemaakt van Lego en potdorie echt kan transformeren zien we dat graag door de vingers. Superknap gebouwd, wat mij betreft.

Volgens de maker is zijn volgende project een NES op ware grootte die kan transformeren in een Metroplex-achtige robot. Ik kan niet wachten!

* Maar ik neem het mezelf niet echt kwalijk – er bestonden in die tijd nog nu eenmaal geen oranje Lego-stenen met mooie afgeronde hoekjes. Had ik die wel gehad, dan was ik hier vast ook wel op gekomen.

[g.forum]

Lees ook:De USS Enterprise nabouwen in Minecraft? Waarom niet!
Lees ook:Kijk dit: screenshots van The Lego Movie Videogame
Lees ook:Kijk dit: LEGO The Last of Us
Lees ook:Er komen Prince of Persia LEGO-steentjes
Lees ook:Dit is Shigeru Miyamoto’s Project Giant Robot

3 reacties op “Een robot van Lego die transformeert in een NES Zapper

    1. Erik

      Wat vet! Een tastbaar voorwerp vind ik inderdaad leuker, maar deze zijn ook al erg mooi om te zien. Ik kan niet wachten tot Hasbro ze echt gaat ontwikkelen. En nu SNES hardware zo ongeveer op één microchip past zouden ze misschien zelfs speelbaar kunnen zijn. Een Autobot die transformeert in een echt werkende Game Boy… daar zou ik heel wat voor over hebben.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.