Final Fantasy op de keukenvloer


Dit is een stop-motion animatiefilmpje van acht minuten waarin iemand met speelgoedpoppetjes een scene uit Final Fantasy VII naspeelt op zijn keukenvloer. Ik realiseer me hoe dat klinkt, maar echt, hij is de moeite waard. Niet vanwege een onverwachte wending of omdat er iets grappigs gebeurt, maar gewoon omdat het zo ontzettend knap is gemaakt. Robots worden doormidden gehakt, vijanden schieten kogelgaten in de keukentegels, Cloud’s motorfiets knalt tegen de plint en als Sephiroth op het toneel verschijnt staat al snel het halve huis in brand. De actie is zo strak geregisseerd dat je haast vergeet dat het om speelgoedpoppetjes gaat. Alleen de beschrijving op YouTube herinnert nog aan de arbeidsintensieve methode waarmee het filmpje tot stand is gekomen: meer dan 10.000 foto’s moest John Huang maken om dit eindgevecht zo spectaculair in beeld te brengen.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 138
Lees ook:Okamiden: zie Chibiterasu in actie op de DS
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 407
Lees ook:Eerste trailer point and click adventure Voodoo
Lees ook:Wacht… wat? Otomedius naar Xbox 360!?

Eén reactie op “Final Fantasy op de keukenvloer

  1. Gulzt

    heel erg fraai!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.