Bumperstickers voor ouders met gamende kinderen


Tja, bumperstickers. Ik ben geen fan maar voor deze exemplaren zou ik misschien een uitzondering maken. Als ik kinderen had tenminste. Of een auto. Blogger Das Chupa ergerde zich aan mensen die via hun bumper opscheppen over hun kinderen, en besloot een paar stickers te ontwerpen met prestaties waar je als ouder écht trots op kunt zijn. Hoewel, de bovenstaande sticker sloeg vroeger ook op mij, Zelda twee keer uitspelen was ook niet zo moeilijk, de onderste sticker herken ik niet (Final Fantasy?) en Woodman is de makkelijkste eindbaas in Mega Man 2. Waar is de “Mijn kind heeft Mother Brain verslagen met één energytank”-sticker? (Het zijn op dit moment nog maar ontwerpen, maar op zijn blog krijgt meneer Chupa al aanbiedingen van bezoekers die echt een setje willen kopen).

[g.forum]

Lees ook:Twee nieuwe screenshots Final Fantasy VII Remake
Lees ook:Hoe groot is Adamantoise in Final Fantasy XIII?
Lees ook:Acht nieuwe Final Fantasy III screenshots
Lees ook:Nieuwe trailers Final Fantasy XIII en Final Fantasy Versus XIII
Lees ook:Final Fantasy III boxart

2 reacties op “Bumperstickers voor ouders met gamende kinderen

 1. Randolph

  Dr. Chaos klinkt wel bekend in mijn oren.. maar gewoon chaos lijkt meer op FF. Ik weet het ook niet!
  Wel leuke stickers iig!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  Chaos is inderdaad de ultieme villain uit Final Fantasy 1, de getransformeerde versie van Garland. Zoiets zou ik ook willen!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.