Meer beeld van Shadow Physics


Nieuwe beelden van Shadow Physics! Steve Swink en Scott Andersson kwamen hun 2D/3D platform/puzzelspel onlangs demonstreren op de Sense Of Wonder Night 2009 (het indie-hoekje van de Tokyo Game Show) en iemand in het publiek had een camera bij zich. Hoe meer ik van het spel zie, hoe duidelijker het wordt dat er toch wel grote verschillen zijn tussen deze game en Lost In Shadow (voorheen Tower of Shadow). Hudson werkt aan een rechtlijnig platformspel terwijl Shadow Physics veel meer de puzzelkant opgaat. De uitdagingen in dit filmpje werken het schaduwgegeven in ieder geval dieper uit dan alles wat we tot nu toe van Lost In Shadow hebben gezien (meerdere lichtbronnen, levels die zich gedeeltelijk afspelen op het plafond).

Zoals je zult horen wordt de presentatie voortdurend verstoord door een ongelooflijk irritant geluid. Ik dacht eerst dat er iets mis was met het filmpje, maar later blijkt dat het publiek met een soort rammelaars schudt bij wijze van applaus. Hopelijk geen rage die overwaait naar Europa!


Directe Link

[games.blog forum]

Lees ook:Het trieste lot van indiegame Shadow Physics
Lees ook:Nieuwe Tower of Shadow/Lost in Shadow-trailer
Lees ook:Kijken: experimentele indie game Shadow Physics
Lees ook:The Tower of Shadow trailer, in beweging nog mooier
Lees ook:Nieuwe trailer Lost in Shadow voor de Wii

Eén reactie op “Meer beeld van Shadow Physics

  1. berend jan

    geinig bestwel.
    .
    Maar ik ga denk ik liever voor de platform variant van dit idee…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.