Ryu, be always brave… 8-bit Ninja Gaiden papercraft


Het moet een nachtmerrie zijn geweest om al die pixels uit te snijden, maar kijk naar het resultaat. KIJK ERNAAR! Dit tafereel uit NES-klassieker Ninja Gaiden is zondermeer één van de fraaiste stukjes papercraft die ik ooit heb gezien. En zoals altijd wanneer het gaat over Ninja Gaiden kan ik het niet laten om even op te scheppen dat ik, inderdaad ja, dit spel ooit heb uitgespeeld. Wat mij betreft nog steeds mijn knapste game-gerelateerde prestatie.

[games.blog forum]

Lees ook:PlayStation 3 krijgt Ninja Gaiden Sigma 2
Lees ook:Ninja Gaiden 3 bestaat
Lees ook:Nieuwe Ninja Gaiden Sigma trailer
Lees ook:Ninja Gaiden: Dragon Sword scans
Lees ook:Ninja Gaiden DS filmpje

5 reacties op “Ryu, be always brave… 8-bit Ninja Gaiden papercraft

 1. Wormpaul

  Ik heb de demo van de Ps3 versie gespeeld en die vond ik al klote…wat een frustrerende camera + luik waar ik steeds door viel.

  Hoop potentie in die game die er hopelijk met deel 2 op de Ps3 wel goed uitkom!! (en moeilijk blijft)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  De meeste mensen vonden deel 1 juist veel beter dan deel 2, al schijnen een hoop problemen wel verholpen te zijn voor de PS3-versie. Zelf vond ik die demo van Sigma wel erg goed eigenlijk. Niet dat ik het spel ook heb gekocht, maar die demo heb ik meedere keren doorlopen. Toffe actie en lekker moeilijk. :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. Berend Jan

  Op de NES waren de spellen al frustrerend moeilijk. Ik weet nog goed (opa verteld) dat ik met een vriend ademloos naar die introstukjes heb gekeken die van ninja gaiden 2 level 1 heb ik zonder overdrijven wel 100 keer gezien…
  .
  Verder dan level 4 ofzo ben ik nooit gekomen, toen begon ik mijn NES te haten :) dan is het tijd om een ander spel te doen…
  .
  Erik respect voor het uitspelen van deze topper…

    /   Beantwoorden  / 
 4. Afello

  Hmmmm… zo moeilijk was Ninja Gaiden op de NES nu ook weer niet :P

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Sorry, wat? :p Ik heb nog nooit een moeilijker spel gespeeld! De eerste levels zijn nog wel te doen, maar allemachtig de laatste werelden… heb je überhaupt weleens tegenover die driedubbele eindbaas gestaan? Wat een rotzak was dat.
   .
   De introfilmpjes waren inderdaad ongekend goed. Had het gevoel dat ik naar een film keek. Tegenwoordig heb ik een hekel aan bijna alle cutscenes, maar dat was de eerste keer dat ik zoiets meemaakte.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.