Guerrilla nu officieel onderdeel van Sony

Sony Computer Entertainment World Wide Studios heeft bekend gemaakt dat de Nederlandse ontwikkelstudio Guerrilla door Sony is gekocht. De twee bedrijven hadden al een hechte samenwerking, maar vanaf nu is Guerrilla dus officieel een onderdeel van Sony.

Phil Harrison, president van de SCE WWS zegt hierover in 1 prachtige volzin: "Terwijl we ons voorbereiden op de lancering van de Playstation 3 volgend jaar, versterkt deze aankoop onze ontwikkelaars portfolio om volledig gebruik te maken van de opwindende entertainment mogelijkheden van de PSP, Playstation 3 en alles wat er daarna nog volgt."
Guerrilla is vooral bekend van het Playstation 2 schietspel Killzone. Op de afgelopen E3 maakte het bedrijf nog erg veel indruk met een filmpje van Killzone voor de Playstation 3. Maar achteraf bleek dat alleen maar een "impressie" van hoe men graag zou willen dat het spel eruit komt te zien.

Het persbericht vermeldt ook nog dat een Killzone spel voor de PSP in de maak is.

Lees ook:Je PlayStation Network-account wordt een SEN-account.
Lees ook:Killzone 2 graphics overtreffen verwachtingen
Lees ook:Sony’s gratis Welcome Back-spellen (PS3, PSP) nu beschikbaar
Lees ook:Killzone 2 komt op 25 februari
Lees ook:Eyepet gedeeltelijk in Nederland ontwikkeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.