Weer stemmen op het volgende PS Plus-spel

Kijken op YouTube
Het is weer zover. PlayStation Plus-abonnees mogen kiezen welke indiegame ze volgende maand gratis willen downloaden. De kandidaten zijn:

  • Action Henk. Ren-en-spring spel waarin actieheld Henk zo snel mogelijk over de finishlijn probeert te komen. Henk komt nogal traag op gang, dus de kunst is om momentum op te bouwen en zo lang mogelijk vast te houden.
  • Assault Android Cactus. Twin-stick shooter met dynamisch veranderende levels en agressieve vijanden die het spel soms bijna veranderen in een Bullet Hell-shooter. Opvallend mooie graphics ook, voor een genre dat grossiert in abstracte arcade-spelletjes.
  • Broforce. Ouderwetse run-and-gun shooter. Een soort kruising tussen de gameplay van Mega Man en de chaos van Contra (als die namen je iets zeggen), met veel knipogen naar klassieke actiefilms uit de jaren ’80. Kan uiteraard ook door 2 spelers tegelijk worden gespeeld.

Alle spellen zijn al een tijdje verkrijgbaar voor de pc, en kregen daar ook zeer positieve recensies. Geen idee welke ik moet kiezen dus. Ze lijken me alle drie tof!

Stemmen kan vanaf 9 februari in de PlayStation Store. In het filmpje hieronder legt Sony uit hoe precies.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Supersnelle indiegame Action Henk naar alle spelcomputers
Lees ook:Stem op het volgende PlayStation Plus-spel
Lees ook:Trailer: Nex Machina van Housemarque en Eugene Jarvis
Lees ook:Verkleed Yoshi met je amiibo’s
Lees ook:Monster Hunter World komt naar pc, PS4, en Xbox One

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.