Op deuren kloppen in Super Mario Maker


Hé dat is grappig, Nintendo heeft een kleine easter egg verstopt in de update van Super Mario Maker. Als je nu met de stylus op een deur klopt, wordt er na een paar seconden opengedaan door Skinny Mario. Je weet wel, die rare langwerpige Mario die soms opduikt als je de verkeerde paddestoel eet. Afhankelijk van welke stijl je hebt gekozen (SMB, SMB3, SMW of NSMBU) draagt hij in de deurgrapjes een Power-up die afkomstig is uit dat spel. Uiteraard allemaal in de “skinny” stijl, zoals de supermagere Yoshi in de screenshot.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Super Mario Wallpaper Maker
Lees ook:Super Mario Galaxy’s Power-Ups onthuld
Lees ook:Een reis door de hel in puzzel/platformer Pinstripe
Lees ook:Touch Mushy, Get Dizzy in Super Mario Maker
Lees ook:Kijk dit: F-Zero en Zelda in Mario Kart 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.