Super Mario Maker – An Extraordinary Journey


Fans ruziën er al jaren over welk spel beter is: Super Mario Bros. 3 of Super Mario World. Waar het meestal op neerkomt is dat SMW-fans houden van de vele geheimen en verborgen routes, terwijl SMB3-fans juist vinden dat de serie met al dat gepuzzel zijn puurheid verloor. (Het enige juiste antwoord is natuurlijk dat ruziemaken nergens voor nodig is omdat het allebei briljante spellen zijn). (Al is SMB3 stiekem wel beter. #ikkonhetnietlaten)

Het level waar we vandaag naar kijken is er duidelijk eentje voor de World-fans. An Extraordinary Journey is een open wereld waar vele tientallen routes mogelijk zijn. Aan het begin moedigt de maker je aan om zoveel mogelijk te onderzoeken en zo je eigen wonderbaarlijke reis te creëren. In het filmpje zie je dus maar één mogelijke route naar de eindstreep. Ga het vooral zelf een keer proberen, want er zijn hier nog veel meer geheimen te ontdekken.


“An Extraordinary Journey” door Craig
Level code: 578F-0000-009B-998B

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Super Mario Maker – Castle Crush DKC 2
Lees ook:Bestuur een Mercedes-Benz in Super Mario Maker
Lees ook:Super Mario Maker – Substitute Pokey
Lees ook:Kijk dit: nieuwe beelden van thatgamecompany’s Journey
Lees ook:Super Mario Maker – Flyday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.