Nieuwe trailer Dragon Quest XI (PS4/3DS)

Kijken op YouTube

Ik las net terug wat ik schreef bij de vorige trailer van Dragon Quest XI. Wat een somber bericht was dat. Gelukkig is er nu weer reden om optimistisch te zijn. Okee, officieel is er nog steeds niets aangekondigd, maar de serie is inmiddels wel bezig met een soort Europese comeback. Voor de 3DS verscheen een remake van Dragon Quest VII, en deel VIII staat gepland voor januari. Op de PlayStation 4 kregen we actiespel Dragon Quest Heroes, en tegen alle verwachtingen in werd het Minecraft-achtige Dragon Quest Builders ook gelokaliseerd voor Europa. Na zoveel zij-projecten zou het bijna raar zijn als Square Enix deel XI niet uitbrengt in ons contintent.

Deze nieuwe trailer bevat beelden van zowel de PS4-versie als de 3DS-versie. Beide spellen vertellen hetzelfde verhaal, maar ze spelen totaal anders. Op de PlayStation 4 is Dragon Quest XI een moderne open wereld game met semi-realistische graphics. 3DS-bezitters krijgen op het bovenste scherm een driedimensionale tekenfilm met schattige “chibi” graphics, en op het onderste scherm een ouderwetse 16-bit RPG waarin je dezelfde wereld van bovenaf bekijkt. Ze zien er allebei leuk uit, dus dat wordt volgend jaar nog lastig kiezen.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Dragon Quest XI naar PS4, 3DS en NX
Lees ook:Dragon Quest Monsters: Joker – video preview
Lees ook:Dit is een nieuwe Dragon Quest IX trailer
Lees ook:De grote officiële Dragon Quest IX trailer
Lees ook:Dragon Quest Builders komt naar Europa

Eén reactie op “Nieuwe trailer Dragon Quest XI (PS4/3DS)

  1. G.Tom

    Dragon Quest XI is blijkbaar ook aangekondigd voor Switch, en het zou dan om de PS4 versie gaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.